Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Szerintem R2 már nem tud annyi ideig beregisztrálni új néven, hogy a 2-3 trollkodás után bekövetkező újabb végleges kitiltásig elküldje ezt a rendkívül hiánypótló statisztikai kimutatást.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Jim-X
őstag
Srácok a glutaminról kéne egy kis infó. Kicsit összezavarodtam...
A srác az énproteinem.hu-tól azt mondta, hogy ne keverjem bele a glutamint a fehérjeturmixba, mert gátolja a felszívódását...
Viszont én éppen hogy az edzés utáni turmixba akarok tenni belőle 10-15grammot a ch helyett...
WTF?
A játék az nem játék!
-
Mikuland
tag
válasz God Vazzeg #10751 üzenetére
Ó Máj Gád! lájk!
Amúgy érdeklődnék Istenem, hogy miként müxik a hormongokszod? Erősen gondolkodom a beszerzésén, így ötven felé lehet dobna az csökkent hormonszintemen, meg a cerka....mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
spammer
veterán
válasz meroly #10786 üzenetére
Az sem mindegy, hogy kit mit csinál egész nap. Aki irodában ül, annak nem kell annyi CH, mint annak, aki mondjuk egész nap talicskázza a betont, vagy éppen fát vág stb. Vagy annak, aki teker x kilométert suliba/melóba/egyéb helyre, vagy csak bepattan a kocsiba és nyomja a pedált. Meg az sem mindegy, hogy a gyúráson kívül űz-e más sportot. Meg az sem, hogy van-e nője, akit jól....
(#10788) meroly: a boozykról neked kell mesélned, vigyori
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz deniro2 #10785 üzenetére
F@szt jó, de majd bebizonyítom pár hónap múlva mert eddig kb én is ilyen arányban ettem mint ő és nem túlságosan ugrott meg a fejlődés. Váltok több CH-ra, ettől várom most a csodát, ti meg goxtól, kinek mi
240CH-t eszik az 3,5g/tskg, nem tudom lehet neki elég lesz, meg mondjuk a lekvárban jó sok CH van (bár cukor)
Ki az a Melody?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
deniro2
senior tag
válasz RexpecT #10782 üzenetére
Jó az 68 kilóhoz, Ljk csak kötekedik, ő sem eszik több ch-t, pedig állítólag 100kg...
Melody meg csak okoskodik, újabban nagyon otthon érzi itt magát, lehet nem kéne hagyni, hogy elkanászodjon... Ilyen ennyi meg annyi a kötelező ch faszságokra ne hallgass, ahány ember, annyi féle anyagcsere, csak a buzik hiszik azt, hogy mondanak egy számot, aztán az a szent grál...[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
-
meroly
veterán
válasz RexpecT #10780 üzenetére
2 adag turmix( Biotech Power Pro)
25dkg pulykahús
10dkg rizs
10dkg zabpehely
3 tojásTömegelsz?
Ha igen a CH kevés. A nélkül nem fog menni a dolog.Hová tűnnek hsz-ek, ki trollkodik megint?
(#10782) RexpecT: akkor is kevés, 5g/tskg CH kell minimum.
(#10783) shteer: értem főbesúgó úr
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Yeffy
veterán
válasz Boxer001 #10741 üzenetére
Üdv, seggarc.
nagyon jó, örülök, h leírtad, nekem holnap lesz láb triccel szerintem...
legyél is hc, légy már hű az avatarodhoz...Aydan: úúú, ne is mondd, az milyen már, mikor masszív p_naszag van... jó kis izzadt... legjobb
nyehhehheeee...
vannak bajaid...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ludsimon
veterán
Nincs kuponkódotok shop builderre?
undefined
-
törölt tag
Tegnap a teremben tömör pinaszag volt, elég nagy koncentrációban. Amúgy nem zavar de ez már sok volt. Micsoda problémák mi?
-
tomek017
tag
Végül is , utána járással be lehet szerezni olcsón jó dolgokat Attól függ mennyi az adott személy napi tápérték bevitele.
Szerencsére nyáron sok minden földi jó megterem a kertünkbenEgyébként ja.. Komolyan elkezdtem foglalkozni a bringázással, a környezetemben sokan hülyének néznek, pl volt, hogy rossz időben is tekertem stb. Viszont már nem foglalkoztat, imádom Bár ez már lehet egy másik téma
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
DirtyFREE
tag
Mekkora Bíiiika!
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
brownus
veterán
wow, ő kicsoda? das booty
-
-
Jim-X
őstag
-
-
meroly
veterán
válasz shteer #10720 üzenetére
Ez nem olyan rossz tényleg, van már valakinek vagy hasonló?
Bár aztán nem tudom mivel tud többet egy sima lábosnál a főzőlapon?(#10750) Shadowbull: jah közben ezen gondolkoztam én is.
Tegnap megcsináltuk az Eagl3-féle darált csirke-akármit. Jó száraz még így is, de legalább kicsit más íze van.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Jim-X
őstag
Vettem egy kiló glutamint a myproteintől, meg egy fél kiló BCAA xpresst... remélem ettől már izmos leszek
Ha nem, akkor szögre akasztom a kesztyűt
A játék az nem játék!
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #10744 üzenetére
na az ilyen napokat szeretem: tricepsz és váll izomláz hétfőről, láb izomláz keddről, hát és csuklya izomláz tegnapról Persze tök mindegy mert az izomláz se jelzi hogy izmos leszek
Jim: persze, minden relatív.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Boxer001
veterán
Üdv gyökerek.
Láb lesz, lehet nem adja, má tegnap is csak kóvályogtam, de megyek, hc vagyok. -
Woodslave
félisten
hagyjátok már ezt az egészség dolgot, fingunk nincs mi az egészséges. ha abból indulok ki hogy most vonult vissza a 100 éves vega maratonista, akkor valszeg jól csinált valamit (nem biztos )
ne álltassuk itt magunkat.De mivel nem egészség topic, ezért maradjunk annyiban mitől leszünk izmosak. (irja le végre valaki )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dexar007
veterán
Csecs volt..padka.
Give me your cum,bull!
-
kNG
senior tag
válasz tomek017 #10731 üzenetére
Az anyagi vonzatot egyszer már kiszámoltam, és nem számottevően drágább az, ha egészségesen élsz és eszel, mintha ugyanezt egészségtelenül tennéd...sőt, akár még olcsóbban is kijöhetsz...
Azért kell enni a hús mellé zöldséget is! És akkor nincs gond!
Igen, erről a témáról valóban hosszan lehetne beszélni...én kipróbáltam már több sportot is, és tudom hogy azt csinálok a testemmel amit akarok... csak sokan ezt nem hiszik el, hogy erre minden (alapvetően egészséges) ember képes!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
tomek017
tag
Az a baj, hogy sok ember csak a saját kárán tanul. Olvas újságot, meg tv-t néz, ahol sok fityfenét összehordanak, elég követni azokat a diétákat, értelme nincs..."reggel zsemle tojás saláta zöldség stb stb, estére egy alma és fogyni fogsz" A másik meg állj fejre és pörögj
A másik, hogy sokaknak bevett rossz szokása lehet, amin nem tud változtatni, és nem is akar igazán.
Ha valaki nagyon tenni akar az egészségéért akkor tesz is érte, viszont ma már ennek jelentős anyagi vonzata is van. Meg sokan a genetikára hagyatkoznak, a rokonságra: jajj hát a tesóm is ilyen alkat, nagyapád is ilyen volt.... elfogadja. Beletörődés is a nem akarás. Erről hosszasan lehetne beszélniEgyébként jó dolog a hús, én is szeretem, csak kbszott sok savat csinál, Vega mód pótolni a fehérjét meg igencsak kéne tunkolni.
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
shteer
titán
Rizsfozo a lidlben? 5000ert?
szerintem jónak tűnik..
-
m3tr0
őstag
Én ma megkaptam,hogy a fehérje amit tolok szar.
Továbbá szétbassza a vesémet.Hétvégén meg megkaptam szintén,hogy ne egyek ilyen fehérjét mert szar, hanem tömegnövelőt kell enni, meg pörgetőt az edzéshez. (na mert az nagyon jó lehet)
-
kNG
senior tag
Sárgán most néztem meg a BB.Tv Episode #92 első 25 percét (Nagy Ferenc Gábor interjú), elég tanulságos, és elgondolkodtató... bár újat nem mondott, viszont emlékeztetett sok fontos dologra...ajánlom fiatal fórumtársaimnak!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
válasz Boxer001 #10710 üzenetére
Igen, szoktam még néha arrafelé járni, most Gyöngyös mellett lakok!
-
kNG
senior tag
válasz Dexar007 #10705 üzenetére
sad story!
-
-
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #10698 üzenetére
Erről van szó Bár sosem voltam kövér, de rajtam is zsír volt, kicsit "kerekebb" voltam.... Most átalakítottam a zsírt izommá, ezért összeestem
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest