Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19551) ígyvanferi válasza SLYM (#19550) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Hú, na abból aztán tényleg nem fogsz semmit elveszíteni egy kis futástól, talán még épít is izmot.

Idejét se tudom, mikor szúrt utoljára az oldalam, szóval igen, ez rutinnal, idővel biztos nálad sem lesz probléma. Esetleg eleinte figyelj oda a légzés ütemére, ahogy itt írja. Ki is emelek belőle egy idevágó részt: "A légzési ütem változtatása egyébként sokat segíthet ha beszúrt az oldalad. Ekkor vegyél vissza a futótempóból, és próbálj másik ütemet felvenni, pl. 3/2 helyett 2/2-t vagy 3/3-at." Én egyébként régebben oldalszúráskor azt csináltam, hogy lelassítottam, amíg nem tudtam szép nyugodtan lélegezni, és jó mély orron át belégzés közben körívben felemeltem a karjaimat, majd lassan kifújva a számon leengedtem azokat (biztos van ennek valami neve, gondolom érted, hogy miről beszélek). Ez többnyire hamar elmulasztotta.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.