Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Mi ez a kib@szott pörgés ma? Nem győzöm olvasni, mondjuk 90%-a OFF, de ezt megszoktuk.
Jön a tavasz?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
asuspc96
őstag
16 év - 175cm - 70kg - magabiztosság és annyi elszántsággal, hogy egy világ se képes megállítani
más ki mit tapasztalt "kis" súlyok illetve magas ismétlésszám kombinációjánál ?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
wertigo1984
őstag
válasz macikos #11287 üzenetére
Köszi a választ.
Pont tegnap voltam szemtanúja, hogy a gyerek itta a turmixot az öltözőben, de vagy 2 púpozott mérőkanállal tett a keverő pohárba, majd lábazott egy fojékonyat. El is ment a teremből egy fél óra múlva.[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Radnix
senior tag
válasz Nordik #11284 üzenetére
jóval több idő alatt mint amennyi idő alatt lehetséges ~4 év, (ki kéne számolni egyszer )
egyszerű: nem szabad abbahaygni, ami könnyű ha egyszer elkap a gépszíjaz igazsághoz hozzátartozik: ez nem teljesen természetes, a természeteshez keres vissza kicsit pár héttel
(#11287) macikos: Én sem értem ezeket az embereket, mondjuk állítólag kifejezettem hasznos, ánábólikus ha edzés előtt 20 perccel beversz egy tejsavót
Tényleg Te mennyivel is kezdted, ha jól rémlik nem voltál valami zsírbödön
Most mennyi vagy? (testtömeg)[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz wertigo1984 #11275 üzenetére
Én 1 órával előtte szoktam vagyis 1 órával előtte már be kell hogy fejezzem az evést, hogy többnyire megemésszem a kaját. Mint írtam, csak rizst, a hús emésztése sokáig tart. Nem értem, hogy nálunk emberek hogy tudnak edzés előtt bezabálni + van olyan, aki még edzés előtt képes fehérjét inni ha nem issza meg, akkor leesik róla az izom
Legjobb az volt, amikor fekvenyomó versenyen, nyomás előtt 10 perccel egy srác leküldött egy shakernyi fehérjét Na az nagyon kellett akkor neki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz spammer #11279 üzenetére
twinlab 100% whey protein megy, de szerintem függőséget okoz, már akkor is kívánom, amikor pihi hetet tartok...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Boxer001
veterán
Amióta nincs itt Bubi...nem nagyon kell senkinek sámlira állni.
-
Mikuland
tag
Basszus! Egy magas vagyok a homárral? Még jó, hogy már megyek össze.
[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Jim-X
őstag
válasz python1 #11273 üzenetére
Írtad, hogy voltál már 107 izmosan, szóval az az 5kiló hamar meglesz, de még több is
(#11276) shteer :Ezt még a Lauter mondta mikor megkérdezték, hogy "milyen magas vagy?" erre így válaszolt: "Milyen magas? Inkább milyen alacsony...."
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
spammer
veterán
Én is alacsony vagyok, 180, itt mindenki magasabb bazzeg.
(#11278) siti: én hanyagolnám a CH-s tömegnövelőket. 100% whey, de abból is legjobb lenne neked az izolátum.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
válasz Dexar007 #11208 üzenetére
megkérdeztem hogy ehet e ilyet cukor beteg. mert ugye minden gyorsan felszívódó szénhidrát az felejtős nekem. (azért írtam cukort, mert ha nem az van benne, akkor tesznek bele glükózt és elfelejtik a cukornak feltüntetni, ahogy itt se derül ki hogy a fennmaradó 20g szénhidrát az miből)
spammer
170 itt. mától felnézek rád, érezd magad jól[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
shteer
titán
-
wertigo1984
őstag
Ó hogy keseredjetek meg Itt mindenki létrán fogant és egyedül én vagyok 175cm mély?
(#11274) macikos: edzés előtt hány órával nem érdemes enni?
(#11276) shteer: irigykedsz mi?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
-
-
Mikuland
tag
válasz Radnix #11248 üzenetére
Fasza! Azért a lábikót agyon kéne edzeni, mert így diszkós a fazon... Nyilván a vádlid a gyenge pontod, mivel minden nap dolgozik, brutál módszer kell.
Amúgy fiatalság, bolondság!Nordik : az öregasszonnyal nagyon vigyázz!
[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Nordik
őstag
Elkezdenék edzeni, nagyon régóta tervezem, de eddig nem vettem rá magam. A lényeg, hogy 23 éves vagyok 178cm magas és 60 kg körüli. Szóval vékony testalkat. Ezen is szeretnék változtatni, viszont nem szeretnék egy állat lenni, csak valahogy kinézzek. És a mozgás se utolsó szempont számomra.
Tudtok ajánlani valamilyen edzéstervet az ilyen kezdőknek? Valami egyszerűbbet, képekkel illusztrálva esetleg.
-
Radnix
senior tag
Kedves naplóm! Továbbra is gyarapodok, de sajnos a hasizmok egyre jobban homályba vesznek, illetve a vádlimra fél gramm izmot se sikerült pakolni
kép: [link]
szerk: mondjuk rátesz egy lapáttal, hogy a telefon elmossa képet és olyan mintha viaszból lennék, de nem magyarázkodok[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
wheyprotein.hu wpc80at rendelt már vki? Kicsit félek, hogy magyar postával küldik ki, és ha nem vagyok itthon olyankor mit csinál a postás? Elviszi és jön máskor, vagy leadja a postahivatalban és ott át tudom venni?
-
python1
veterán
-
Jim-X
őstag
-
Woodslave
félisten
ja voltam, kaja után 40 perccel kb. még az attack se nagyon segitett. Komolyan nem értem meg akik edzés előtti 3 órában esznek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dani82
senior tag
enproteinem.hu-ról mennyi idő alatt érkezik meg az 5kg sertésszteroid? Nem értem miért nem tartanak raktáron és kell pöcsölni állandóan 2-3 zsákokkal ....
-
venge
aktív tag
A múlt hónapban volt nálunk egy kis házibajnokság, ő volt a vendég. Ismeritek?
-
python1
veterán
Esetleg veszprémi van közöttetek?
-
Dani82
senior tag
jaja, a másik, hogy az zöldszemes ostoros agykapacitásával bíró recepciós pina, szerintem direkt, vagy valami perverzió miatt egymas mellé-alá,fölé adja a szekrénykulcsokat a 200m2-es öltözőbe. Ilyenkor ez annyira fel tud baszni, amikor 5 negyzetmeteren kerulgetjuk egymast, tologatjuk a taskat, ruhat a padon, hogy más is odaferjen.
-
wertigo1984
őstag
Múltkor valaki kérte, hogy 1 hónap után adjak véleményt a kesztyűről. Nos fekvenyomásnál nekem nyomja a tenyeremet a mutató és hüvelykujj között, a szorítógumi egész jó bár lehetne erősebb, az ujjaknál a tenyér felőli oldalt gyorsan kopik. Megéri e a 3 gempát? Asszem meg.
-
Stirbi
addikt
-
python1
veterán
válasz Coccolino_O #11223 üzenetére
Bocsánat!Arra gondoltam.Többet nem fordul elő.
-
shteer
titán
váll, has, vádli. lapka.
szerintem jónak tűnik..
-
-
python1
veterán
válasz Coccolino_O #11216 üzenetére
Izom kopásra.
Szervezet hamarabb nyúl a könnyen hozzáférhető protein lebontásához,mint pl a zsírokhoz.Ez abban nyilvánulhat meg,sokat edzel mégsem fejlődsz kellően,ha minden más tényező klappol,ha nem vagy pl túledzett.Nálam jelenleg ez a szitu van,hogy kevés a protein amit bevittem a szervezetbe,ezért kell külön +protein bevitel.De javítsatok ki,ha nem így van.
Miért baj,ha próbálkoznak az emberek,talán páran még bele is szerethetnek.
Jim-x:valami olyasmire.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Egy hét kényszerpihenő után mell-tricepsz volt, adta nagyon! Még mindig remegek mint a kocsonya
Köszi mindenkinek aki segített összeállítani az új edzéstervet, tippeket adott, keményebb lett mint valaha voltRIP Cipő
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Coccolino_O
őstag
válasz python1 #11213 üzenetére
Milyen kopásra gondolsz?
-Mike-: Nem vagyok szakavatott a témában, én először mindig a nagyokat szoktam megedzeni és utána jönnek a kicsik. Pl. a fekvenyomást mindig előrébb veszem mint a vállat, érthető okok miatt.
spammer: Viszlát! Ne aggódj, mihelyst lemegy a nyári strandszezon, eltűnnek a bélbe.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Má megin mennyt pofáztatok, persze én meg visszaolvastam, de minek? Éppen eszem a csirkét, de hiába szószos, akkor sem jó, de megeszem, mer" nem vagyok booozy!
Közeledik a nyár, sok az új embör
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-Mike-
addikt
válasz Coccolino_O #11212 üzenetére
Tőled ill. azoktól kérdezném akik teljes testedzést végeznek, hogy milyen izomcsoportokat érdemes először megedzeni és miket érdemes a végére hagyni? Először a nagy izmokat és a végén a kisebbek?
-
python1
veterán
válasz Coccolino_O #11212 üzenetére
Sajnos normál étrenddel nem tudom fedezni a kopást.
Iszonyú mennyiségű kaját kellene megennem ahhoz,hogy fedezze a kopást,és már akkor a szénhidrát,zsír is sok kerülne a szervezetembe.
Elértem azt a szintet otthoni edzéssel,étkezéssel,hogy már kell a plusz fehérjebevitel.Ráadásul,ha eljárok terembe ezután akkor meg főleg nélkülözhetetlen.
Természetesen nem viszem túlzásba a fogyasztását.Viszont ezekről a gyorsan ill lassan felszívódó fehérjékről bővítenem kell az ismereteimet.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz python1 #11204 üzenetére
"Még annyi,hogy a proteint,edzés előtt és után is jó ha beviszem a szervezetbe,vagy osszam szét napi több bevitelre?"
Hm, lehet, hogy túléled, ha kihagyod az edzés előtti meg az utánit is. A standard testépítő tanok szerint edzés utánra gyorsan felszívódó kell, estére meg lassú. De ha beviszed étrenddel a megfelelő mennyiséget, szvsz halál fölösleges ezt túlvariálni meg úgysem ezen fog múlni.
Boxer: Te rohadék.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #11197 üzenetére
Nem tudom, én ahogy olvastalak titeket...kibebaxott egy unalmas fosch, de fő, hogy nektek jó.
Olvastam, hogy ma nagyon kemény voltál.
Végre ment rúddal a 4x12?[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Szerintem nem.
Ha már elértél egy szintet,akkor kell mindig,szinten tartás végett fogyasztani.
Anno mikor még edzettem 1000-el akkor én is ittam mindig,meg zabáltam,persze akkoriban még ennyi jó tápszer nem létezett,de koxx nélkül elértem az 50-es kart,135 mellbőséget,ezek "meleg" méretek.Aztán jött egy jó kis szívizomgyulladás aztán lejtő,sírni tudnék,de mára már újra belelendülök.[ Szerkesztve ]
-
válasz python1 #11204 üzenetére
a protein témával veszélyes vizekre eveztél
edzés után gyorsan felszívódó fehérjét iszok.
ha egymás utáni napokon edzek, akkor reggel is.
hosszabb túra, koncerten ugrálás után is nyomok egy turmixot, de szerintem ez már beteges.tömegnövelőt nem, a cukor tartalma miatt felejtős nálam.
-
python1
veterán
koxx,Radnix:köszönöm az infókat!
Mindenképpen kipróbálom őket.Hú gyerekek,újra bennem van az a régi láz,nyomtam vagy 5-évig keményen,kihagyás nélkül,aztán kettétört a testépítői karrierem,sajnos.
De talpra álltam mint már sokszor és újra nyomom az idők végezetéig,de kellet valami táppont,meg kis társaság ahová tartozik az ember.Még annyi,hogy a proteint,edzés előtt és után is jó ha beviszem a szervezetbe,vagy osszam szét napi több bevitelre?
-
Radnix
senior tag
válasz python1 #11176 üzenetére
Én ár érték arányt szem előtt tartva a következőket javaslom: multivitamin
tejsavó fehérje
mindezek előtt persze egy normális étrend, és edzés (ezekről minden infó benne van az első hsz linkjeiben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Need for Speed: World Online
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok