Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Üdv!
Hol tudom nyomon követni hol van a megrendelt áru? Németből jön postával, kaptam számot./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Makifeju
tag
Hali!
Nagy kérdés:Ebay-en néhány eladó portékája miért nem rakható kosárba,miért csak közvetlen módon lehet megvásárolni?
Iszonyat idegesítő tud lenni!Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
RockHaRD
addikt
A dec 10.-én rendelt mobilkijelzőről most derült ki, hogy az eladó már nem tagja az ebay-nek. Nyomtam egy refund kérelmet. Ilyenkor minek várni egy hetet az eladó válaszára, amikor már nem is regisztrált?
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni egy tétel átnézésében? Erről lenne szó: [link] (kazán gyújtásvezérlő).
A kérdésem, hogy erre kell-e áfát/vámot fizetnem?
Mikorra érne ide?
És, hogy egyáltalán postáznak-e hozzánk?Elnézést kérek a láma kérdésekért, de nem vagyok nagy ebay-es, és sürgős lenne a dolog!
Üdv.
-
somnia
őstag
válasz fenergie84 #58610 üzenetére
Vámot, Áfát nem kell fizetni.
Kb. 10-12 nap alatt ideér.
Elvileg szállít ide, de kérdezd meg tőle mennyi lesz a postaköltség!Ez biztosan szállít ide.
Csak nem biztos, hogy ugyan az a tipus.Esetleg nézz körül itt!
[ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
válasz fenergie84 #58612 üzenetére
Vásárlás előtt kérdezz, mert lehet, hogy olyan posta költséget mond, ami már nem éri meg, bár biztosan rosszabb dolog a fagyhalál.
-
flymi
addikt
válasz fenergie84 #58614 üzenetére
-
Látom sikerült. Javaslom a fordítót, ha nem tudnál olaszul.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
attiati
veterán
Rendelnék egy borotvát japánból. Ott 110V-os a hálózat.
Azt egy sima adapterrel át lehet alakítani 220V-osra?
-
Topikgazda
válasz attiati #58621 üzenetére
A gyártótól függ, de van ami átkapcsolható 110/220 közt. A probléma inkább az ottani 60Hz ha Nyugat-Japánból származik és a magyar 50Hz. Igen lehet kapni átalakítót is ezzel tökéletesen használható pl egy magyar Vagy egy olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
Kaptam egy hibás memóriát, nyitottam egy ügyet majd némi levélváltás után megegyeztünk az eladóval, hogy visszaküldöm és ő meg visszafizeti a vételárat. Feladtam postán, elküldtem neki a tracking numbert. Erre most ő arra kér, hogy zárjam az ügyet, mert ez a nyitott ügy nem tesz jót a hírnevének és ha megérkezik a termék, isten bizony visszafizeti az árát.
Kérdésem, hogy érdemes zárnom, mert semmi kihatása nem lesz a továbbiakra, vagy ne zárjam addig, míg vissza nem kaptam a pénzt? -
Topikgazda
válasz Xarina #58625 üzenetére
Küldje a pénzt és zárod az ügyet, mert a te jó hírneved is sérülni fog mert bedőltél egy ilyen trükknek. Mennyi pénzről lenne szó? Ha Paypal-l fizettél ugye ott még meg van a 180 napod.
De helyette inkább küld el neki ezt az eBay szabályt és írd meg, hogy lezárod, ha figyelembe veszi ezeket a szabályokat (Hamarabb megjön a pénz, akkor persze hamarabb):
5. Pack the item carefully. Include the packing slip, apply the shipping label, and send the item back to the seller. You must return the item within 5 business days of requesting the return. It's a good practice to include tracking information when returning an item.Ezt te teljesítetted, következik ő:
8. The seller refunds you within 6 business days of receiving the returned item. If you're requesting a replacement item, the seller ships it to you within 5 business days of the date you request a return.
A visszaküldés költségét ne felejtsd el a Paypal-n visszaigényelni.
[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Még bőven benne vagyok a 180 napban. Relatíve nem nagy összegről van szó, valamivel 6 ezer ft alatt. Persze azért nem szeretném elbukni. Nagyobb méreg hogy sok időmbe került ez a cirkusz és még mindig nincs használható termék a birtokomban (de már az is úton van egy másik eladótól).
A visszaküldés költségét pedig már feladás után visszaigényeltem az itt leírtaknak megfelelően. Elméletileg 5 nap alatt bírálják el, remélem nem lesz vele gond.[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Azt hol tudom megnézni, hogy az adott terméket hányan vásárolták meg és írtak róla szöveges értékelést?
Egy terméknél megtaláltam 54 sold, de rákattintva csak a vevők névlistája jelenik meg.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Topikgazda
válasz Sátán44 #58629 üzenetére
Csak ott van ilyen, ahol az eladó engedélyezte a minősítést, akkor alul lehetne látni a minősítést, egyébként meg a vásárlók száma látszik.
Nem kötelező "minősíttetni" az eBay-n, én nem is látom értelmét.
Ha bemész egy MediaMarkt-ba ott sem kéred számon, hogy miért nincs a polcokon a vevők minősítése.
Az egyedi webshopok, nagyobb kereskedő cégek élnek vele, ha a gyártókkal érdemes megfelelő alku pozícióba kerülni ezzel, ez is egy marketing dolog. -
anorche1
őstag
Az tény
(#58636) Vertigo18
Nem, épp ezaz nem rendeltem . Ahogy fülhallgatót sem, mégis kaptam. Nyomkövetett csomag, 01.08-án adták fel.Hogy tudnám kideríteni, hogy ki rendel az én címemre és nevemre? Lehet nekem ebből bajom? Bár nem bánnám, ha hasznosabb dolgokat kapnék
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
flymi
addikt
Több terméket szerettem volna vásárolni egy eladótól, de egy kivételével mindre rám licitáltak sajnos. Az egy nyertes termék postaköltsége 10x többe kerülne így, mint maga a cucc (németből).
Lehetséges elállni a vásárlástól? Az eladónak írtam, hogy ha megoldható én akár abban is benne vagyok, hogy elutalom a vételárat (2,5Eur), csak ne küldje el...
Sajnos ez benne van a pakliban, ha az ember licitál, de sajnos máshogy nem tudtam volna megszerezni a kinézett árut, aminél viszont szerintem irreálisan magasra szöktek a licitek./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Topikgazda
45 percen belül elküldöd a termék More actions, Ask to cancel order kérést, akkor azt automatikusan el kell fogadnia. Kérheted még azután is, a More actions, Contact seller-nél Request to cancel this order.
Csak kérni kell, nem kell kifizetni, mert általában elfogadják. De nem célszerű rendszert csinálni belőle, számolja az eBay és az eladók szűrhetik a vásárlókat ez alapján is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Sátán44 #58629 üzenetére
Ha már felmerült az értékelés, ha az adott terméknél lehetséges értékelni akkor azt célszerű megtenni.
Ilyenkor a More actions felett van egy Write a review link.
Jelölni kell a csillagokat,
Igen/Nem el válaszolni, hogy ajánlod-e, jó-e az ár-érték, jó-e a minőség.
A minősítésnek adni kell címet max 150 karakter, és 5000 karakterig lehet írni a véleményt, azután a Submit-el elküldeni. -
flymi
addikt
Request to cancel this order. -> Ilyen tétel nincs a listában...
Sorry, kifutottam...
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
anorche1
őstag
Címre rákeresve [link] a fórumot találtam. Angolom nem túl erős, de én úgy értelmezem hogy a srác tavaly ilyenkor kapott ingyen egy powerbankot, ugyan arról a címről, mint most én (a 3. oldalon írja):
Postbus 71203
3000 PE
Rotterdam
NetherlandsOda írta, hogy ez gearbest cím, ahova én nem is vagyok regisztrálva, nem is rendeltem onnan semmit soha.
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest