Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Szerettem volna vásárolni egy terméket, a pénz elment, erre kapok egy e-mailt amelyben az eladó kéri, hogy bizonyítsam, hogy a fizető paypal fiókom valóban az én tulajdonom-e. Kérték a személyi igazolvány számomat, fotót meg minden egyebet. Elküldtem őket a búsba, a refund megvolt.
Kérdem én: megtehették-e egyáltalán az adatkérést? Nem ütközik ez valami Ebay szabályba?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Notebook processzort rendelnék az Ebayről. Régebbi Core 2 Duo laptopom van, ez a P9700-as proci az, ami az abszolút csúcs lenne bele.
Ezeket találtam. Még ár is elfogadható lenne.
Azért írnék ide rendelés előtt, mert lehet itt nektek nagyobb rálátásotok van a dologra. A múltkor valami 500 gigás pendrájvokat árultak a kínaiak 3000-ért és itt tudtam meg, hogy nagy részük kamu.
Véleményetek szerint ezzel a processzorral lehet ilyen probléma? Bele merjek vágni? A listában még két amerikai hirdetés van hasonló áron, na meg kettő háromszoros áron a végén. (Magyarországon eladó procit ilyet nem találtam.)
-
KubanitoS
veterán
Én is végignyálaztam a hardveraprót. Ezekkel az a baj, hogy a cache 6 mega helyett csak 3, de amúgy is úgy vagyok vele, hogy ha már a régi kis gépem fejleszteném, akkor kapja meg a belevaló egyik legjobb procit. Nem egy tehén ára már egy régi csúcs C2D sem.
Azért köszönöm a javaslatod!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Két hete fellelkesülve vettem Ebay-ről egy "VR headsetet". Tudjátok, amibe bele tudom tenni az androidos telefonomat és mehet egy kis 3D-s VR bohóckodás alapszinten.
Direkt egy olcsó eszközt választottam, nem is bántam meg. Itt van a kiszemelt. Megjött, működik, semmi gond nincs vele.
Erre ma nyomkodom a fszbúkot és milyen hirdetést látok?
VRBOX virtuális valóság elérhető áron
Meg is néztem az oldalt, ahol nagylelkűen csak most, csak nekem 30.000 forint helyett 15.000 forintért lehet megvásárolni a terméket!!!!!
Próbáltam megnézni kik ezek, de csak egy szimpla mobilszám van megadva és egy e-mail. A rendelést is csak egy kérdőívszerűségen lehet leadni. Se céginformáció, adószám stb...
Az ilyeneket nem lehetne valahogy feljelenteni? Gusztustalan férgek...
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz attiati #60354 üzenetére
Érdekelné a fenét, ha egy hivatalos oldalon lenne fent. Mindenki annyiért adja a portékáját, amennyiért akarja. Ez az oldal azonban csak a lehúzásra jött létre. Nincs semmi céginfó, adószám, elérhetőség. Van egy mobilszám és egy elérhetőség. Gondolom ÁFÁs számla is jár a termék után... Az egész egy marha nagy lehúzás, valószínűleg illegális is...
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Amcsiból rendelnék. A termék ára + szállítási díjon felül kell számítanom bármiféle egyéb költségre? Itt a termék.
Magyar webshopból +6 ezer forint. Ha rizikós a dolog, akkor nem kockáztatom persze.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Bankkártyatartó műanyagot vennék. Szerintem ezt mindenki ismeri, régen ilyen járt a bankkártyákhoz, manapság csak egy sima papír vackot adnak.
A problémám az, hogy akárhogy keresek rá, nem találok. Valaki tudna segíteni a keresés finomításában?
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm!
Ez utóbbi lenne az, de ahogy látom ez mind az a nyúlós, gyenge cucc. Nekem kemény műanyag kellene, de ahogy látom abból egyetlenegy fajta van, ami inkább nyakbaakasztós valami.
Ez pl jó lenne, csak szállítással együtt már húzós, annyit nem ér nekem a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Bosch főzőlapra nagynehezen találtam tartalék gombokat. Itt a link.
A cucc Angliában van, véleményetek szerint erre az árra jön-e valami extra költség a szállítási díjon kívül? Ahogy számolgattam legrosszabb esetben 30 ezer forintban megállna a dolog.
Ugyanez a játék német Amazonról vajon kedvezőbb lenne költség szempontjából? Mármint vámolás, áfa stb...
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Vásároltam egy eszközt, amely nem úgy működik, ahogy az kellene. Egy autós szoftverfrissítős kínai csodakütyüről van szó, benne volt, hogy nem fog működni, ennek tudatában vásároltam.
Az eladó azt mondja, hogy mivel nem tudom nekik visszaküldeni, ezért az ár felét tudja kb visszatéríteni. Szerintetek verjem az asztalt, hogy nem jó az eszköz és követelem vissza a pénzt úgy, hogy bizonyítékom nincs arról, hogy nem működik, vagy fogadjam el a részösszeg kifizetését. Nyilván az eladó sem ma jött le a falvédőről, tudta, hogy nem fogom tudni visszaküldeni, mivel a szállítási költség több lenne, mint az áru értéke.
Azt is írtam ugye, hogy benne van, hogy nem fog működni, nem is működött, de gondoltam bepróbálkozom, csak most úgy érzem hülyének néznek és ez nem tetszik. Vagy rosszul érzem?
Mit tanácsoltok, mi legyen?
-
KubanitoS
veterán
válasz szaszyka #85569 üzenetére
Másként fogalmazok akkor, hogy te is megértsd.
A termék nem úgy működik, mint ahogy az hirdetve van. Sőt, gyakorlatilag egyáltalán nem működik. Az eladó felajánlotta, hogy juttassam vissza hozzá és akkor refundol. Én ezt elutasítottam, mert a szállítási költség meghaladja a termék árát. Erre felajánlotta, hogy tartsam meg a terméket és ő refundolja a felét az eredeti árnak.
Kérdésem az, hogy ez ebben a formában megállja-e a helyét, vagy pedig érdemes lenne-e verni az asztalt a full refundért.Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest