Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Feladtunk egy Ebay hirdetést, élesítettük, de nem találjuk sehol. És az adatainknál az Items for sale(0). Miért nem jelenik meg? Moderálják és várni kell, mint pl. a magyar Jófogáson? E-mailben sem írtak semmit.
My ebay- Selling. itt már lehet látni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #59149 üzenetére
Ez a X ÁFA összeg alatt, elengedték az ÁFA-t már megdőlt, egyébként sem egészen úgy volt, de azt a jogszabályi helyet amire az olvasmányban hivatkoztak, törölték. Így nincs ÁFA elengedés, mert az ÁFA törvényben egyébként sincs lehetőség rá.
Jó is lett volna, ha 10000 Ft értékig elengedték volna az ÁFÁ-t, akkor most nem 15 Ft-ot fizetnénk a kifliért. Mert hogy annak az árából sincs elengedve. -
Topikgazda
válasz rayoliviero #59151 üzenetére
Kell egy kis idő, de keresésnél nem mindegy milyen feltételekre kerestek.
My eBay
Selling
és a Active Selling (1) kéne. hogy legyen.
Küldjetek valami infót és rákeresek. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Rendelni szeretnék pár cuccot, összesen olyan 10.000 Ft-ra jönnék ki, ilyenkor mennyi vámot/adót kell fizetnem?
Illetve én még nem rendeltem semmit sem, hogyan müködik ez, mi a menete?
-
Topikgazda
válasz rayoliviero #59150 üzenetére
A Paypal fiók adatainak elérése:
Bankkártya(-ák) alatt
You can update them in your Wallet.
Alul: Old account view
Akkor előkerül a My Profile normális oldala.
My money
My preapproved payments
Update
elméletileg ott kellene lenni és deaktiválni lehet, ha jól emlékszem.
A Donation account, Donation Payment Method ami nem változik?
De hogy a csudába jutottatok oda?[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
helyesbítek, múltkori Tesla AMD-202 mikrofont procinak néző ember mégsem a leghülyébb idén. ez jobb:
ember vett egy lego készlet üres dobozát. képeken csak a doboz van minden szögből, leírásban írva, hogy csak a doboz, kockák és leírás nélkül. erre nyitott return requestet ezzel a szöveggel:
"The seller gave the impression in the headline that we would be getting a Lego set, but when it arrived it was just an empty box and had a tea bag inside. I then looked at the posting description and it states that it is just an empty box. Why would anyone bid on an empty box? I want a full refund."
ez most vagy vak, vagy hülye, esetleg gondja van a szövegértelmezéssel? talán mind együttvéve...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
alakul a dolog...
The title says this is a 544 lego box. this emplies to me their is lego pieces inside the box. This is not acceptable and I do need my full refund. Otherwise, I will dispute and write a very bad review for you.
nagyon félek!
-
cbmfan
őstag
"I can buy every 150 pieces for 10$ here, so why do I need to pay to buy an empty box for my son to play. Solve this or I despute this to ebay, and paypal and will high light you as scam "
már nem csak félek, rettegek! üfsznek írtam, majd eldöntik. szvsz egyértelmű, de ahogy tapasztaltam korábban tuti visszafizetik neki, rosszabb esetben még le is húznak.
-
daver88
aktív tag
Ma nagy meglepődésemre kaptam egy refundot kérés nélkül...dec. 28-án rendeltem kínai eladótól egy terméket, február 3 volt a várható szállítási idő utolsó időpontja...nem jött meg, gondoltam megvárom a kínai ünnepet, aztán a hétvégén írok egy üzenetet az eladónak, hogy mi a helyzet...erre jött egy e-mail, hogy total refund..
megnéztem az eladó adatlapját és az utolsó egy hónapban csak negatív értékelése lett...valahova eltűnt..pedig amikor megvettem tőle decemberbe a terméket, 10e fölött volt a pozitív értékelése...
úgyhogy szerencsére megúsztam a levelezgetést...
[ Szerkesztve ]
-
regos
tag
üdv
Rendeltem egy cuccot Január 31-én.
Most ránézve a Historyra látom,hogy az eladó törölve lett az Ebayról.
Van most teendőm vagy ilyenkor mi van? -
marci30
tag
Hát igen, én ezért nem alszok éjszakánként néha, ha az ebayen rendelt csomag nem érkezik meg.
Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
-
-
totyak
aktív tag
Az normális dolog, hogy a nem megérkezett termékre refundot kérek, ami meg is érkezik a paypal-ra, de ha elfogadom az utalást levon belőle egy kisebb összeget? Mire is fizetek és mért én? Vacak kis összegről van szó alapjáraton, csak meglepett. Nem is kaptam vissza egészen a teljes összeget, mert valahogy a visszafizetésnél sokkal alacsonyabb árfolyamon számolt a PP, mint amikor én anno fizettem. Tényleg nem az összeg a lényeg, csak az elvet szeretném megérteni. Köszönöm
-
Topikgazda
válasz totyak #59171 üzenetére
Úgy küldte az eladó, hogy te fizeted a költséget, nem refundként küldte. hanem sima pénzküldés volt.
Ez nem normális, szemétkedik, vagy buta.
Érhetőbb lesz ha leírom a működést.
Az eladónak vissza kell adni a vételárat.
Kiválasztja az adott vásárlás bejövő tételsorát, kiválasztja hogy refund, beírja vagy a teljes összeget -ott látja, hogy mennyi pénzt kapott- vagy ha részleges, akkor a kevesebbet és elküldi. Ez esetben a vevőnek semmi költsége, a teljes pénzt visszakapja. Ez nem így tette.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Notebook processzort rendelnék az Ebayről. Régebbi Core 2 Duo laptopom van, ez a P9700-as proci az, ami az abszolút csúcs lenne bele.
Ezeket találtam. Még ár is elfogadható lenne.
Azért írnék ide rendelés előtt, mert lehet itt nektek nagyobb rálátásotok van a dologra. A múltkor valami 500 gigás pendrájvokat árultak a kínaiak 3000-ért és itt tudtam meg, hogy nagy részük kamu.
Véleményetek szerint ezzel a processzorral lehet ilyen probléma? Bele merjek vágni? A listában még két amerikai hirdetés van hasonló áron, na meg kettő háromszoros áron a végén. (Magyarországon eladó procit ilyet nem találtam.)
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Miles
aktív tag
válasz KubanitoS #59174 üzenetére
5300 Ft Intel Core 2 Duo P8800 SLGLR 2.66GHz, 3MB, 1066MHz
Ezek nincsenek annyira elmaradva az általad linkelttől, és árban, postázásban is barátságosabb.
Remélem nem mondtam hülyeséget.
-
KubanitoS
veterán
Én is végignyálaztam a hardveraprót. Ezekkel az a baj, hogy a cache 6 mega helyett csak 3, de amúgy is úgy vagyok vele, hogy ha már a régi kis gépem fejleszteném, akkor kapja meg a belevaló egyik legjobb procit. Nem egy tehén ára már egy régi csúcs C2D sem.
Azért köszönöm a javaslatod!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok. Rendelgetek ezt azt ebayrol pár 1000ft-os tételeket ,de egyik pillanatról a másikra kiirta nincs elég pénz a számlàmon.Pedig van . Közvetlen ül a bankszámláról történik a kifizetés . Kérte adjam meg a bankkártya adatokat újra,de nem fogadja el hibát ir. Mi lehet a gond?
Gamertag:Rob3rt75
-
Topikgazda
válasz KubanitoS #59174 üzenetére
Ha ilyeneket írnak: Fully tested and confirmed good working és Return policy 60 days, vagy performance as new condition, working like the new, 100% good Working stb. ezek megvehetők.
Vásároltam már több procit eBay-n 10 különböző típus, egyikkel sem volt, van gond.[ Szerkesztve ]
-
Ilyennel találkozott már vki
[link]We can't process your request right now
The seller isn't accepting bids or offers from you
[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? [link]
Tudtok még LED lámpás topikot itt a PH-n?Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni privát üzenetben rendeléssel kapcsolatban?
Az oldalra regisztráltam már, Paypal fiókom van, össze is kötöttem már a 2-t.
Ez utáni lépésekre lennék kiváncsi, illetve lenne is pár kérdésem.
Remélem valaki tud segíteni.
Köszönöm
-
-
Ábi
tag
Szisztok!
A német ebayen licitáltam egy termékre, de a tulaj írta, hogy nem szállít Mo-ra.
Még mindig én állok nyerésre.
Hogyan tudom törölni a licitem?
Nem találok sehol törlés gombot... -
havri1
félisten
Hogyan törölhetünk egy tévesen leadott licitet?
Licitet az eladó segítsége nélkül is tudunk törölni, ha az aukcióból még van hátra legalább 12 óra. Ilyen esetben nem kell mást tenni, csak ezen a linken az item numbert megadni, valamint egy okot kiválasztani, és egyből törlődni fog a licitünk.
Ha kevesebb, mint 12 óra van hátra az aukcióból, akkor már csak az eladó tudja törölni a hibásan leadott licitet, így vele kell kapcsolatba lépni.
(összefoglaló)
[ Szerkesztve ]
havri
-
Topikgazda
De kérdezd meg hogy nem adná fel mégis neked, ha nyersz.
Ezekkel a hozzávetőleges szállítási költséggel számolhat, ezt is elküldöm neki. Sima ajánlott levél is 6-9 €.
Ich begrüße!
Werden Transport kann nach Ungarn organisiert?
DHL Paket International
Päckchen EU bis 2 kg (max. L+B+H = 90 cm) 8,79 €
Paket EU bis 2 kg (max. 60 x 30 x 15 cm) 13,99 €
Paket EU bis 5 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 15,99 €
Paket EU bis 10 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 20,99 €
Paket EU bis 20 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 30,99 €
Paket EU bis 31,5 kg (max. 120 x 60 x 60 cm) 40,99 €Hermes paket
XS-Paket, 10x20x15cm 10,79 €
S-Paket, 20x30x25cm 14,79 €
M-Paket, 30x50x40 cm 19,79 €
L-Paket 40x80x60 cm 29,79 €[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Mennyire érdemes codot keresni az ebayes vásárláshoz?
Itt is vannak általánosan több fajta termékhez használható kódok?
Most műkörmös lámpához és egyéb műkörmös kiegészítőhöz keresek.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz havri1 #59199 üzenetére
Vásárlásnál beváltható kedvezményre jogosító kódot keresgélek.
Ezek több web áruházban is elő szoktak fordulni..nem tudom az ebeyen is vannak-e és ha igen hol lehet megtalálni.
Azt látom a vásárlásom összesítője alatt : Redemption code gondolom ide valamilyen kedvezményre jogosító kódot tehetnék de nem tudom hol keressek hozzá.googli eléggé elvitt nem sikerült még találnom.
Ami valamilyen százalékos vételárból levonható esetleg ingyen szállításra használható.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest