Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Rocketpocket #187793 üzenetére
Legközelebb kérlek linkeld ha sok a kép. Köszi!
-
Rocketpocket
újonc
válasz Tiszteletes #187800 üzenetére
Köszönöm szépen, nem is tudom mit mondjak, ebben az országban megéri gázszerelőnek lenni.
Lauda oké bocsi.
Tiszteletes: azzal a topikkal még nem volt szerencsém, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rocketpocket #187802 üzenetére
Azért jó lenne tudni, mennyi a keret, mert az általad linkelt órák elég nagy szórást mutatnak árban....(pl. Seiko 5 vs. Omega PO)
Mit értesz az alatt, hogy nehézkes a karbantartásuk? Anyagilag? Röviden: mechanikus 5-6 évente szervíz, kvarc: 2-3 évente elemcsere.
-
Rocketpocket
újonc
válasz #45302528 #187803 üzenetére
Az összeg nagyon max 12m Ft.
A fent említett órák, bőven benne vannak a keretben,
azért vannak, olcsóbb darabok mert például hegymászás, vagy túrázás közben nem szeretnék leesni a jura lankáiról, csak azért, mert arra figyelek,nehogy odaverjem valahova a plexit.
A karbantartással kapcsolatban csak az érdekelt, hogy milyen időközönként, kell elvinni a mesterhez, olajozásra, generálra, tömítéscserére stb. ezt már megválaszoltad.Még annyi kérdésem lenne, hogy én afféle hobbi pilóta vagyok.
A Sinn kiadott pár éve, egy órát ami megfelel
a repülési szabványoknak, arról tudsz, tudtok valamit? Mi a megnevezése? Esetleg ti tudtok olyan órát, amit tényleg fel lehet vinni, és tényleg kibírja a nyomáskülönbséget?[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Rocketpocket #187804 üzenetére
rolexet ki ne hagyd
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nagyúr
Csinált maga egy kvázi szabványt a pilóta óráira. DIN 8330
Így az órák 200m vizállóak, lehet velük úszni, de birják a ritka levegős megpróbáltatást, vibrációt (pl kormányrázó), ütést, mágneses erőket.
Vételre kifejezetten javasolt![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
yodamastah
őstag
12millából tudsz venni 250db seiko 5-öt. És akkor leszarhatod ha odavered, kidobod és veszed fel a másikat. Szervízre se kell költeni. megáll kidobod.
Komolyra fordítva, ez ilyen szedett vedett válogatásnak tűnik. Egyáltalán kell neked ennyi óra? Egyáltalán kell neked óra?
Egy ismerősöm csinálta azt hogy megszaladt neki aztán vette a drága órákat orrba szájba. Rolex daytona egy átlagos óra volt nála. Aztán rájött hogy nem lett ettől boldogabb, eladta az összes óráját és azóta ilyen 100-200ezres divat kvarcból van neki pár darab. Nem is igazán érdekli az egész.
-
busman
veterán
válasz yodamastah #187809 üzenetére
A szedett vedett jutott eszembe nekem is. De lelke rajta.
[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
törölt tag
Hát, még mindig nem tiszta, hogy most szopatsz és tényleg egyszerre akarsz 18 órát venni, vagy a 18-ból nem tudod eldönteni, melyik 3-5 órát válaszd és ebben kéred a fórum segítségét.....
Ha az előbbi, akkor én személy szerint a 12 M-ből vennék 2-3 olyan órát (mondjuk trekkinghez inkább egy ProTreket vagy G-Shockot, mintsem egy búvárt), ami nekem tetszik és örömet okoz a hordása, a többi pénzt elutaznám.
Repüléshez én egy Patek Philippe órát ajánlanék, ha már........
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Lauda #187792 üzenetére
a román boltból már 35 ezerből is megvan az a szép seiko, 100m, zafír, kékített mutatók, kvarc, kár, hogy római számos
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nederlanden
senior tag
Hasonloba mar en is gondolkodtam.Gondoltam hozzaertovel komolyan valogatva befektetesnek 2-3 rolex,par db omega,iwc-t tartok ,mint bankban a nullaert,,,de itt is jol felvilagositottak,h eloszoris a szervizek szepen elviszik a valamikori lehetseges "hasznot" amit valoszinuleg egyebkent sem eri meg lehet a gyerekem sem.Egyeduli sajat hasznalatra meg elkepzelni sem tudok tizen orat,legalabbis en jelenleg 4db-ot is sokallok.teljesen felesleges..fellangolas lehet,ja +1000emerbol kb 3 "latja meg" rajtad,akar egy rolexet is
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
-
titán
Ez a kinetic is tetszik és nem is drága (SKA771P1):
-
ricsik
őstag
válasz Nekton #187822 üzenetére
Ment már róla vita, mit tekinthetünk tool watchnak, de pl. egy Sinn 104-et is ide sorolnék, erra gondoltam. Tehát egy nem túl drága (relatíve), de minőségi szép óra, amit sok szituációban fel lehet venni. Természetesen a G is tool watch, de egy zakóhoz azért már csak nem venném fel, míg a Sinn sztem mehet.
Ill. azért is szedtem szét, mert én egy G-t nem sajnálnám odaverni, de egy Sinn-t eléggé. Rázós, veszélyes helyekre G, Mindenesre, hétköznapokra a másik, dress meg elegáncsosba.
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
Minden szavadat elhiszem! Nálunk tavaly ejtette be a gyerek a locsolópénzét a hűtőgép mögé, 20millió forintot. A légycsapó nyelével megpróbáltam kipiszkálni, sikertelenül. Mondjuk nem hiányzik a pénz, vastagok vagyunk, mint a mammut szar. Én is gondolkozom 30db. óra vásárlásán , de megvárom az idei húsvétot. Ne foglalkozz a többiekkel, átérzem hiteles problémád.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Deskdiver #187771 üzenetére
Én meg újból Archimede-t, csak ezúttal 39-est, nem a 42-est. Bár nem lóg le a szűken 17-es csuklómról a 42 mm-es, de talán jobb lett volna 5 éve, ha a kisebbet hozom el a cseh dealertől. Bár akkor még a 45-össel is szemeztem, de fejlődök.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
blueye
veterán
Mi a velemenyetek a Casio Pro Trek WSD-F20-rol? Van valakinek?
Milyen hatranyom lehet abbol ha japan belpiacost vennek? -
biega
aktív tag
válasz Mercutio_ #187791 üzenetére
Itt a link a szíjhoz. Ez az egyetlen szíj a Cheapestnatostraps-tól, aminek a minőségével meg vagyok elégedve. A többi sprőd és merev, a $2-os szíjaim jobbak voltak, amiket az Ebayen vettem.
-
gipsztigris
addikt
válasz alphaville #187826 üzenetére
A mi macskánk meg lovat eszik!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz gipsztigris #187830 üzenetére
Szegény ló
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ricsik
őstag
válasz alphaville #187826 üzenetére
Már fel is függesztették.
-
nagyúr
Remélem tudtok segíteni:
Relatíve gyors szállítással keresnék nato szíj eladót. (hazai, ebay, etc) Illetve ajánlott óraszíj cseréhez szükséges alkatrészeket/tool kitet (hasamra ütök pl: kép) Előny lenne ha bőr szíj cseréhez való eszköz is lenne benne. Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
TaylorPro
addikt
Nade ha 12 Millám van egy órára, és csak egyet vennék? Ti mit vennétek?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz Lauda #187841 üzenetére
Igen. Járnak oda elég érdekes világléppel megáldott emberek, de azért egyikükből se nézném ki azt, hogy ennyi energiát fektetne egy ilyen trollságba. Ahhoz többségük túlságosan is lusta.
És ha kérhetem ezt a felvetést hagyjuk is ennyiben!
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest