- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
DIY minimalista öszvér.
-
Deskdiver
senior tag
Bocsi. Téves topik.
-
Deskdiver
senior tag
Türelmesen várok, hogy kapjunk a Casio-tól full acél, digitális Marlin, Swimmer vagy "Blue Thunder" újrakiadást, addig viszont be kell érni egybeöntött G-Shock-al (ami szvsz úgy néz ki mint egy bedagadt boka.) Íme a GA-V01
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Pontosan annyiba kerül mint egy óra amiben benne van.
-
Deskdiver
senior tag
Ha jól dekódoltam, akkor Nico Leonard valamelyik rangsoroló videójában behúzta a szar kategóriába. Ő egyike a YT-on, mrbeast stílusú thumbnailekkel operáló, véleményformaló óramágusoknak.
-
Deskdiver
senior tag
Mélyenszántó. -
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Szia. Ha jól gondolom ez egy Haimer tapintó, és ha szintén jól gondolom akkor az a gáz, hogy nem nulláz. Ha nem zörög benne semmi, akkor lehet, hogy az a "szerencsés" helyzet áll fenn, hogy csak a rugó diszfunkciónál és nem leheleten, hogy egy órás is helyre tudja rakni. Sajnos órást nem tudok ajánlani, mert nem Budapesti vagyok. Tálán a többiek kisegítenek. Ha viszont komolyabb a probléma akkor érdemes lehet dobni egy mail-t a Haimer magyar képviselőjének.
-
Deskdiver
senior tag
Uncle Seiko GL831 "Irezumi"
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Köszönöm.
Ezt pedig azoknak akik még mindig vívódnak mire költsék majd a locsolópénzt. (Accurist Origin, Zafír, 100m, 80 ezer Ft környékén.)
#257233 SOAD19 Megjelent egy pár új "Tropic?" dizájn a piacon FKM gumiból ami szerintem jelenleg a legjobb anyag gumiszíjakhoz. Egy próbát megérhet. [link] [link] [link] [link]
-
Deskdiver
senior tag
Kár, hogy a Stiletto szériát kaszálta a Citizen. Egy 4.5mm vastag tokkal biztos kisebbnek hatna.
#257224 SOAD19 Köszönöm. A Dan Henry is nagyon szép és szvsz jó méret.
#257206 bluemirage Talán ez lehet neked az aranyközép. Nincs mpm és a GMT-vel kevésbé fateros. FC-252SS5B6
Fagyalllo Létezik a Cartier Tank-nak valami japán JDM megfelelője ami még beszerezhető újan? Amolyan egyszerű art deco stílusú darab valami közép-komoly haq szerkezettel? Talán a kifutott Dolce-k között láttam ilyesmit régebben.
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Nem értek a Roamer órákhoz, de érdekesnek találtam ezt az eszmecserét. Legalább tisztázva lett pár tévhit ahogy írtad.
Mindössze annyit nem értek, hogy akkor milyen szerepet játszik a Chung Nam Watch Co a Roamer-nél?

Kicsoda a [Watchmakers.ch] aki ugyanazon a címen található mint a Roamer? Miért gyártanak Squale tokokat és szerelnek össze IWC órákat ? Mi folyik itt Gyö...?
-
Deskdiver
senior tag
Talán érdekelhet valakit. Cirka 70 ezerért ilyen is létezik. (A majdani szervizével nem tudom érdemes-e foglalkozni. Ha nem, akkor az ember kihajtja belőle a "lelket" és ahogy itt szokás mondani - "kuka".)

Ezek pedig azoknak akik mélyebben nyúlnának a zsebbe és szeretik a kihívásokat és az Ebay-es "vadászatot". (Kifutottak, de mindkettővel találkoztam használtan a közelmúltban.)

Két legyet egy csapásra alapon. Segítséget kérnék. GMW-B5000-hez keresek kompatibilis Casio vagy utángyártott műanyag/rezin bezelt ha egyáltalán létezik.
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Szvsz Temzét lehet rekeszteni a CW limitáltakkal. Mindig lesz egy újabb "zöld". Ez nekem mínusz.
Ha valaki rápillant a Longines oldalára nem lesz nehéz észrevenni ,hogy a Longines szépen csendben kaszálta a VHP vonalat. Egy-két év alatt kiszárad a bolti készlet és akkor a VHP lesz egyre "limitáltabb". Én emiatt inkább a VHP felé hajlok. Bár koronáról is tökéletesen állítható, de én a GMT verziót már nem hajtanám. Ki tudja meddig lesz frissítve a "villantós" app és hogy támogatni fogják-e az újabb telefonok. -
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Már borús fényviszonyok vannak errefelé nem beszélve arról ,hogy még mindig tök vagyok fotózás tekintetében. Ezt korábban fotóztam ,de torz lett. Lehet benézek a fotós topikba hátha rám ragad valami. Ha bárkit érdekel még van 2db ilyen viharvert bezel ott ahonnan én rendeltem. Nem olcsó, viszont drága. [link]
-
Deskdiver
senior tag
Nekem is bejön a diszkrét mennyiségű arany klasszikus G-Shock-on. Én lecsupaszítottam egy "full bling" GMW-B5000GD-4-et, elsóztam ami nem kellett róla. A bevételből vettem egy GMW-B5000V-1 bezelt + maradt némi zsebpénz fagyira. Ez lett belőle. Sajnálatos, hogy a Casio nem használja azt a szép 5040PG kijelzőt több modellen. Azzal lenne nekem komplett a Frankenshock-om.
-
Deskdiver
senior tag
Ha Ebay-en van akkor védve vagy mint vásárló. Van bőven időd megnézetni és ha valami nem kerek akkor visszaküldöd. Kb. egy éve küldtem vissza egy SMP-t. Az óra eredeti volt de a doboz, kézikönyv, Omega plecsni mind hamis. Mezítlábasan, meg nem ért annyit. Mindent az Ebay intézett, még visszapostázás költségét is. Szóval nincs túl nagy rizikó. Egyébként szerintem eredeti.
-
Deskdiver
senior tag
Nekem sem, de nem kizárt ,hogy lesz. Hallgatnak a vásárlók visszajelzéseire. Ha elegen jelzik, lehet olyat is csinálnak. Nekem ez a második tőlük. Az első verzió sík zafírral készült, koronazár nélkül, műanyag szerkezet foglalattal és a hátlap is más volt. Érkeztek a kommentek ,hogy bárcsak ez meg az és megszületett az updételt változat. Innen indult a cég újjáéledése:
-
Deskdiver
senior tag
Ahogy mondod. Köszönöm.
Azért még fél szemem rajta tartom a dolgokon hátha az iparág valamikor kitermeli a számomra tökéletes órát, de a jelenlegi trendeket nézve nem sok esély van ,hogy belefutok egy nekem tetsző max 40mm átmérőjű, volfrám, kerámia vagy Damasko keménységű acél tokos, HAQ szerkezetes, minimum WR100 koronazáras, domború zafíros, hárommutatósba.
gipsztigris:
Nem baj ha nem olcsó, csak ne ugyanolyan "szövésű" legyen mint az olcsók. A "polonaise" nekem kipipálja ezt. Olyan "mintázatút" még nem találtam mástól csak a Staib-nál. Ha esetleg beleszaladsz egybe egy linket megköszönnék.
johanson:
Köszi, megnézem
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Ha a négy lépés/mp még belefér a "folyós" kategóriába akkor én ezt ajánlanám. (40mm, domború zafír, koronazár, 120 klikk uni lünetta, WR150, Seiko VH31, 20mm furatos tokfülek). A tisztességes szíj (vagy acélperec), és a DIY tolltartóként is hibátlanul funkcionáló óratartón kivül extraként jár hozzá még egy picit erőltetett sztori is Neil Armstrong-ról a történelem kedvelőknek.
-
Deskdiver
senior tag
A GMT-t 2018 augusztus 23.-án vettem és most szeptemberben kelt el. Miért, mennyi idő után indul be az önmegsemmisítés a Sellitakban?

-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Lehet direkt ilyen, hogy korhű maradjon a 80-as évek minőségéhez?
Sajnálatos ,hogy “Casio Royale”modult nem teszik egy acél tokba. Az egy tökéletes retro darab lenne.
Mondjuk most a retro vágyam beteljesülni látszik. Találtam még készleten a 35 éves “jubiliumi” 5735D-ből. Pár hét múlva talán megérkezik.
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Grat. Ha igaz, az egyik leggyorsabb egérforgató vagy a "vadnyugaton". [Bamford G-SHOCK Sold Out in 3 Minutes]
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
A céggel egyetemben létrehoztak egy TTO nevű védjegyet is melynek célja a gyártás részleteinek és költségének teljes átláthatósága. Jelenleg egy tagja van a védjegynek. Ők.

A szerkezet exkluzív nekik készül Svájcban. Költsége: $1620 A tok Kínában grade 2 titánból. Költsége: $145 Az óra teljes gyártási költsége: $1900 -
Deskdiver
senior tag
Komposztálható Swatch. [“Bio-Reloaded“]
(Furfangos lépés,
mivel javítani nem lehet.
) -
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Igen, a kollaborál a helyes szó a linkelt óra esetén. Nyomnak rá egy Ministry pöcsétet és mehet a polcokra 250-800 fontért a paintball-osoknak. A tűzszerész búvároknak pedig a MOD megveszi nagykeráron a Northern Dive Limited-től a GR-8900-at meg a GAW-100-at. Nem mintha az nem lenne jó a feladatra de.... na de azért na...
-
Deskdiver
senior tag
Dizájnos, bár szerintem a Royal Navy mese nélkül is találna közönséget. Alig van már “brit” gyártó aki nem “hivatalos szerződött partnere a védelmi minisztériumnak”. Bremont, Elliot Brown, Christopher Ward, Nite stb. A katona meg ha szerencsés kap egy 100 fontos G-Shock-ot oszt ballagjá’.
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Én megpróbálom nem összemosni ezeket a dolgokat. Egy órának nincs köze az ember tetteihez. Kényszerből, parancsra vagy önszántukból, de azokban az időkben is az emberek csak tették a dolgukat. A fegyverkovács, fegyvert kovácsolt, a virágos virágot árult, az órás órát készített. Ezek ellenére nekem még mindig ez a viharvert az egyik kedvenc órám. Mentségemre szóljon ,hogy “kamikaze” szerkezet van benne.
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
"punches well above its weight/price"
Ebbe a kijelentésbe nekem hirtelen csak egy óra fér bele. Steeldive 6105 ( szebben megmunkált a tokja mint a Szamurájomé, a hátlapja is, a koronája is, domború zafír AR bevonattal, full lume kerámia lünetta , 0 holtjátekkal, Seiko NH szerkezet stb. ) 39 ezer, új, garanciával. A többi órám ehhez képest mind "punches well below its weight/price"
Nézőpont kérdése mennyire zavaró a náci múlt. Ha nem osztod az ideológiát akkor a Stowa nem több mint egy hadtörténeti-merőeszköz replika. Nem mellesleg szinte bármely neves gyártó szekrényéből ki lehet rázni egy-két csontvázat. Vagy sorozatgyilkos viselte vagy diktátor vagy...
Szerintem a Damasko DS30 mindkettőnél jobb hasonló árban és ők nem bombáztak senkit. -
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Lehet, hogy viselte csak nincs rá konkrét bizonyíték. Hajlamos volt a csuklója belső felén viselni az órákat. Valóban nem mindenki tett a listáról Hold sétát ,de úgy korrekt ha őket is megemlítjük tekintve ,hogy nélkülük a többi sem tette volna meg, vagy ha igen akkor az lett volna az utolsó sétájuk.
(#225001) dzsi23 A Seiko Pogue is lecsúszótt “az első automata az űrben” címről
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
1969 Apollo 11
Neil Armstrong Jobb kar = Speedmaster
Edwin Aldrin Bal kar = Speedmaster
Michael Collins Jobb kar = Speedmaster
1969 Apollo 12
Pete Conrad Bal kar = Speedmaster
Alan Bean Bal kar = Speedmaster
Richard Gordon Bal kar = Speedmaster ( jobb kar, ruha alatt Speedmaster + JB Champion szíj )
1970 Apollo 13
James Lovell Jobb kar = Speedmaster
Fred Haise Bal kar = Speedmaster
Jack Swigert Bal kar = Speedmaster ( bal kar, ruha alatt Rolex GMT-Master 1675 Pepsi )
1971 Apollo 14
Alan Shepard Bal kar = Speedmaster
Edgar Mitchell Bal kar = Speedmaster ( jobb kar, ruha alatt Rolex GMT-master 1675 )
Stu Roosa Bal kar = Speedmaster ( bal kar, ruha alatt Rolex GMT-master 1675 Pepsi )
1971 Apollo 15
David Scott Bal kar = Speedmaster ( Személyes tárgyak között Bulova 88510 prototípus korongráf )
James Irwin Bal kar = Speedmaster
Alfred Worden Bal kar = Speedmaster
1972 Apollo 16
John Young Bal kar = Speedmaster
Charles Duke Bal kar = Speedmaster
( bal kar, ruha alatt Speedmaster )
Thomas Mattingly bal kar = Speedmaster
1972 Apollo 17
Eugene Cernan Bal kar = Speedmaster ( bal kar, ruha alatt Speedmaster + JB Champion szíj )
Harrison Schmitt Bal kar = Speedmaster
Ron Evans Bal kar = Speedmaster ( bal kar, ruha alatt a saját tulajdonú Speedmaster-e. 145.022, illetve személyes tárgyak között Rolex GMT-master Pepsi 1675 ) -
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Hadd jöjjön le az embereknek az ami lejön nekik. Ha a közzétevő szándéka az ,hogy tudassa szerinte sok az unalmas Seiko poszt a csoportban akkor írja le ,hogy “sok az unalmas Seiko poszt a csoportban”. Ugyan annak sem lesz több foganatja, mint a burkolt célzásnak, de legalább az egyenes őszinteség értékelhető.
-
Deskdiver
senior tag
Nem csak hordanám, hanem hordom. Legszerényebb véleményem szerint a hozzászólásokat mindenki úgy értelmezi ahogy akarja.
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Igen, a vakus vhp. Nem sok mindent lehet róla mondani. Egyszer beállítod és teszi dolgát amíg 4-5 év múlva nem “szól” ,hogy elemcsere esedékes. Hibátlanul és egyszerűen működik a “villantós” beállítás. A mutatók léptetőmotorja a leggyorsabb amit eddig láttam.
Van egy kazal Tropic szíjam ,de ez a 2.0 a kedvenc. Többet kellett volna vennem ,mert asszem kifutott.
Nekem a perlon a legkényesebb szíj az összes fajta közül. Igaz, hogy jobban néz ki a gyári gumival , de ez az új szilikon Seiko ereszrés egy szöszmágnes. -
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Mivel ezen az idő leolvasás “on demand feature” ,két évig is elszámolgatja magában az időt egy elemmel. Ha éjszaka jutna eszedbe megnézni rajta az időt olyan fénnyel tolja az arcodba ,hogy még 10 perc múlva is ugyanazt az időt látod becsukott szemmel.
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Pár 2020-as újdonság a Bulova archívumából.
“Surfboard“ 38.5mm-es svájci automata limitált, drágán és büdzsé 40mm quartz olcsóbban.
A-15 Navigátor újra kiadás, svájci automata limitált drágán és Miyota mp stop olcsóbban.
38mm WW2 Hack Watch, Miyota automata.
Accutron “elektrosztatikus” szerkezet prototípus, valszeg valami készül idén az Accutron 60. évfordulójára.
Az egyelőre rejtélyes hivatalos oldal: [link] -
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Érdekes, és gyakran akciózzák. Hirtelen nem is tudnék ennél olcsóbb Sellita-s órát mondani. Ha úgy van ahogy az Őszintén órákról mondja és a tokon csak akkor lehet feltüntetve a Swiss Made ha az is ott készült akkor nem tudnék ennél olcsóbb svájci tokos, Sellita-s órát mondani. Csak a szerkezetet árulják ennyiért az Ebay-en.
Az Invicta-ról jut eszembe. Ebbe szaladtam bele a minap, de már meg sem lepődtem.
"62MAS" XXL 46mm
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
Én is azt néztem meg először ,de nem. Szóval az stimmel, akár 316L is lehet.
-
Deskdiver
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Autós topik
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Asztrofotózás
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mélyenszántó.

mivel javítani nem lehet.
)
冬景色 x 2