Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26602) Tenken válasza young78 (#26600) üzenetére


Tenken
őstag

Engem konkrétan az döbbent meg, hogy óráknál ez még így megy. Más műszaki cikknél már eljutott a társadalom egyre nagyobb része oda, hogy rájött miért jó a bolt. Kapsz garanciát, ha gond van tudod hova menj. Nem csak te leszel hivatalos, de őket is kötik a jogszabályok. Azzal, hogy bizonytalan forrásból szerez be 20-30%-al olcsóbban valamit, ha meg szerviz kéne semmit nem tud kezdeni vele, a végére nem lesz olcsóbb. Ez az árak emelkedésével meg hatványozottan igaz.
Egy millió feletti luxus órát is el kell vinni szervizbe időről időre. Ezt egy új óra esetén egy darabig a cég állja, plusz ha valami hiba jön elő közben azt is garanciálisan intézik. Más kérdés, ha a tulajt nem érdekli, mert járni ugyan jár, az időt meg úgy is telefonról nézi.

Kicsit az jut eszembe erről amikor nyáron láttam a romákat bemenni a suzuki szalonba. Gondolom rájött, hogy a megbízhatóság is szempont kéne legyen vásárlásnál. Aztán amikor meglátta a 20 éves bmw-t kiállítva, csak nem bírt a vérével és arra repült rá. Nem fogja fel, hogy azzal soha életében nem lesz képes teljes biztonsággal úgy elmenni a szomszéd utcáig, hogy nem tolva kell majd vissza jönnie. Neki fontosabb, hogy a pirosnál egy kövér gázfröccsel ijesztgethesse a zebrán utolsóként átérő öregasszonyt.

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.