- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
#11527168 #12197 üzenetére
laci06-tól vettem legutóbb, vaterán lehet találni drágán, 5500-ért kapok most, ami fél éves adagra nem rossz ár
-
_NCT
addikt
Jah és akkor ti nem is szoktatok semmilyen komplex multit venni, csak A-B-C-D vitamin és ennyi?
shteer: hm?
-
-Mike-
addikt
válasz
shteer #12190 üzenetére
Vagy 100db 1590.- Biotechusa
-
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia #12181 üzenetére
Mivel kardió edzés így inkább "árt" a tömegelésnek. Idézőjelben árt, mert itt senkinek nincs olyan izomtömege amit kicsit is negatívan befolyásolna heti 1 óra úszás. Kizárólag csak pozitív hatásai vannak.
-
mocsanisi
senior tag
Ezért meg fognak kövezni de szerintem túl van ez az egész misztifikálva
500-600mg Calcium, 400mg magnézium, 1g C, meg valami akármilyen multi aztán megvagy. Ha akarsz még mellé étvágyat 2*500 microgramm B12. Én most pezsgőtablettákból csinálom meg, lidl-be tök olcsó az 560mg-os Calcium, meg a 200mg-os magnézium. És még finom is
-
_NCT
addikt
Helló urak!
Tudtok ajánlani valami jóféle multivitamin készítményt? Gaspari Anavite-ról van véleménye valakinek? Esetleg van ettől jobb? ISS Super Vitamin Pack-ot néztem még, meg a FA AM/PM illetve MVT termékeket.
Animal Pack-ot néztem még, arról sok jót olvastam, viszont nekem a 44 pack kicsit kevésnek tűnik egy 10esért. Annak van értelme, hogy csak edzésnapokon szedem, és 2 adag helyett csak 1et?
-
Radnix
senior tag
válasz
philoxenia #12181 üzenetére
nem hiszem, de ha valami jó, az a pezsgőfürdőben "dagonyázás", azt órákig tudom csinálni, és kellemes relaxáló
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Radnix #12179 üzenetére
Hát lenézek szerintem párszor palatinuszra csajozgatni, meg napozgatni csepeli strandra, arra jó. Megcsináltam a taxisvizsgát, szóval most az megy, koppkopp eddig sokkal jobban keresek vele mint az úszómesterkedéssel, és nem is unalmas
Te meg írhatnál nekem egy privátot a tudodmirőlphiloxenia: Hát úszásról annyit hogy valamennyi kondis múlttal nem annyira egyszerű, mert 2-3 hossz után annyira bedurransz hogy alig bírsz mozogni, aztán ahogy fojtatod olyan érzés mikor extrém magas ismétlést csinálsz, "ég" az izom. Amúgy én nem is nagyon szeretek úszkálni, csak behuppanni a jakuzziba. Jó persze mikor gáz volt kihuzigáltam az embereket a vízből, de azt is inkább mentőrúddal ha volt rá lehetőség, bár párszor ugrani kellett.
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia #12176 üzenetére
csak beszóltam, látszik a fejlődés, amúgy sincs rossz alkata, fiatal, még lehet izmos is
Úgy néz ki nem nagyon jön át a cinkelés, ezentúl csak komoly, szakmai hsz-ek lesznek részemről, igérem
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave #12174 üzenetére
Miért? Bicepsz váll sokat fejlődött, főleg tömegre, a mellet itt nem látni jól. Azt ellenben nem értem, hogy miért kötelező tükörből sötétben készült képeket tenni mindenkinek...Azt értem, hogy barátnők nincsenek, de ismerősök se?
Terembe jártok, miért nincs ott készült kép csak elvétve?
Azt ellenben szégyennek tartom, hogy be se forgatta a képet egy IT-s fórumon, mindjárt linkelem a posztot a Fotók mobillal topikba...
-
mocsanisi
senior tag
Rég nem jártam erre, kaptok egy képet, nyárra nagy terveim vannak
[link]
-
Coccolino_O
őstag
Minek vagy kinek köszönhető, hogy elvesztettük a kiemeltséget?
-
.HUman
tag
válasz
BÁ Nutrition #11836 üzenetére
Nem, a 3. A 3DMark. 2x dobtak ki innen, most már vigyáznom kell magamra, hiába gyúrok, a moderátorok kemények. Inkább le se nézem ezeket a KNG-féléket, méricskéljenek csak, mint a profik.
Lényeg: azért edzek, mert van küzdősport múltam, és újból szeretném elkezdeni, de nem a régi lepkefing kategóriában. Tény, az eseti részeg formulát hanyagolnom kellene, sajnos hülye vagyok olyankor.KGB: készítettem egy fotót, éppen a kábelfektetés gyakorlatot nyomom rajta. Küldöm hamarosan. Tudom, hogy alig várod!
