Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
kicsit meggyűlik a bajom az egyik órámmal. Fossil CH2573, a kis stopperszámlapokon levő mutatókkal.
Nullázáskor nem áll vissza alaphelyzetbe, ferdén állnak a mutatók, és nem tudom hogyan lehetne őket manuálisan poziba állítani. A manuálja persze erről semmit nem ír. Esetleg valakinek tapasztalat, milyen gombkombinációval ? -
Deskdiver
senior tag
Elvileg így kell:
Stopwatch Hand Adjustment 1. Pull crown out to position 3.
2. Press A to reset the stopwatch 1/10 second hand to the “0” position.
3. Press B to reset the second and minute hands. The hands only move clockwise.
4. With each press of A or B, the hands move one position. They move quickly if the buttons are
kept pressed.If the stopwatch hands function improperly, pull out crown and press A and B at the
same time for over 2 seconds. When the buttons are released, the stopwatch second and
1/10 second hands will spin around and return to “0.” This will indicate that the internal
circuit has been reset. -
Shingen
addikt
Miért jók ezek a Nato szíjak?
Szerintem csak rontják az órát összképét.風林火山
-
fagyalllo
őstag
fb-on egy újabb gyanús Hamilton: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Deskdiver
senior tag
válasz BAti77 #156807 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
(#156808) fagyalllo Nekem a Speedmaster lenne az csak hát most nincs "kedvem" venni egyet.
(#156809) vadászcsiga Azt is lehet venni? Hol?
(#156813) ans Elvileg sokkoló 53mm, de szerintem kisebbnek hat.
(#156810) Macyke82 Az én csuklóm sem túl vastag. 18-18.5cm körül lehet.
-
WiZARD
addikt
válasz fagyalllo #156812 üzenetére
Az a baj, hogy ez sokkal nehezebb kérdés, mint a Hamilton.
A hátlap feliraton (és tartozékok hiányán) kívül nem találtam olyan részletet rajta, ami alapján magabiztosan rá merném mondani, hogy gázos.
A hátlap felirat nagyon gyanús, bár ahogy néztem eredetiből is több fajta létezik.(Az eladót ismerem, nem nepper, nem ebayről megveszi a gagyit, és itt eladja és keres rajta. Ettől még belefuthatott...)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
fagyalllo
őstag
válasz WiZARD #156819 üzenetére
Nekem a hátlap gyanús ezeken is, a hornyok kialakítása és a feliratok elhelyezkedése ugyanaz, mint az ebay-es építőkészleten.
A Fortisokat is (remélhetőleg nagyrészt) gyanútlan eladók árulták...- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #156819 üzenetére
Szóval sokkal nehezebb kérdés mint a Fortis.
Amiket még észrevettem:
-Ami 42mm Khaki Field-et találtam ezüst számlappal, azoknál nem piros a mp mutató vége
-A tüskecsaton a Hamilton felirat elég halovány, hasonlót nem találtam, egyéb Hamilton csatokon mélyen vésett a felirat.
-A rotor vésésnél a Hamilton felirat melletti kis alakzatok szélének a csücske ami gyanús, de jobb kép kellene, hogy egyértelmű legyen.-Az aktuálisan árult órán más a korona is. (de ez is változhatott az évek során)
(#156821) fagyalllo: igen jogos, bár lehet hogy épp egy tökéletes másolat a hátlap (amit alapvetően kétlek)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
-
fagyalllo
őstag
-
485
aktív tag
Lemértem a Seiko5 járástartalékát, másfél nap hordás után 45 óra. Nem rossz, kicsi a bors, de erős
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #156825 üzenetére
Köszi!
-
Deskdiver
senior tag
válasz gipsztigris #156829 üzenetére
Köszi. Az eredeti 1,625 millió dollár, karcos, és csak egy darab van belőle. Jutányos az $500 a repiért szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz alphaville #156835 üzenetére
COSC Eta 2824-2
-
madle
őstag
Skywatchesról még mindig van lehetőség úgy rendelni hogy átcsússzon a VÁM-on? Vagy egyre kockázatosabb a dolog? Esetleg valami hasonló oldal?
-
Def26
félisten
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata Tag heuer connected órával kapcsolatban?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz fagyalllo #156818 üzenetére
Kaphatò kerámia betét ilyen betű(szám)típussal? Hol?
Ez az átalakítás amúgy majdnem az, mint amit akarok, csak a mutatókat meg a lünettát hagynám, csak a betétet cserélném. Számomra kész is lenne a tökéletes diver.
De kerámia betétből nem találtam eddig megfelelőt, szóval lebeszéltem magam mindig....De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
fagyalllo
őstag
válasz KelemenUhr #156840 üzenetére
Innen származik: [link]
Pont ez a típus nincs készleten.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz pulutodurumo #156843 üzenetére
A NAV jobb példa lenne ebben az esetben.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz fagyalllo #156842 üzenetére
Hú, köszönöm, nem probléma, kivárom, hogy legyen és lehet nekiugrok akkor. Mondjuk a szerkezet-kérdés az zsebbenyúlósabb történet, egyelőre lehet csak cicomázás lesz. (számlap, domború zafír, kerámia lünetta)
SKX171 számlapot (és dátumtárcsát) is lehet külön kapni, vagy érdemesebb lehet megvenni egy ilyen órát és eladni a "maradékot"?[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Wg5113
aktív tag
válasz alphaville #156834 üzenetére
lehet Selita is, nekem az volt.
-
fagyalllo
őstag
válasz KelemenUhr #156845 üzenetére
171-et már nehéz találni, a márkaszerviz ha tud rendelni, kb 20.000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest