- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #12483 üzenetére
-
meroly
veterán
válasz
Zomb€€ #12491 üzenetére
Igen, fogalmam sem volt róla, hogy mit csinálok, tudom sok, de ez van, visszacsinálni már nem lehet. Így utólag belegondolva elég lett volna 2-3 hónap is de már mindegy.
Aztán elolvastam a sárga kapszulát és megvilágosodtam
És igazából a 10 kg-ból 7 az utóbbi 45 hétben jött fel (65->72kg). -
meroly
veterán
válasz
BÁ Nutrition #12483 üzenetére
Vártam a kérdést.
Épp ma néztem meg, 10 hónap bemelegítő edzés volt minden izomcsoportra minden nap, kaja leszarva, majd kemény 45 hét osztott edzés kajára figyelve+kiegészítők.
És mindezidő alatt 10kg plusz.Qrva kevés tudom, dehát valahol el kell kezdeni.
Így megfelel főnök?Szerk.: ja és mindezt itthon.
-
meroly
veterán
válasz
spammer #12469 üzenetére
Mondjuk nekem is megy előre a térdem, de nekem is bőven vízszint alá fut a combom, pedig sose néztem meg róla videot, dehát picsa súllyal egyelőre, viszont izomláz így is megvan mindig
(#12473) Woodslave: nekem ha nincs kedvem, akkor szoktam direkt odab@szni neki és mondjuk súlyokat növelni, vagy intenzitást.
(#12476) siti: kemény dolgok ezek, én is félek a holnapi lépcsőzéstől.
Kreatin beszerezve, hétfőn indul a kúra.
-
Boxer001
veterán
-
-
Woodslave
félisten
porig edzettem a hátam, majd meghaltam, qrva jó volt. mondjuk mostanában nincs kedvem menni edzeni, de nagyon jókat edzek
-
spammer
veterán
válasz
Coccolino_O #12470 üzenetére
hazucccc
Na mindegy, ezek szerint lemaradtam. Akkor már mindenki tudja, hogy
csak a szkájtekhogyan kell tökéletesen guggolni -
spammer
veterán
Valóban az? Bunni haterek ne kattintsanak!
-
Coccolino_O
őstag
Visszaolvastam, de minek.
-
Zomb€€
őstag
-
GiP23
csendes tag
Volt ma egy kis cardio...
-
shteer
titán
Mell, tricepsz. Sapka.
-
birooo
tag
Myproteinhez van kedvezményes kódom, hátha valaki rendelne.
VCSAVE - 15% kedvezmény a végösszegből!
Nincs összeghatár, mindenre jó még az akciós termékekre is. Összevonható az alap 5%-al /Regisztrációnál a Refferer code-hoz írd be ezt: MP783858/
Holnap éjfélig jó, ha minden igaz. -
Tipo16V
aktív tag
válasz
mocsanisi #12457 üzenetére
ja csak megfekszik mikor meglátja az eredményeket
nekem a koleszterinem volt alacsonyabb mint kell valamint ami legfölül van az a vér folyás/mm vagy vmi hasonló.
6.on van a termünk..az orvosi meg a földszinten, lemegyünk vérnyomást mér....140/90....ilyet szól magának magas a vérnyomása, szokott energiaitalt inni? ha igen áljon le vele......[link] -
mocsanisi
senior tag
válasz
Woodslave #12417 üzenetére
Új háziorvos elküldött, mert most jelentkeztem át felnőtthöz. Ennyi a történet lényege
A dokit a májenzim érdekli mert egyszer 3-4 éve mértek magasabbat a megengedettnél, illetve koleszterint mondta. Meg azt, hogy mindig elvégezteti átjelentkezésnél, most most is 20 éves srácnál durva vashiány volt. Hát bajom nem lesz tőle. -
Radnix
senior tag
szóval 12 hét feltöltve, elérheti mindenki. olvassátok el és izmosak lesztek mint a berkikrisztián
[link] -
Radnix
senior tag
válasz
littlelion21 #12445 üzenetére
Feltöltöm Google Drive-ra és kirakom a linket, 1 pillanat.
és íme:
12 hét -
Mikuland
tag
lassan elérem az elmúlt 5-6 évben sosem volt legjobb formám.
Ezért szeretném megköszönni pateszok, hogy vissza adtátok elmúlt motivációm, a hülyeség mellett a merészek képen mutatott amatőren jó formájukkal utat mutattak! Köszönöm!
Mondom: " a merészek" és itt nem említem deszarnénit!
-
P00By
nagyúr
Megszűnt a sportika fóruma...
-
törölt tag
válasz
spammer #12429 üzenetére
tudom hogy rohejes, 350g-ot fozok meg 4 napra, 87.5g-ot meg megsem akartam irni
vasarnap elkeszul 1.8kg csirke meg 350g rizs, azt szetdobom 4 adagra meg egy kis csirket vacsorara. Hogy grammra mennyi jut naponta az a szemmertekemtol fugg
Egyebkent fel kilo rizzsel indultam, most itt tartok.
-
Radnix
senior tag
válasz
macikos #12430 üzenetére
Ezt én sem értem
amúgy ha nem vágod kiről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=OGZTNQmr8VM
Eleve nem tudjuk növizik-e, sem megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk, az "áldozat" pedig teljesen ködös mit takar -
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg #12426 üzenetére
Dánke
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Zomb€€ #12404 üzenetére
Alant olvastam, küldted az adatokat, ez nyilván nagyon gyors fejlődést tesz lehetővé....
-
Jojo5
őstag
mell vot' fajos konyokhajlattal+4ora alvassal, megtettem mindent amit csak tudtam...igy elment..
Radnix:bemelegitettem alaposan, igy annyira nem volt veszes...de kihagyni most nem akarok, igy is keveset tudok csak a terembe menni...
-
mocsanisi
senior tag
Voltam ma vérvételen, eredmény holnap... Dokinak 9-kor támadt az az ötlete hogy elküld, namost én reggel 5-kor már ettem, szóval vércukor tuti magas lesz. Meg most jutott eszembe hogy megkérdezte ittam-e reggel kávét, mondtam hogy nem, de azt elfelejtettem hogy letoltam egy dupla adag Nitrox Therapy-t....
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #12405 üzenetére
heti 4 napon nalam igy nez ki:
- 45g ON Whey Gold + 20g lenmagolaj
- 50g zab + egy alma + 20g lenmagolaj
- 450g csirkemell + 88g rizs , zoldseg 3 reszletben (ebed, uzsonna, vacsora, utobbiban csak zoldseg)
- 45g Whey + 40g vitargo edzes utan
- 30g Scitec kazein lefekves elott.Penteken-szombaton igyekszem keves szenhidratot enni, de azok a kajak nincsennek meghatarozva elore, vasarnap meg csalonap.
A csirket meg a rizst magam fozom-sutom vasarnap, hust tepsiben egyszerre az egeszet, mindig mashogy, hogy ne legyen annyira unalmas, de attol meg negy napig enni utana eleg monoton
Aztan ha nem megy le a heti 1 kilo, akkor csokkentem a 4 napra eso szenhidratot. 6 het alatt 5 kilo lement...
Amit a cikkek ajanlanak, azzal ovatosan kell banni, en most 105 kilo vagyok es napi 140g gorul van a CH, azaz 1,4g/testsulykg....
Azt nem uszod meg hogy nehany hetig kiserletezz, hogy be tudd loni a megfelelo mennyiseget.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Nem gondolod, hogy ez egyénenként változó és nincs rá recept?
Neked kell kitapasztalni. Az elolvastad és a megnézted nem ugyanaz.
-
Woodslave
félisten
válasz
böjt az ultimate megoldás. Reggel semmi, délben fehérje-zsír, edzés után zabálás.
-
Zomb€€
őstag
Na patik:
philoxenia:
Wdooslave, Boxi, Tamoo: [link]
(Mellben mindig is gyenge voltamde a felhúzás csak nem szar annyira... )
Jim-X:
- Hát: Felhúzás, döntött törzsű evezés, mellhez húzás (speckó gildás gépen), meg evezés gépen
- Váll: Fej fölé nyomás egykezesekkel, oldalemelés (1sorozat félmozdulat, 1sorozat egész), döntött törzsű oldalemelés.R2: Küldtem az adatokat!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Miamiquake #12402 üzenetére
Ha már így ismered a topikot, az első hsz-ással is találkoztál?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
spammer #12401 üzenetére
Igen PONTOSAN!
Nem poénkodok (mert itt mindenki eszméletlenül jobb nálam ebben), nem promózok terméket, nem szídom ezt vagy azt a tagot 452 hozzászóláson át.
Kérdezek feltehetőleg nálam nagyobb szaktudással rendelkező emberektől, és érdeklődök arról kinek mi az ami bevált.
-
spammer
veterán
válasz
Miamiquake #12400 üzenetére
"ÉL a topik, de a színvonal a laza nulla alatt teng leng"
És akkor jössz te a kérdéseddel
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!