És ne feledd az adagokat, mérleg mindig legyen nálad!
-
Ijk
nagyúr
válasz
flierqqq #12158 üzenetére
Gondolom már hónapok óta étrenden vagy, és folyamatosan játszol a CH-val hogy zsírégető kell.
Nincs türelmetek, pedig kellene. Így soha nem fogjátok kitapasztalni hogyan reagál a testetek, milyen a számotokra megfelelő kaja. Az a fontos hogy pár hónap edzésmúlttal be kell tolni a zsírégetőt meg a kreatint, mert mindenki ezekről beszél a teremben.
-
Tipo16V
aktív tag
wtf hogy mar nem piros szinu kiemelt a topik????????
-
Radnix
senior tag
válasz
flierqqq #12155 üzenetére
persze. nem az edzés hatékonyságát növeli (azazhogy azt is, hiszen a koffein hatására kevésbé bágyadt, lusta az ember) hanem a test kalóriafelhasználását minden körülmények között. tehát ha mondjuk egy óra alatt ha lófaxt sem csinálsz elégetsz 1 kalóriát, de ha beveszel egy termogenikus zsírégetőt, akkor elégettsz 1,05 kalóriát a semmittevés közben, csak úgy hogy vagy, ver a szíved lélegzel, stb.
érted már papper? -
törölt tag
válasz
szika87 #11996 üzenetére
Szerintem hagyd a kiegészítőket és egyél minnél több tiszta kaját. Elég lesz majd az első 6 hónap után kiegre költeni. Ezalatt simán visszajöhet amit lefogytál, attól függ mennyi idő alatt érted el. Pl. aki edzett 10 évig és kihagy 1 évet az sokkal gyorsabban fog "regenerálódni" mint aki edzett 1 évet és utána hagyott ki ugyanannyit. Majd meglátod. Egyelőre csak csináld az edzést, majd ráérzel. Ne foglalkozz semmivel, csak edzés meg kaja. Tudom hogy mindenhonnan az folyik hogy vegyél meg minden szart de az elején az edzés utáni turmix ami valami pluszt ad
-
Bibby
addikt
válasz
Coccolino_O #12145 üzenetére
Te gyúrsz?
Ez a bolt szerintem korrekt, jó áraik vannak, üzletük három helyen, nem sufnimegoldásnak tűnik. Csak gondoltam szólok, persze kár belétek, inkább adjátok nekem a pénzt.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
szika87 #11996 üzenetére
"Multi pro vitamin+Jumbo+hot blood, ez jó lenne kezdésnek vagy valami más összeállítás?Ja másik dolog, nem tudom pénzügyileg hogy leszek,de ha Jumbo-ra nem futná, pótolhatnám a plussz energiát/tömegelhetnék Isosource 800 energy-vel?Tudom csöves, hajléktalan ital,meg leszólják,de egészjó a tápértéke, és jó áron tudnék szerezni.Egy fél üveggel a reggeli mellé, másik fél edzés után."
Ha érdemi eredményt akarsz elérni, akkor enned kell, és természetesen az sem mindegy, hogy mit és mennyit. A diákmelóval nyilván nem keresel milliókat, de ha anyagilag megteheted, akkor étrendet kell írni és betartani, ezt a jumbo+hot blood+mpp faszságot meg sürgősen elfelejteni. Első a kaja, utána jöhetnek a kiegek, valami olcsóbb vitamin azért nem árt. Neked szerintem ~30 ezerből már lehet valamit alkotni.
Olvasd el az első hozzászólásban lévő linkeket, utána már képben leszel. Edzéstechnikát meg neked kell kitapasztalni, nem vagyunk egyformák (ebben sem).
Hogy legyen valami pozitív tapasztalatod is, mert ugye pár hónapja meg pár hete jött híre se volt előtte emberek már bebizonyították, hogy ide csak olyan emberek járnak, akik mások megalázásban élik ki vágyaikat.
Nyugodtan vegyétek magatokra.
-
shteer
titán
-
Radnix
senior tag
válasz
flierqqq #12138 üzenetére
Szia!
Szerintem mögötte, vagy alatta lenne érdemes szedni.
(nem héztem meg mi van benne, de neve alapján termogenikus, úgyhogy valószínűleg van benne egy s más ami miatt délelőtt és a kora délutáni órákban érdemes szedni, hogy este ne legyen gond az alvással. ja és persze ha már megvan a diétás étrend, utánna érdemes szedni, mert különben akár beleszórhatod a wc-be és lehúzhatod)
-
flierqqq
tag
Nézegettem ezt a BioTech Thermo Drine, és az lenne a kérdésem, hogy ezt inkább súlyzós vagy kardió edzés mellett érdemes szedni? Remélem nem kérdeztem hatalmas f...ságot
-
meroly
veterán
válasz
birooo #12131 üzenetére
Ja tudom mondtad már, nem bírtam magam rászánni, sose rendeltem külföldi oldalról. Még kb 2 hónap mire elfogy a mostani, meg várom a stillmass mintákat
Aki szokott marha húst enni, megtenné hogy megírja milyen formában és melyik részét? Hót hülye vagyok a főzéshez, majd asszony megcsinálja ha megmondom mit kell. Hirtelen a pörköltön kívül nem is jut eszembe semmi.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
philoxenia #12068 üzenetére
De szemét vagy, hogy ezt ide belinkelted.
Bár végülis felvállalta nyilvánosan. Én before képként se merném. -
meroly
veterán
Nálam itt kezdődik a sport szeretete és tisztelete.
Elgondolkodtató. -
meroly
veterán
Mell-tricepsz volt, nagyon adta. Igen bika voltam ma
(szétválasztva, külön edzve, mielőtt megkérdezitek)
(#12106) szika87: Szerintem vegyél sima natúr myproteint (árban is nagyon jó), szőlőcukor bele vagy ez a carb-f, íznek váltogathatod fahéj, vaníliaaroma, kakaó, stb. Edzés előtti fokozót ahogy már más is írta még ne vegyél, egyrészt mert szűkösek az anyagi keretek, másrészt meg tök felesleges.
(#12109) flierqqq: szerintem ide írd meg mindig, mindenki azt teszi
-
deniro2
senior tag
válasz
Dexar007 #12114 üzenetére
Mami, szerezz már egy normális tálat annak a szerencsétlen kutyának, ahelyett, hogy próbálod megmagyarázni, hogy mennyire természetes, hogy egy 8 kilós kutya napi 1 decit sem iszik...
Komolyan, neked semmibe nem kerül, neki viszont valószínűleg elég sokat jelentene...
Ne az önigazolásról szóljon már az állattartás... Ha nem issza meg, akkor megmarad...
Tamoo jól mondta, szerencsétlen állat abból gazdálkodik, ami van, de ez messze nem azt jelenti, hogy pont annyit kap, amennyire szüksége van...
Lehet, hogy túloztam, de az kurva biztos, hogy ez a 4 kilós kis nyomi annyit iszik naponta, mit a te kutyád hetente és nem hiszem, hogy ezzel kibaszna magával... -
Woodslave
félisten
vall-tricepsz, bedurrantam mint egy állat
Atta
-
spammer
veterán
Mell-kar, utána csirke-rizs-zöldbab, aztán rátoltam 2 meggyes-grízes rétest. ATTA
-
shteer
titán
Ugy tunik kezd reagalni a szervezetem a kreatinra. Tudom, hogy senkit se erdekel, csak leirtam, hogy irigykedjetek
-
Tipo16V
aktív tag
éni 17 voltam mikor ide irtam egy gyökér fehérjés kérdéssel azthiszem, mégse sikerült nekik kiutálni engem
pedig semmit nem értettem az edzéshez, meg 50kg sem voltam....
szóvalszvsz aki nem bírja az itteni szintet az kislány, offolgatjuk egymást, de mindenki tudja hogy egyikünk sem gondolja komolyan. -
Stirbi
addikt
válasz
Dani82 #11708 üzenetére
Perszehogy nincs különbség, mert a tejsavó az tejsavó, mindegy, hogy ki csomagoldja.
(#12092) gaborh- nekem van itthon két súlyzóm, amikor nem jutok el terembe, vagy jut időm, akkor váll, bic tric -et tudok velük edzeni.
Két markolatom van, egyenként 2,5kg-osak, anyákkal.
2*32,5kg áll rendelkezésemre. 5kg-os tárcsák vannak hozzájuk(12db).
[ Módosította: Kalandor ]
-
python1
veterán
válasz
Manitou #12100 üzenetére
Na,akkor beállok én is a CarboX fogyasztók sorába.
Szika87:pont ebben a cipőben járok mint te,csak 12-évet hagytam ki.Jónak tűnik a kaja,én is próbálkozom még,de hasonló kajákat eszek.Mondjuk sokat nem segítettem,de majd idővel úgy is változtat az ember,valahol el kell kezdeni.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Letettem a Jumbo és az isosource-ról, helyette mondjuk valami protein (100% whey pro, nitro pure gold..stb) és ezt keverném be gyorsfelszívódású CH-val mondjuk Carb-F-el és akkor elvileg van egy egésztűrhető tömegnövelőm amit edzés után betolok.Reggel szintén egy kis fehérje a zab mellé, napközbe normális kaja,csirkemell rizs hal, túró.Emellett megvan multi pro, meg gondoltam egy attackot vagy hot bloodot a stack-be, de erről lebeszéltek h még ráérek mivel most kezdtem el edzeni újra 1év kihagyás után.
Jó lesz ez így tömegelésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged