Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz csabulaxi #272632 üzenetére
A kézzel húzósnak szerintem jobb a számlapja.
-
Gergely2319
újonc
válasz csabulaxi #271914 üzenetére
Üdv. Régóta, kb. 1 éve nézegetem az órákat kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ez az óra most megtetszett. Ezekről az Edifice órákról (nem pont erről, de a napelemesekről) mik a vélemények, tapasztalatok? Nem mindennapi viseletre keresek, hanem alkalomhoz illően, de csak 1 órát tudok, akarok venni, így nem kapkodom el a választást, mert abszolút nem sürgős. Januárban leszek 2x20 éves és az óra lenne a "meglepi" a családomtól. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #271400 üzenetére
"megörökíti a világ legnagyobb kerékpáros eseményének izgalmait és a verseny legkeményebb pillanatait"
Vajon ezeket az óra melyik részletében kell keresni?
"A számlap aszfaltszerű textúrájú, és az utakat ábrázolja, amelyeken a kerékpárosok közlekednek."
Legalább azt megtudtam most, hogy a Paganim számlapjának aszfalt textúrája van. Na de ki aszfaltozott a Hold "sötét" oldalán, és miért?
Pagani Design PD-1779
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #271193 üzenetére
Léteznek WNBA rajongók?Tök jó a színvilág, tetszik, bár a szíjat cserélném.
Egyébként a fehér (kvarc) a női, a fekete (automata) a férfi verzió? Vagy miért kapott a fehér vékonyabb mutatókat? A kvarc nem bírja el a szélesebb mutatókat? Az is érdekes, hogy színhez kötik a szerkezet fajtáját... ha nekem a fekete kellene kvarc szerkezettel, akkor így jártam.[ Szerkesztve ]
-
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #270906 üzenetére
A Canola csengése alapján azt hittem, összekeverték Magyarországot Olaszországgal, de csak én voltam tudatlan.
"Tavasszal virágzik a magyar szántóföldeken a ragyogó repce, ami élénk sárga színével hozza el a nyár első sugarait. Egy 200 darabra limitált, csak Magyarországon kapható különkiadással a Roamer is készül a nyárra egy vidám, sárga számlapos Deap Sea 200 modellel. Ugorj fejest a kánikulába ezzel a vízálló nyári órával!"
[ Szerkesztve ]
-
Tufa_
aktív tag
válasz csabulaxi #270551 üzenetére
Delhi-t majd 800 evig Dehlinek hivtak, csak az angolok nem tudtak kiejteni es valtoztattak.
Calcutta sincs majd 25 evben hasznalatban.. 2000ben atneveztek Kolkata-ra.Engem inkabb az erdekel hogy melyik GMT zonaba kepzeltek el Delhit. Ha mar Mexico -6, inkabb tettek volna ra Dhaka-t a +6 GMTert, nem egy +5:30at....
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz csabulaxi #269402 üzenetére
Tetszene is, de meg igy 2024-ben sem akarjak megerteni, h a 43+mm az lassan mar csak retegmodell... Ezen a 2000EUR+ aron pedig az a szij es csat sem az igazi. Szerintem.
(bar a hetvegen probalt GS SBGH343 sem kulonbozott ettol sokban, pedig ott azert van egy vastag 3-as szorzo ) -
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #267739 üzenetére
"Szerencsére" mozis típus vagyok, ritkán megyek olyan helyre, ahova nem lehet akármilyen órát felvenni.
Egyéb:
És ha már mozi, egy hardcore feladvány: milyen óra van a képen (én nem jöttem rá), és melyik filmből vágtam ki a képeket?
Amit az órán látni vélek: nagy arab számos 2, 8 és 10 indexek, 4 óránál mintha dátum lenne, páratlan indexek pálcikák, 12-nél és 6-nál nem látom, mi lehet, világos kard óra- és percmutató, de a tövük sötét, valamint dupla korona (vagy 1 korona + 1 gomb? Passz...).
A filmet sem egyszerű kitalálni, nem az a tipikus férfias "kaszabolós-robbantgatós-űrhajós" fajta, de mostanában azért lehetett hallani róla.
-
jeni
félisten
válasz csabulaxi #266395 üzenetére
olcsó ehhez a szerkezet?
Ronda 515 quartz -
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #266213 üzenetére
Kár, pont hozzájutnál hasznos infókhoz. Az a Bering szerintem nagyon jó óra.
Amúgy a szerkezetszervizre: A mai gazdasági környezetben egy rendes műhelyt bejelentett alkalmazottakkal, 20+ éves tapasztalattal bíró órásokkal, bérelt helységgel, stb nem lehet fenntartani az "elvárt" 10-20-30 ezer forintos szervizelési díjjakkal. Egyszerűen annak vége. Biztos van, aki meg tudja csinálni otthon/hobbiból/vagy a 8 négyzetméteres üzlethelységében, ezzel nincs gond, csak ne legyen elvárás hogy egy nagyobb infrastruktúrával rendelkező üzlet is ugyanolyan árakon dolgozzon.
Ebben semmi "celebség" nincs, és még csak különösen drágák sem vagyunk.TH Aquaracer:
Reverse engineeringben nem holdraszállás megcsinálni a tokot, és egy kínai Sellita koppincs se drága. A kerámia lünetta és a számlap már más téma, de nem ma kezdték a kínaiak sem.A TAG Heuernél 3 éve mindig ugyanazt a brand managert kapom a Watches and Wonders alatt. 21-ben online volt, 22, 23 személyesen. Minden évben megkérdezem tőle, hogy ugyan mikor fog végre másik szerkezetet tenni az Aquaracerbe a TH, ha már "luxury sportswatch"-nak titulálják. 21-ben és 22-ben kitérő választ adott, idén már felkészülten mentem, és volt nálam néhány kimentett kép m benjamin rff hirdetéseiből, és a meetingen amikor kérdezte, hogy miért fontos nekem az inhouse werk annyira, akkor megmutattam neki a képeket, hogy azért, mert jelenleg 1:1-es koppincsok mennek 600 eurórért. Őszinte meglepődöttség volt az arcán.
#266214m3tr0
Annak, hogy valamit szimplán nem értesz meg, nem tudom mi köze van a műsorhoz#266265MARVEL
Mindenképp oszd majd meg, hogy a szerviz mit mondott, mi volt a baj. Van hiba, ami akár egy óra alatt is ki tud alakulni, van, amihez évek kellenek. Mindig nyitunk tokot, ami a járása és a szerkezet szemrevételezése alapján kiderül, azt elmondjuk. De szétszedni a szerkezetet nem szedjük.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #266274 üzenetére
Ám legyen, az én hibám, hogy nem olvastam el az apróbetűs részt, bár ez még mindig nem mentség arra, ha tahó módon válaszolsz egy egyszerű kérdésre, de hát "a stílus maga az ember". A kevesebb néha több, de azért maradj itt közöttünk továbbra is a fergeteges poénjaiddal.
-
m3tr0
őstag
válasz csabulaxi #266213 üzenetére
Én azóta nem,mióta a pestiórás telefonon megmondta a Tag Heuer-emről,hogy biztosan nem eredeti,mert nem magyarországi vásárlás. (bankvezértől vettem,aki a reptéren vásárolta az órát és megvan azt ott nyomtatott számlája is, ülőhellyel,névvel feltüntetve)
De menjek be hozzájuk,mert nekik is van eladó több darab is,azok viszont biztosan eredetiek.
Egyébként nem vállalják külön az órám bevizsgálását...mert nem.
De másik órát sem ajánlanak,hogy bevizsgáltassam,mert sokan nem ismerik fel a kamu Tageket.
Mondom jó.
Na és ehhez a bolthoz adják az arcukat Viktorék amit nem is értek. Azóta a műsort se nézem. -
-
arn
félisten
válasz csabulaxi #266208 üzenetére
Mozgás: automatikus tekercselés
ez az mrg nalam meg mindig, hogyan csinaljunk az olcso praktikus orabol dragat kategoria, anelkul, hogy plusz erteket hozna.facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
i400
senior tag
válasz csabulaxi #264036 üzenetére
Krk sétálós részén rengeteg ékszek és órabolt volt, de javarészt Diesel Police meg hasonló divatórákat árultak... pár helyen citizen casio elvétve seiko, árban timecenter sziten voltak.
Én 2,09ért locsoltam a 100-ast az autóba de nagyon nem szerette, be is dobta a yellow submarine-t -
driv4r
aktív tag
-
momcrew
tag
válasz csabulaxi #262520 üzenetére
Szerintem a Grand Seiko-ra nagyon áll ez a jelenet: [a miénk jobb]
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
gipsztigris
addikt
válasz csabulaxi #262174 üzenetére
"Eddig is sokan írtak a nagy órák ellen, mint valami bűnözők ellen."
Pontosan!
Én sohasem mondtam, hogy a kis óra egy vicc, illetve ripostként persze, mert felénk "amilyen a mosdó olyan a törölköző", de alapvetően nem zavar ha valaki kisméretű órát hord.
Viszont azért mert a teremtő mammut csuklóval és kézzel áldott vagy vert meg, még nem kellene senkinek sem egyfajta proliként kezelni azokat akik nem követik a divatot és igyekeznek vizuálisan arányos órát viselni a csuklójukon. Ha egyszer aránytalan egy 36-os óra a kezemen, akkor aránytalan! És ez a véleményem akkor sem változna ha egy Rolex lenne a kezemen. Pláne nem érdekel, hogy mindenki szegény Tony Sopranot hozza példának, de számomra az ő óra-csukló aránya pont elrettentő erejű!
Lényeg a lényeg, mindenki olyat hordjon amilyen tetszik neki, és meg tud fizetni, viszont ne sajnáljuk már le a másikat azért mert nem minket tekint követendő példának az illető.#262173Memmaao
"Az elmúlt két évtized alatt elhitették velünk, hogy jól mutat a krumpli a csuklón."
Akivel ezt el lehetett hitetni, az egy birka, ahogy az is, aki elhitte, hogy egy 22cm-es csuklón jól mutat egy 36-os óra! Arányos órát kell viselni![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
driv4r
aktív tag
válasz csabulaxi #262174 üzenetére
Ne csináld már... évek óta olvaslak, amikor kettészakadt a topik, Te fogalmaztad meg a legpontosabban, mi a baj az egésszel...
Senki nem ágál a nagy órák ellen, de tény, hogy van egy ilyen gyártói trend. Amit konkrétan le lehet szarni, ha nem tetszik, és viselni azt, ami illik Hozzád.
Én pl. utálom a szűk hipszter farmereket, de emlékszem, amikor divat volt, úgy néztek ki, mintha harisnyában járnának, most meg fordult a kocka, és bő gatyában járnak a tinik... én meg maradtam középen.
Nekem is van 42 Steini, 44 Seiko... és van 36,5 Nomos is... attól még mindet szeretem.
Nem vagy kiátkozott szerintem ezért itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest