Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
titán
(#31098) tupacamaru válasza Lauda (#31094) üzenetére
(#31101) pézoli válasza Lauda (#31094) üzenetére
(#31103) nostromo73 válasza Lauda (#31094) üzenetére
Koszonom a valaszokat mindenkinek! Igazibol meg varat magara a dolog, csak nezelodom. A kinezete fogott meg, nekem nagyon tetszik, tenyleg kicsit draganak tunik, de hat ha ilyen orat szeretne az ember....
-
titán
Hello!
Guganqin markaval vannak esetleg tapasztalatok?
Koszonom szepen!
-
titán
válasz Lami66 #158440 üzenetére
Koszonom szepen a linket, csak errol az oras topikrol volt tudomasom.
5-ös kezelő Koszi, megnezegetem ezt a markat is!
C0RVUS Vegulis ezeket az orakat nezegettem: [link] 30 dollar, nem egy nagy vasziszdasz es nekem nagyon tetszik a kialakitasa. Masik amit lehet ki fogok probalni: [link] Ez is nagyon szep, legalabbis nekem tetszik. 10 ezer forint nem nagy osszeg, mar csak brahibol is kiprobalom.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Tegnap talaltam egy casio orat ami tetszik, Edifice 527D-1A. Rakerestem a topikban es ajanlott kategoria, van akinek 7 eve megvan es tokeletesen mukodik. Szeretnek kerdezni az oraval kapcsolatban.
Ugy nez ki ez egy regebbi szeria akkor, amit vesz az ember honnan tudja, hogy az az ora mar miota mukodik? Ugy ertem lehet hogy mar evek ota megy a vitrinben es az elem fel ev mulva ki fog merulni, illetve a szerkezet is elhasznalodik azert egy ido utan.
Olvastam olyat is, hogy utana kell allitani. Minek kell utana allitani egy kvarcon?
Olvastam azt is, hogy hamisitjak az orat. Ha en biztosan eredetit es original orat szeretnek venni, akkor hol nezelodjek? Tehat ahol biztosan nem fognak hamisat adni, visszakuldottet stb. Most az ara nem szamit, nehany ezer forint ide vagy oda nem tetel, csak megbizhato hely legyen.
Koszonom szepen!
-
titán
Ha a timecenter aruhazbol rendel az ember, akkor biztosan eredetit fog kapni?
Amugy nem tudjatok hogy mukodik naluk a dolog? Valamelyik uzletben kiveszik a vitrinbol az orat es feladjak nekem, vagy van kulon raktar az online rendeleseknek?
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz fagyalllo #161599 üzenetére
Errol a jobbszelso seikorol ugrott be, anno ballagasomra kaptam egy automata seikot, rakeresve a nevre talaltam egy orat, szerintem igy nezett ki, csak arany szamlappal:
Kesobb aztan eladtam. Nem ismeros nektek, mi lehet a tipusa?
7s26c
Konnyen lehet, hogy ez volt az, bar mar 20 eve tortent:
[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Korabban ajanlottatok nekem a TimeCenter nicknevu forumozot, hogy neki irjak a kerdeseimmel kapcsolatban. Megtortent es mindnre olyan reszletes es pontos tajekoztatast kaptam, hogy a szam tatva maradt. Ezen kivul az orara is kaptam olyan ajanlatot, amin nem is szabad gondolkodni sem, sot tervben van a kesobbieben egy masik ora megvasarlasa is. Amint megjon a fizetes rendelem is az orat. Ha megerkezett majd jelentkezem vele. Koszonom nektek az utbaigazitast!
[ Szerkesztve ]
-
titán
A tough solar/eco drive oraknal azt olvastam, hogy nem jo, ha le van merulve teljesen a kondenzatora. A gyartas es a viseles kozti idoszakban mi a helyzet veluk? Legyartjak az orat, bedobozoljak a tok sotetbe, majd lehet evek mulva kap fenyt.
-
titán
A promaster citizeneken a masodpercmutato rendesen a vonalakra mutat, nincs elcsuszva hozzajuk kepest? Ez a ket casio eleg rossz elmeny volt nekem,.
-
titán
Koszonom szepen mindenkinek a reakciot!
Ennel az oranal http://casio.timecenter.hu/casio+orak/edifice+karorak/EF-527D-1A.ora A nagy piros mutato csak stopperkor mukodik, amugy fent all a 12 oranal. Namost ha az orat elbillentem pl jobbra, akkor pont kozepre all, ha balra, akkor visszabillen eleje kicsit. Stopper kozben barhol megallitom, ugyan ez. Kottyanik negyed masodpercet kb. Ez szerintetek nem hiba?
-
titán
válasz berigazek #163641 üzenetére
berigazek, squir
Ez egy jo kep az orarol, 12 oranal van az a ket vilagos hasab, na alapbol mikor nullazod a stoppert, a baloldali hasab kozepenel all meg a mutato, talan kicsit attol meg jobbra, mar eleve ez idegesito, mert alaphelyzeteben is rosszul all. Ha megdontom jobbra az orat, akkor all be pont a ketto koze. Ha megdontom balra, megint oda all be, ahova nullazaskor is beall. Amugy mar mikor eloszor megjarattam a mutatokat, akkor is furan ment eloszor a nagy piros mutato, kicsit ugralva, valami nem jo itt szerintem, a masik, "szoszos casio" nem csinalt ilyet.
krx21 Megnezem majd apukam citizenjet, 4020-52E vagy 4050-51E van neki, az az ora nagyon tetszik. Illetve ami meg nagyon bejon a BY0085-53E.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz pulutodurumo #163985 üzenetére
pulutodurumo, yodamastah
Ha az ember rendesen dobozban keri, mennyit dob az aron? Egyaltalan lehet abban kerni?
--------------------------------
Casiokat neztem ott nemreg, azok szinte alig olcsobbak, citizenbol meg nem volt ami tetszett volna, igy azt nem is neztem milyen aron vannak.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz 7s26c #163994 üzenetére
Koszonom!
Pl az ilyen egyszeru kis seikok is tetszenek, mint a SNKN23K1.
Annak tudjatok mi az oka, hogy bizonyos tipusokat ( Grand Seiko, Prospex, Astron, Velatura, Premier Sportura, Ananta) nem kuldenek euba?
Aminel out of stock van kiirva, az vegleg elfogyott, vagy csak jelenleg nem kaphato naluk?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Olvastam a topikban, hogy cseh szerviz elfogadta a sky-os garlevelet. Itthon is elfogadjak?
-
titán
A 7S36 szerkezete megbizhatobb mint a 7S26? Utobbirol olvastam, hogy halkozottan hatranyos helyzetben van.
-
titán
válasz terra052 #164038 üzenetére
Koszonom szepen az osszefoglalot! Nekem a jelenseggel amit irtal semmi problemam nincsen. Egyebkent is muszaki beallitottsagu vagyok, igy az automata szerkezet amolyan csemege szamomra.
A kinetic szerkezet mennyiben mas az emlitett automatakhoz kepest?
Nagyon gondolkodom ezen a 135 dollaros oran, ha megusznam a vamot iszonyat megerne.
Amit onnan kuldenek orat az biztosan uj lesz, nem egy hordott peldany?
A creationwatches honnan kuldi az orat? Ott 149 dollar es ket napos szallitast ir, ebbol gondolom, hogy kulonbozo raktarakbol kuldik. Itt is lehet szamolni afafizetessel? Vagy ha eubol kuldik, akkor nincs plusz koltsege?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest