Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave #119318 üzenetére
Másfél éve csak teremben edzek.
Egyébként mondtam, itt nem arról van szó, hogy ugribugri aerobikot csinálok és az majd nekem milyen jó lesz. Nagyon rövid, de extrém intenzív súlyzós edzésről van szó. Teremben. Összetett gyakorlatokkal. Kétkezes rúddal. Több tanulmány is foglalkozik az ilyesmi stílusú edzéssel és vannak pozitív hatások. Tök mindegy, hogy tabatának hívod, vagy akárminek, az alapelvek a következők:
- a lehető legmagasabb intenzitás
- nagy volumen
- a lehető legrövidebb pihenőidők
- teljes testes edzések
- egy edzés rövid ideig tartMik a várható hatások?
- vo2max fejlődik, javul az állóképesség, fejlődik a keringési rendszer
- jelentős izomfáradás
- metabolitok felhalmozódása, vérbőség a munkába vont izomcsoportoknál
↳ ebből a kettőből következtetve izomtömeg növekedés várható
- jelentős afterburn effektus → fokozódik a zsíranyagcsere, testzsír tömeg vesztés várható
- a rövid és intenzív edzések maximalizálják a tesztoszteron és a hgh kibocsátást → katabolizmus valószínűsége lecsökkenEz így elméletben nem hangzik rosszul, kíváncsi vagyok a gyakorlatra. A poweres edzés se hangzott rosszul, aztán sérülés lett a vége. Itt a sérülés valószínűsége sokkal kisebb, mert ilyen megközelítés mellett esélytelen nagy súlyokat használni, az ízületeket kevésbé terheli a módszer. Inkább az idegrendszernek b@xhat oda heti 3 ilyen edzés, de nem is kicsit. Mindegy, kipróbálom, aztán majd úgyis leírom ha izmos lettem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest