Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39985) oxox


oxox
addikt

noshát a hónap nem pont úgy alakult ahogy terveztem.
hó elején volt egy kis szemgyulladásom (olyan volt a bal szemem mint valami bokszolóé, ill. valami gyulladás még mindig van a szemhélyam alatt, de legalább nem fáj), ebből kifolyólag volt jópár nap kihagyásom, ami miatt megnőtt a napi minimum-om...olyan szinten, hogy 13-14km-ese futás több is jutott hó végére (volt már murva, erdő, Vecsés környéke).

úgy tavaly aug11-el kezdtem futni, hogy a versenyre (Runway Run) legyen némi állóképesség, és ne tök utolsó legyek...akkor 25:54-et mentem, ami akkor PB volt, és kb a második 5km-es futásom (szeptember 1-én volt a verseny, tehát nem egész három hét alatt). Azóta minden hónapban +10km-et teszek az előző hónaphoz, az aug cél 180km már...tudom van itt aki majdnem egy hónap alatt futja le majdnem az egy éves kilóméteremet, de Én azért nem kevés súlyfelesleggel indultam neki (30kg-os cementeszsákkal neki sem menne ;] ), ill. egyesületi szinten 94-ben atletizáltam utóljára, és időben is annyit elvesz, hogy kezd a felsőbb hatalom háborogni már.

lényeg a lényeg ma ismét eljött a verseny napja...úgy voltam vele, ha 21perc alatt lesz az 5km az jó (nem akartam 10km-en menni...majd ha lemegyek 80kg-ra akkor talán), ha 20perc alatt, akkor az csoda....vasárnap beállt a derekam, ezért hétfőn még úgy futottam, hogy az első 30m-en majdnem sirtam...komolyan, nem hajlott a derekam. két napja reggel 8km, este 9km-ert tóltam, eléggé nagy tempón magamhoz képest. ez elég volt két vizhólyaghoz :) szóval a csodában nem nagyon biztam...pláne a reptér kifutópályán kb mintha szaunázna az ember közben.

nem volt kérdés a mezőny legvégéről indultam...én nem tolakszom az elején, saját magam ellenfele vagyok...tehát egy dologban első lettem 1000% ...nálam többet senki nem előzött :)

PB lett a vége valami 4mp-el...nem vagyok elégedetlen...90kg-al, 35fokban ezt tudom...-15kg még leeshetne, de nagyon beállt a súlyom (csak remélem, hogy izom rakódik fel), igy utólag sajnálom kilóméterenként azt a fiszfasz 9mp-et, de elkészültem a végére, pulzus 182-ig ment fel (155 átlag), 49% az 5. zónában

este még egy nagyon-nagyon rekord lassú 12km-er kell, hogy meglegyen a hónap...holnap döglés

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.