Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.HUman
tag
Random izomrángatózásaim vannak az utóbbi 2-3 napban. főleg esténként (vagy lehet napközben is csak nem veszem észre), de nem csak azokon az izomcsoportokon, amelyeket most edzettem. Pl. tricepszet 6 napja edzettem utoljára, izomlázam nincs.
Mi okozhatja? Nem poénos, értelmes tippeket pls.
.
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #12287 üzenetére
2014-ben? Addigra talán én is izmosabb leszek Vagy nem
melody: mi az, hogy nem a szájtek a legjobb? Viszlát!
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Mikuland
tag
Lehet ki kéne hagynod az idei Mr O-t, inkább pihentetni és utána az Arnoldra felhozni a formát...kis növi, egyéb okosságok...
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Tamoo
MODERÁTOR
Kösz pateszok! mostanában eléggé motiváció híján vagyok.
3hete csak rehab edzést nyomok, kinyírtam a vállam, nem akar rendbejönni, pedig kímélem
Ma is pokoli 30kg-val guggoltam 4x16-ot, többet nem tudok felvenni, vállazás se volt közel egy hónapja.
Persze ennyi idő alatt nem estem össze, de ha nem javul......Most csaltam a múltkori képekhez képest, mert edzés után lőttem. Egyébként nem fejlődtem semmit, alapból fedettebbnek nézek ki mint a képen.
(az előző hozzászólásból kimaradt a szokásos sírás, most pótolom)
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
csináltam ma egy oldschool-hardcore lábazós pólót
kaptam egy ezeréves adidas pólót, szétszabdaltam a nyakát, hogy kényelmes legyen, és persze hogy nagyon vademberesen nézzen ki, és ma abban nyomtam a lábat
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz macikos #12252 üzenetére
Igen '96-os Nekem a legjobban a finn IFBB Grand Prix-n tetszett '98-ban, na az embertelen forma volt Ott nagyon jók voltak az arányai. Aztán ahogy te is írtad a XXI. században nagyon beles lett (ugye a növi fesön ) sőt, a pályafutása vége felé már inkább amorf szörny (aztán ugye sérülések stb.)
(#12254) Tamoo: A májproteintől összement a derekad fater? Ja és te amúgy gyúrsz?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
spammer
veterán
válasz deniro2 #12273 üzenetére
Amcsi faterből csak pár részt láttam, de az annyira nem jött be, Clevelandet nézem, de ott csak a kis feka Rallo srácot bírom igazán, a többiek elég gyengék szerintem Family Guy nálam a best
De hogy ne csak off legyen, hoztam nektek egy zenét [link] innen [link] (bár asszem ezt már linkeltem, de nem baj, odabaszós).
(#12278) Boxer001: amint olyan izmos leszek, mint ő, megmutatom
[ Szerkesztve ]
-
-
meroly
veterán
válasz Dexar007 #12267 üzenetére
Ja mer' hogy már pont jól nézek ki, értem
Kipróbálom, hátha izmos leszekMMA87: ha elég zöldséget és gyümölcsöt eszel, akkor tényleg nem kell brutál vitamin, én azért mondtam, mert nálam az első kettő nem játszik, legalább valamit pótol a multi pro.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
Family Guy kurva jó, de az első 1-2 évad elég gyenge a későbbiekhez képest, az eleje nekem annyira nem jött be, de aztán egyre jobb lett. Hatalmas kreténség (amellett, hogy tele van popkult utalásokkal), lehet sírva röhögni rajta
-
_NCT
addikt
válasz Coccolino_O #12253 üzenetére
Mondjuk nem ertem miert,edzoteremben ismerosok meg sosem panaszkodtak,h tul sok lenne a vitamin.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ha már a nagy testépítőknél tartunk, próbálom ellensúlyozni a dolgot. Lőttem egy szokásos referencia minőségű bicepszes képet, ha már múltkor kimaradtam.
Bár gondolkoztam, hogy az iPhone topikba rakjam-e. -
-
God Vazzeg
veterán
-
macikos
addikt
válasz Woodslave #12232 üzenetére
Miért, nem úgy edz? Fika súlyok, "pumpálgató" edzés. Jó testépítő Phil Heath, csak éppen a keménység hiányzik belőle. Nagy súllyal nem szokott se guggolni, se nyomni, se hátazni, kb. azt csinálja, mint anno Flex Wheeler. Persze ő testépítő, neki a külső a számít, nem erőemelő. Ott van például Coleman vagy Branch Warren. Na ők keményen tolták/tolják, csak mondjuk jó szarul is nézett ki mindig is mindkettő.
Aki szerintem az arany középút volt, az Kevin Levrone. Jól nézett ki, nagyon nagy volt, kicsi volt a hasa, ugyanakkor nagy súlyokkal, keményen edzett, bár a guggolás nem volt az erőssége.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
spammer
veterán
válasz philoxenia #12241 üzenetére
"Súlyzók is nehezen és drágán voltak beszerezhetők"
Fejlődött a világ, most már könnyen beszerezhetők, csak még mindig rohadt drága
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #12234 üzenetére
Jaja, Arnold is írta, hogy napi 2x2órát simán edzettek és a nagy példaképe Reg Park (ugye korábbról) pedig még többet...
Ma nem hinném, hogy ilyen jellegű edzések vannak, mert képtelenség lenne ekkora izomtömeget felpakolni.
Éljen a V alak, vesszen az X
A játék az nem játék!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Akkoriban a Sportrobi számított koksznak....
A bátyámnak nem tellett rá, tojást ivott nyersen... Súlyzók is nehezen és drágán voltak beszerezhetők, különféle tengelyek voltak a rúdjai, a tárcsái meg szíjtárcsák, kerekek, padot magának csinált fából.....
Nekem akkor a "rúd" is elég volt, voltam tízéves körül....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Ijk
nagyúr
válasz philoxenia #12230 üzenetére
Ha jól tudom nem nagyon volt itt még akkoriban testépítés.
Most már nagy divat lett, de ahhoz képest ha körülnézel az utcán izmos embert nem sokat látsz, csak dagadtat.God Vazzeg: Nem nagyon hiszek semmit, ugyanis nem ismerem testközelből egy mostani és egy akkori bajnok edzését, életét. Nyilván azóta fejlődött annyit a vegyészet és a tápkiegészítő ipar, hogy hatékonyabban lehet izmot építeni, dehát ez látszik is.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha jól olvasom kapcsolódik a témához....[link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
God Vazzeg
veterán
Nekem mindegy mit hiszel, de olvasd el milyen edzéseket csináltak rég, napi 4-6 órás edzések voltak ezek, szuperszettekkel, óriás szettekkel, iszonyat megterhelő lehetett! Vagy csak keress rá a "német mennyiségi edzésre" ott is 10x10-eket csináltak, kifulladásig. Hát nemtom. Én már próbáltam, de annyira vissza kellett csökkentenem a súlyokat hogy inkább hagytam
-
Woodslave
félisten
Steve Namat szerint Phil Heath úgy edz mint egy buzi, meg még vannak páran. 3 év alatt vmi arab fószer 140 kilós izomszörnnyé nőtt. Azért van valami a "levegőben"
Egyébként koksz témában egy kutatási eredmény jut eszembe mindig
3 csoport, edző, edző koksz és nem edző koksz. - ez utóbbi többet izmosodott mint az edző nem kokszoló csoport. (azt ne kérdezd mitől )[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Eagl3
veterán
válasz philoxenia #12230 üzenetére
Ellenben rendőr...
-
Boxer001
veterán
Na, megtöröm már ezt az ovis részleget, amit spammerék művelnek.
Vettem Carbo-X cuccost szőlőcukker helyett.Szerk.: anime patkány beelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #12220 üzenetére
Szerintem ugyanúgy keményen kell edzeni jobb/több kémia mellett is, inkább már nem kell annyira ész hozzá. Azért amikor a 70-es években fellendült ez a sport, az akkori testépítőknek jóval többet kellett kísérletezni, gondolkozni. Tulajdonképp nekik köszönhetjük a mai ismeretek túlnyomó részét. Most meg, bocsánat a kijelentésért, akármilyen hülyéből lehet versenyző, csak genetika meg egy jó edző kell mögé aki irányítja.
Állóképesség meg szerintem azért nulla, mert ez a borzasztó izomtömeg iszonyatos energiákat emészt fel. Még magamon is érzem, hogy nehezebb az úszás mint pár éve. 300m után néha úgy bedurran a combom, hogy alig bírom hajlítani, pedig még nincs is rajtam nagy izomtömeg. Nemhiába az állóképességi sportolók 60 kiló körül vannak.
Boxer: Bitchslap helyett.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
brownus
veterán
-
spammer
veterán
Szerintem valamit félreértettetek (de az is lehet, hogy én ):
Nem arról van szó, hogy a gugli miatt lettek nagyobbak. Én sem ezt mondtam
A gugli miatt sokkal több az információ, sokkal nagyobb a "zaj", az ember 1000 féle dolgot kipróbál, túlmisztifikálja a dolgokat, ahelyett, hogy edzene, enne, pihenne, lásd:
" Ragaszkodtak az alapokhoz. Az edzés is az alapokból állt. A diétájukban volt csirke, tojás, hal, barna rizs és brokkoli. És a két kezeden össze tudod számolni, hányféleképpen kombinálták a gyógyszereket."
És (a fentieken kívül) nem tömtek magukba annyi mennyiségű és minőségű kokszot, mint manapság. Persze a gugli (internet) miatt könnyebben hozzá lehet jutni minden szarhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz God Vazzeg #12220 üzenetére
"Nyomjunk kicsit többet, kicsit többfélét, és hopp, nem is kell annyira keményen edzeni már, megcsinálja a cucc a dolgokat."
nem hiszem hogy a mai testepitok kevesebbet/ kevesbe intenziven edzenenek mint a korabbiak.
Ma Arnold is egy mutans lenne...
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
God Vazzeg
veterán
válasz spammer #12215 üzenetére
Valamennyire igaz a cikk, és valamennyire nem is. Oké hogy régebben sokkal jobban meg kellett dolgozni az eredményekért, és ezért egy egész más fizikum lett a végeredmény, de én inkább annak tulajdonítom a mostani "szörnyek" megjelenését, hogy sokkal jobbak a gyógyszerek. És könnyebb is hozzájuk jutni. Nyomjunk kicsit többet, kicsit többfélét, és hopp, nem is kell annyira keményen edzeni már, megcsinálja a cucc a dolgokat. Eredmény nem ugyanaz azért, mert bár izmosabbak a mostani testépítők, mégse esztétikusak.
Nézzétek meg az állóképességüket: nulla! Igaz, hogy állóképességi sport mellett nem lehet úgy izmosodni, viszont sokkal funkcionálisabb lesz az izom ami rajtad van, ha nyomsz óriásszetteket, vagy úszol, futsz, akármit csinálsz mellette.
Szerintem
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #12218 üzenetére
de mit? azt hogy a mai testépítők a szerző szerint xarabbul néznek ki a google miatt mint Arnold?
Faxt, azért néznek ki máshogy, mert 100x annyit és sokkal több-jobb koxot használnak mint az (h) őskorban. Lehet vitázni hogy melyik tábor az esztétikusabb, de ez a fejlődés. Aki most esztétikusabbnak mondott (Cedric, Shawn Rhoden) azokat az különbözteti meg a többitől, hogy jobb a genetikájuk, meg nem kokszolnak annyit.
Az úszók is gyorsabban úsznak mint 50 éve, gondolom azért mert lusták és interneteznek
A magánemberre vonatkozó rész nem fasság, visszaszívom. Mindenki lusta, mindent gyorsan és azonnal akar, de ez van. Én 18 éves koromig talán 2-szer telefonáltam... Változik a világ, tetszik nem tetszik.
(de persze csak sztem)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
_NCT
addikt
válasz meroly #12210 üzenetére
Mi idén még cafeteria-t sem kaptunk, meg amúgy sincs rá valami sok.... De ami van, azt tudom hova kell költeni most már
wertigo1984: köszi, de ceglédi vagyok, viszont BP-en dolgozom I.ker-ben. De a szállítási díj sem valami sok, szal kipengetem szép kártyáról
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Hát megvolt. Adta...egészen addig, amíg le nem tévedt egy kis 20 éves csajszi...kénytelen voltam vele beszélgetni, meg segíteni neki a gyakorlataiban. Szóval kicsit el lett cseszerintve az edzés, de olyan kis cuki volt na.
-
meroly
veterán
K..va jó
Bár jobb lett volna tudni mondjuk két hónappal ezelőtt, nem sokat raktam szabadidőre, na mindegy majd jövőre.Tamoo: igazad van, nagyon durva egyébként, de most simán nem is veszem észre ha nem ettem, annyira hozzá szoktam a fogyókúra alatt az éhezéshez (pedig már 10 éve volt, de mondjuk közben is figyeltem a kaját), hogy egyáltalán fel sem tűnik, az órát figyelem mindig hogy mikor kell ennem, mint a csecsemőknél, három óránként szól a vekker
Ja köszi a tippet, nem volt rossz, bár kicsit akrobatának éreztem magam közbenImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Én multi pro plus-t, mégsem 10k és elég egy hónapig.
Viszont beültettétek a fülembe a bogarat ezzel a B12-vel, mint étvágycsináló, lehet megpróbálkozom vele ha van pezsgőtablettában. Valakinek tapasztalata?
(#12202) MMA87: eflogadják a szép kártyát? Csak a szabadidőt vagy az étkezést is?
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
"Ha nem hiszed, hogy egy IFBB profi ezer és ezer alkalommal megkérdőjelezi magát egy felkészülés alatt, hülye vagy; különben nyilván nem lennénk "A Guru" csillagkép alatt. A guruk létének egyetlen célja az, hogy megmondják a testépítő fejében lévő kis hangnak, hogy kussoljon, kajáljon, pihenjen és eddzen." -- [link]
Nem rossz cikk, van benne valami
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Shadowbull #12200 üzenetére
Scitec helyettesítő termékeket keresek, a proteinbuilder.hu-t böngészem, mert itt tudok szabadidő alszámlával fizetni, s azért nem mind1 h kp vagy cafeteria. Viszont itt ugye Scitec termékek nem mindig vannak.
Meg ugye jó dolog, hogy ráírják a doboz hátuljára, miből mennyit tartalmaz, de van mikor a várt hatás nem jön el, hiába vannak ott a számok...
wertigo1984: jó az forrón hideg joghurtos-epres vagy feketeerdő fagyival is
Alap Egy hónapja kezdtem, muszáj levezetni a munkahelyen keletkező feszültséget. Még idén Thai-Box edzésre is szeretnék járni, csak ugye műszakban dolgozom...
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Most vagy a céges gép nem tölt be rendesen, vagy tényleg hiányzik néhány hsz tegnapról?
Tegnap a Nővel csináltattam magamnak túrós rétest, és jól megraktam a túrót epres fehérjével... valami istentelen jó íze lett. Ha tudjátok próbáljátok ki.
(#12198) MMA87: rönó tesó te itt? Gyúrsz? megtaláltad az aranybányámat
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest