Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Veron
addikt
válasz busman #272466 üzenetére
kék Laco Pro Stuttgart
kivárnék, hátha piacra dobják a 38 mm-es CW12-t standart színeknek (limitált szériában fagyi színek érhetők el)
mostanában mozgatja a fantáziám egy Rado Captain Cook 37mm, lehet kipróbálnék egy használtat[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz busman #272466 üzenetére
Korábban egy Laco Speyer volt a cél, de a Hruodland Type-B pótolja, nem kell. Most a Seiko 39 mm-es Field a kívánatos, de már ennyit sem akarok olyan órára költeni, amit sajnálnék viselni. Bár megfordult a fejemben, h jó áron elpasszolom az snzg71j1-est, és azt beforgatom a field-be, de valszeg nem jó üzlet.
Inkább egy 350-es Royal Enfield Classic a terv a saját kerek évfordulómra. Van benne buktató, a 2025-ös modell baromi ronda lett. Húje indiánok, miért nyúltak hozzá.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
-
nagyúr
válasz busman #268387 üzenetére
CMM 10 szerkezetes van. Ez a CMM 20-as. Hírlevél volt. Szerintem hamarosan rendelhető lesz. Az előd 2250 dollár. Ez nem tudom mennyi lesz. És ahogy szokott történni. Az előrendelés után azonnal emelkedik az ár. Szerintem rádobnak olyan 500 dollárt.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Churpik
tag
válasz busman #265473 üzenetére
Nem. Van egy néha-néha előtörő tenyérbemászó stílusa, de azért van mögötte rendes szakmai tudás is.
Mentségére legyen mondva, hogy némelyik ismert órás YT influencer sok milliós feliratkozással sokkal-sokkal rosszabb, van akire felordítva zárod rá az ablakot kb. 4 mp után.
-
SOAD19
addikt
válasz busman #265473 üzenetére
Nincs vele baj, kicsit hiperaktív, de én bírom. Az biztos, hogy eléggé képben van. Ha, csak nem rég kezdted el nézni őket, akkor folytasd, mindent meg lehet szokni.
#265477 bigmasterg
Ez tényleg tök ugyanaz. Nem értem, akkor a srácot, hogy mit akar. Nyilván sejtem, de nem lesz könnyű, ebből meggazdagodni.[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz busman #264999 üzenetére
Köszi az infót. Jelenleg 90 000 Ft-ért hirdetem ezek szerint sok ebben az állapotában.
Igazából ugyanezzel a designal venném meg a Solar szerkezetű modellt, mert elegem van az automatából, így hogy lett +1 órám.
zolikaDB
Fb- Használt órák csoportMemmao
Nyilván olcsóbban hirdetem, de gondoltam modolási alap esetén amúgy is felújítanák/kicserélnék a karcos részeket, ezért nem is csináltattam meg eladás előtt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz busman #264997 üzenetére
Mondjuk én. Engem kiver a frász attól a doboz forma logótol. Meg a Black Bay 1:1 copytól. Számomra semmivel nem különb mint a Pagani a plottyedt kukis logóval. Könnyű úgy órát csinálni, ha nem kell designra költeni, elég lopni azt.
A skx007 szerintem egy örök darab, más kérdés, hogy pl karcosan én sem venném meg.
My name is Bond, James... Dean.
-
-
addikt
válasz busman #264214 üzenetére
Én még az edox órák közt is szétnéznék, van pár nagyon király köztük
[Edox skydiver] 42mm
[Edox Neptun] 42mm
[Edox neptunian 1000M] ez 44mm de kisebbnek hatMost hogy nézegettem őket, ezt az 1000M neptunian Starbucks órát meg is kívántam.
És ahogy nézem, egy 69e forint értékű edox vertikális óraforgató is jár hozzá.Itt [pont annyival jobb áron van] amennyi a forgató. És pénztárca az ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz busman #264204 üzenetére
A kettő közül számomra egyértelműen a Longines. (Vagy Tag Heuer, de az még nem tiszta hogy melyikre gondolsz)
Eposból azt hittem, hogy az újabbik 3441 Diver-ről van szó. Annak legalább kicsit egyedibb a designja.
Ami a képen van, az nekem egy swordhand omega és régi submariner best of homage. -
aktív tag
válasz busman #264192 üzenetére
1 db Tag, vagy 2 db Londzsi?
A kerámiás Londzsi szerintem jobb választás, mint óra. Tag mint hype.
Régebbi Fortisok szépek.
Londzsi 64-70 h járástartalék 3,5 Hz, Tag, Fortis alap SW200 vagy 2824, vagy ha chrono, akkor 7750.
Aquaracerből van COSC, és rengeteg varia."there are more jacks then one at the fair..."
-
Veron
addikt
válasz busman #264192 üzenetére
Én nem vagyok oda a Tag Heuerekért, mindig arra jutok, hogy azért az árért van jobb alternatíva. Ezért inkább Longines.
@orbit76: bocsánat, általában nem vagyok grammar nazi, de Glashütte a helyes írásmód
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
válasz busman #263958 üzenetére
Néhány hónapja közöltem a kívánságom (GS SBGX) a "venni akarok" órás topicban Redditen és WUS-on is.
Mind a két platformon, összesen 3 csaló keresett meg, magánszemélyt színlelve, hogy nekik van a kinézett modellből, jó, de nem nem elrugaszkodottan alacsony áron. Egész hitelesen játszották a szerepet, de azért mégis valami gyanús volt (új regisztációk, egyik amerikaiként pont EU-ban lakott, a másiknak hónapok óta megvan az óra, de sosem hordta stb) a szituáció.
A két Redditest jelentettem a modoknak, akik utánajártak és hamar kiderült, hogy valószínűleg csalók lehetnek. A WUS-os account miatt meg viszonylag hamer engem kerestek meg az adminok, mert egy nigériai hackert véltek felfedezni a potenciális eladóban.
Nagyon óvatosan a "venni akarok" típusú posztokkal!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
@mriya@
őstag
válasz busman #263939 üzenetére
Bármit rakok fel mostanában a Marketplace-re, azonnal jelentkezik egy hölgy, hogy alku nélkül megvenné, küldjem futárral, előre utal minden költséget.
Odáig jutunk, hogy a személyes átvételt preferálom, és kilépek a csoportból. 😱Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
m3tr0
őstag
válasz busman #262203 üzenetére
Valami biztos volt...én facebook csoportban akadtam össze egy idiótával...
A csávó egy másik srác órakeresős hirdetése alatt kezdett mindenkit férgezni,meg patkányozni aki Pagani Design és hasonló kínai szemetet mer hordani.
Félelmetes milyen gondolkodású emberek vannak. -
driv4r
aktív tag
válasz busman #260585 üzenetére
Klasszak.
Kérlelhetetlenül indusztriális, de nem brutalista jelleggel. És ott van bennük néhol az utalás, ha órakedvelő vagy, pár ismert fazonra. Első blikkre telón (olvasószemüveg nélkül:) az egyik tisztára olyan volt, mint egy Blancpain FF, amelyről lekoptak a számok... Én a barna dial / barna velúr skin diver modellt választom; köszönöm, kérem!:)
Ha menő fotós lennék, goth ninja / Arcteryx / Acronym cuccokban, bobber motorral, tuti szereznék ilyet is.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz busman #260099 üzenetére
mert? 1 hónapja felnyitottam és állítottam, mert sokat késett. Ebből a megfontolásból nem vittem vízbe. De erre ott a Casio.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
-
-
dzsi23
addikt
válasz busman #256348 üzenetére
Akkor jól méregettem a vonalzóval. Elsőre azért mondtam 36-ot, mert azt hittem, hogy 42-es a Seiko, de rájöttem, hogy csak 41. Cuki darab. Nekem is van 35-ös órám, de annak nagyobb a számlapja, így valamivel nagyobbnak hat.
#256357 bigmasterg:
Kellemetlen lenne: a sok GMT-s óra mehetne is a kukába. -
addikt
válasz busman #255986 üzenetére
Első blikkre nekem a Helm jobban adta, de aztán kezdett valami nem tetszeni benne. A lunetta olyan, mintha valalmi gumival lenne körbe burkolva, igazán olcsó kategóriás benyomást kelt, pedig a számlapja kicsit izgalmasabb, mint a Baltic. Ezek amúgy ilyen kis manufaktúràs órák? Elég húzós áron vannak.
-
Paddington
csendes tag
válasz busman #255986 üzenetére
Rövid időtávra Helm, de a Baltic-é az időtálló dizájn. Hosszabb távon utóbbi a nyertes.
Hasonló kategória még a Lorier. Ugyan nem búvár, de a Falcon megidéz pár klasszikust a visszajelzések szerint jó minőségben.
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest