Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
Ahogy látom teljesen és totálisan ÉL a topik, de a színvonal a laza nulla alatt teng leng.
A téli depresszióból magamhoztérve kis segítséget kérnék:
Normális (szálkásítást elősegítő) étrend összerakása!!!
Az edzéstervek még megvanank bár ott is lesznek szürke foltok amik felhomályosításra várnak de kezdjük a legfontosabbal.
Hol érdemes ennek utána olvasni, kinek mi vált be stb, ez érdekelne első körben.
Köszi.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
törölt tag
Tóth Dani incredible A háttérben álló növi-áldozat fitnesszmodell meg no comment
-
Woodslave
félisten
-
törölt tag
Láb-váll megvolt
[ Szerkesztve ]
-
-
Eagl3
veterán
válasz philoxenia #12383 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy adja le?
-
Radnix
senior tag
-
Zomb€€
őstag
Reggeli hát-váll odab*sz.
Iszonyat nehéz végig koncentrálni a felhúzásnál, de ha sikerül az eredmény nem marad el.
150-be ment 8
Mindig utáltam naplót vezetni, nem is tettem soha, viszont azon gondolkozok, hogy a 3 alapgyak utolsó munkasorozatának testsúlyhoz viszonyított eredményeit érdemes lenne feljegyezni adott hétre. (ugyse érted, olvasd el mégegyszer )
Tehát:
Fekvenyomás 105 vs 95 -> 1,1
Felhúzás 150 vs 95 -> 1,57
Guggolás 150 vs 95 -> 1,57Mondjuk ha kakkantok egy jó nagyot, már javul az arány...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
szika87
aktív tag
Én vagyok az aki 1év kihagyás után újra edz, nos hétfőn voltam először, azzal indultam le h mindenből csinálok egy keveset az első héten hogy vissza rázódjak, de olyan jól mentek a gyakorlatok h meglepődtem alig estem vissza súlyokba ezért terheltem magam rendesen majd büszkén mentem haza.Hajnalba pokoli fájdalomra ébredtem, ég mindenem, a csukja és a hátam körül pedig dió nagyságú kínzó izomgörcs, kb 2napja nem alszok a fájdalomtól,kenegetem maszíroztatom, talán mostanra elviselhető a fájdalom, nem tudom kijárt már így de komolyan rég fájt ennyire bármim is.Szóval gratulálok magamnak pár nap kimarad mire neki kezdek terhelés nélkül.Kemény bűntetés volt, de megtanultam hogy nem hősködök míg vissza nem rázódok.Ma megpróbálok úszni hátha gyorsabban elmúlik a görcs tőle.
We are here for a good time, not a long time.
-
shteer
titán
Epp starwar-os familyguy megy a comedyn.
szerintem jónak tűnik..
-
.HUman
tag
válasz wertigo1984 #12347 üzenetére
A lánccal tekerném ki a nyakát..1on1-ben, sportból.
Persze.. az életben ha jedi, és elővenné a fénykardját, meg jönnének a spanok bézbózütővel meg viperával, én is menekülőre fognám. Sajnos, -mint a múlt történései is mutatják- ilyen esetben a küzdősport semmit nem ér. Kb. öngyilkosság kategória. Ahhoz meg nem lennék elég tökös, hogy pl. fegyvert hordjak magammal és használjam.
Ezért is gyúrok, tömegelek, a nagyba kevésbé mernek belekötni. Ez tény.
.
-
macikos
addikt
válasz wertigo1984 #12342 üzenetére
Erről a nyakláncról a topik egy kedvenc slágere jutott eszembe: [link]
-
Eagl3
veterán
válasz wertigo1984 #12347 üzenetére
Jól mutat ezzel a devergo pólóval és kificcenő mellszőrrel...
-
wertigo1984
őstag
Mellé tar kopasz redőzött fej, fekete A8-as, ''szeretlek ANYÚ'' tetkó a karodon és senki sem szól be.
(#12346) python1: strandon a hideg vizes vagy a termál medencéből kijön, akkor milyen szép színe van.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Eagl3
veterán
válasz wertigo1984 #12342 üzenetére
Már legalább tíz éve rajtam van egyébként. Lassan le kéne cserélni
-
spammer
veterán
válasz Zomb€€ #12337 üzenetére
Basszus, még sosem ettem ilyen OREO gegszet, de már annyiszor olvastam itt, hogy muszáj lesz megkóstolnom.
szerk: ez valami drága cucc amúgy? Luxusgegsz? Teszkóban lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Zomb€€
őstag
K*rva OREO keksz...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
spammer
veterán
1000 Ft., akkor még keveset is mondtál De amúgy sem pizzázok, max néha házi pizza, de az csirkés
Amúgy attól függ, ki hogyan áll anyagilag. Szerintem az első a kaja, mert enni kell, nem lehet turmixon élni. Aztán jöhetnek a kiegek.
szerk: persze ha valaki sütire, csokira, chipsre, kólára, cigire, piára meg minden lófaszra költ, akkor abból a pénzből már simán megvan a májprotkó.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz spammer #12329 üzenetére
1000Ft egy pizza, amiből megiszol 7 adag májprotkós fehérjét (40g/adag). Persze nyilván senki nem eszik szemét kaját, ha már a fehérje drága és veszélyes.
Ha valaki fingik, reggel álmos, náthás lesz, begyullad a szőrtüsző, stb. az mind a táplálékkiegészítők miatt van. Vissza kell térni a tiramisura, az nem okoz ilyen gondokat.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
-
venge
aktív tag
Családi kép nálunk:
Az asszonnyal beszélgetünk a konyhában, a gyerek tusol. Kikiabál a zuhanyzóból:-"Felszakadt a vállam!" (Ez erős túlzás, mert az álló vádli gépen a műbőr kikezdte a vállát, lett rajta egy vékony piros csík. )
Az asszony elkerekedett szemmel rám néz: -"Felszakadt a válla?!"
Mondom neki:-"Fel. Na és? HARD edzésünk volt! Lehet, hogy legközelebb leszakad a karja! Majd visszanő!"
A párom arca: -
ebegab92
senior tag
Sziasztok!Mit ajánlanátok,hogy hogyan kezdjem el az erősítést?Jelenleg 77-78 kg és 198-199 cm vagyok
Váll luxál és csípő is valamilyen szinten.Térd gyulladásra hajlamos (biciklivel járom a várost ~10-12 km/nap).Boka és könyök ropog Egyszóval elég tré állapotban vannak az ízületeim.Milyen edzéstervet kezdjek,hogy az ízületi szalagjaimat megerősítsem anélkül,hogy egy hét után megpusztulnék az izomláztól?Dúsított proteintartalmú dolgokat nem szeretnék használniABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
spammer
veterán
South Parkot évek óta nem nézem, számomra kifulladt, pár részt néztem meg azóta, de már nem jön be igazán. Family Guy viszont kegyetlen (és szinkronnal nézem, mert zseniális) Van Stephen King paródia rész is (Tortúra meg a Remény rabjai meg még egy valami, szóval 3 rövid epizód egy részben), vannak Star Wars paródiák, vannak zsidós/nácis kifigurázások, de rengeteg kikacsintás és popkult utalás is van benne, sok filmre és zenére is. De az első pár évad tényleg gyengébb, én majdnem abbahagytam az elején, de nem bántam meg a folytatást. Szóval én ajánlom
-
bsafran
csendes tag
sziasztok,
jövő héten kezdem a diétámat, szeretnék megfelelő minőségű fehérjét szedni (nap 1-2 alkalom). melyeket ajánlanátok? az alacsony zsír és szénhidráttartalma miatt én az ON termékei közül néztem a HydroWhey-t és a Gold Standard-et. mik a vélemények?
-
venge
aktív tag
Hazaértünk. Kemény láb nap volt. Új edzéstervünk van, lábra 6 gyakorlat, mondjuk ebből kettő vádli.
A mell, váll szét van bontva, mindkettőből kettő van egy öt napra osztott edzéstervben.
K.rva hosszú, majd két órát lenn vagyunk, pedig pörgetjük.
És még majd erre jön az aerob.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
Radnix
senior tag
válasz wertigo1984 #12300 üzenetére
azt felénk maszturbációnak hívják
-
.HUman
tag
Gondoltam a magnéziumra, de kételkedtem, mert eddig nem jelentkeztek a tünetek. Lehet csak hosszabb távon okoz problémát a hiánya?
Mindenesetre a MagneB6-ot kipróbálom, thx.
Boxer: mi az a szkájtek?
[ Szerkesztve ]
.
-
_NCT
addikt
válasz wertigo1984 #12297 üzenetére
Jah de, bocsi , már este van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- Vicces képek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok