- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Én a fehéret nagyon hordanám, ha meglepne vele valaki

-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
6,5 másodperc naponta... 1,5 perc késésre állítva 1 hónap múlva fog 1,5 percet sietni. Amikoris úgyis ki kell húznod a koronát, hogy a dátumot átállítsd. És egyúttal be tudod állítani a 1,5 perc késést is. Bennem fel nem merülne ezért megbontani.
Túl van ez misztifikálva, de tudom, ez az én vesszőparipám
A dédapám kirovszkiját sem nagyon szabályozgatták. Amikor kellett, állított rajta. -
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Akkora a csat mint az óra...

-
t_a_m_a_s
addikt
Nekünk csak két kocsink van, de azok ketten együtt is közel vannak a 30-hoz... k*rvaélet...

-
t_a_m_a_s
addikt
Megy? A kondenzátornak a teljes lemerülés nem tesz jót, de nem hagyják megállásig merülni, akkor tizenévet elmegy. Ha cserélni kell, tízezer Ft körüli költség. Ha ezt le tudod alkudni az árból, és tetszik az óra, nem rossz vétel, mert amúgy örökélet háromnap.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Érdekes, hogy Timecenter oldalán más méretek vannak megadva: CITIZEN AT8113-55A - 45.9mm x 49.2mm x 10.4mm ( MxSZxV ) Ez alapján ez kb egy korona nélküli 42 mm átmérőjű óra. Biztos van az a női csukló amin jól mutat...
-
t_a_m_a_s
addikt
Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a dédapám 50+ éves ruszki Kiovszkija azért ketyeg még most is hiba nélkül, mert esténként mindig ügyelt rá, hogy a megfelelő pozícióba lerakva kímélje a billegőt, meg mert arra is nagyon figyelt, hogy szépen betartsa a szerviz periódust. Nem kell ezt túltolni.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Amint azt ezerszer megbeszéltük: ahhoz az IWC-hez ami szívedvágya, rendesen kéne pótolni... Illetve nyughatatlan órabuzi lelked úgyis csak ideig-óráig altatnád el. Pár hét/hónap, és azon elmélkednénk a plázában, hogy merre is legyen a tovább...

-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Asszem a stricisszíj alapfogalom lett a topikban...

-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Írj privátot TC-re, lehet, hogy kicsit jóárasít neked

-
t_a_m_a_s
addikt
kiszolgálja az armageddonra készülő taktikai paintballos irodisták igényeit.
Ez kurvajó
És igaz. Ide az irodába kell a zafíros, WR200-as cucc, mert mi lesz ha a kávéscsésze mosogatás közben víz alá kerül és/vagy lezúzza a billentyűzet? Napokon belül két éves lesz az AS2020-as Citizenem. Még nem volt vízben... -
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Ha egy automatával szemben elvárás, hogy percen belül maradjon egy hónap alatt, akkor szvsz nem kell automatát venni, maradj az eco-drivenál.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
K*rvanagy +1 erre a hsz-edre!
A rádiókontrollos Citizennek majd két éve nem nyúltam a gombjaihoz. Kitapasztaltam, hogy minden körülmények között szinkronizál legalább heti kétszer, téli, nyári, dátum, minden átáll. Van olyan minőség mint a hasonló árú automaták. Könnyű. Sz*rok én a lelkére

-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Ez tényleg csak arra jó, hogy halomra generálja a hsz-eket... Mik azok az órás berkek? Mi az hogy abszolút netovább? Szerintem ez ízlés kérdése, arról meg vitatkozni... Elég ha csak megnézed a Becsei Áron óráit. Hihetetlen mit művel az a srác, csoda dolgokat készít de nekem pl akkor sem kellene ha lenne annyi pénzem hogy megvegyem, mert minden elismerésem mellett abszolút nem az én világom.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Citizen AS2020-53L, már nem kapható, asszem én vettem meg az utolsót TimeCentertől

EZ a számlap brutálisan jól néz ki, de én sem panaszkodok, a telibe kék is fasza!
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Én bedobom a szokásos favoritomat: Orient Bambino
-
t_a_m_a_s
addikt
Esetleg kérdezz rá, hogy egy hónap alatt hazaért-e a doboza Ámerikából
A képek nem sajátok, alku nincs, csere nincs, valszeg magyar nyelvű sincs, nem csoda hogy a kutya sem mozdul rá. Egyébként szerintem Amerikában vásárolt órát itthon nehéz lesz gariztatni.Már ha ugyanarról az óráról beszélünk.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Mindig van valaki aki ismer valakit, akinek a barátnőjének a tesójának a haverja hallotta, hogy a szomszédjának még soha semmilyen órája nem ázott be

Én a hétvégén Szelidi-tó futás után megmártóztam a WR50-es Polar futóórámban, és biza bepárásodott picit, pedig a manualjában is benne van, hogy úszni lehet benne... Szóval én inkább maradok a WR200-as G-SHOCK DW5600-nál, az a biztos.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Az én - meglehetősen szubjektív - sorrendemben a MIDO valahol a Longines és az Oris tájékán helyezkedik el, nyilván nagyságrendekkel kevesebb marketinggel (és erre költött pénzzel), ezért kevésbé ismert, kevésbé hangzatos névvel.
Az én lassan 10 éves MIDO-m még ETA2824-2, abban az időben ha jól tudom ETÁ-t tokoztak.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Ehhez szerintem egy 6 inch-es női csukló az ideális.
6 inch-es női csukló... Olyan mintha valami katalógusból választható adat lenne

(#194045) ElRamos: 152,4 mm!!!
Egyébként fontos, hogy a barátnőd mennyire akar a mai divatnak megfelelő órát hordani, és mennyire vékony/kecses a kacsója, mert szerintem egy 36 mm átmérőjű óra elegáns nőinek baromi nagy... Pl amiket linkeltél, azok közül a Citizen és a kék mutatós Lorus is jóval kisebb. ezek közül amúgy én a Citizent venném. -
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Tudom hogy mennyekapicsába, de ma másodszor olvasom a családtagot, és valahogy nem tudom értelmezni... Nálunk utoljára akkor érkezett új családtag amikor a lányom született, szóval ha ilyen értelemben családtag az új óra, akkor az kurvára beteg. Vagy a családotokban van egy óracsalád, és annak az új tagja?
Mert amúgy fasza ez a Suunto, csak nem családtagnak, hanem új órának

(#193971) Lauda: hááát... Mondjuk én ilyen hagyományos gyerek vagyok, az autó, a telefon, az óra az csak egy eszköz/tárgy, akármennyire szeretem is. Még a dédapám órája is.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Ez inkább pilóta mint búvár...
-
t_a_m_a_s
addikt
Az napi 6-7 másodperc. Kéthetente beállítod -1 percre, két hét után +1 perc lesz... Ennyi azért bele kell férjen egy mechanikus óránál.
A gyári pontosság +/- 15 másodperc. Ezt tudják a gyári technológiával, gyári körülmények között összerakott, beszabályozott szerkezetek. Tényleg van értelme ennél nagyobb pontosság után lihegni, ezért megbontani egy órát?
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Múltkori tanácsod után néztem Casio-kat, de egyet se láttam a büdzsé kategóriában, amit felhúznék, tehát maradt a kompromisszum.
Valami Szerencsi gyerek árul a FB csoportban olcsó játszósokat...

Én inkább ezekben strandolnék mint abban a szép Citiben.
-
t_a_m_a_s
addikt
Én csak fém szíjas órát vennék. Tizenezerért kapsz/csináltatsz rá jó bőrszíjat, a fém meg hagy pihenjen a dobozában. Fordítva macerásabb, bőrszíj helyett gyári fémet venni húzósabb.
Pont a búvár vonalat javasoltam volna mindenesnek, Orient, Citizen, Seiko vonalon ami csak tetszik. Mellé nem nyúlsz velük.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Nem is kellett volna ezt az "évfordulót" felemlegetni, erre értettem

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)