Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Szerintem: Paul Newman Daytona hasonmás lesz
Szerencsére ez nem az én ízlésemnek megfelelő
Sokkal jobban várom a Rolex Master GMT 2 hasonmást tőlük.Amúgy, lehetséges, hogy ETA Valjoux 7750 lesz benne, attól meg lehet ilyen vastag? Mert a legtöbb varjús szerkezetű órájuk elég vastag.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi101
tag
Steinharték elhagyhatnák már ezt a másolós vonalat, és tervezhetnének végre valami saját formát.
-
t-bali3
senior tag
válasz @mriya@ #156151 üzenetére
Figyelembe véve, hogy elvileg Ebay és PayPal véd valamilyen szinten, úgy érzem bevallahato, a probléma ott van, hogy észre kéne venni, ha hamisítvány.
Egy kérdést megért úgy érzem, nem nagyobb off topic, mint sok minden más, ami itt megy.
A szavaidból úgy vettem ki, hogy ennyi pozitív értékeléssel rendben lesz. Több életbölcseletre szerintem nincs szükség részedről.
-
Bazsi101
tag
válasz vadászcsiga #156158 üzenetére
Akkor nem igazán sikeres a tervező gárda.
Igaz hogy azt kell csinálni amire van igény, de nekem tulajdonosként nem esne jól hogy másolóként vagyok elkönyvelve. -
@mriya@
őstag
válasz Tulku #156162 üzenetére
Messziről(!) egy eredeti Submarinert sem lehet megkülönböztetni egy 20 Dolláros hamisítványtól.
Mondjuk én még fogok élni úgy maximum 25 évig.
Mi a jobb választás a számomra?
1: 5 évente venni egy vadiúj Steinhartot,
2: 2 millióért egy Sumbmarinert, és ötször 100+ezerért szervizeltetni.Feelingre a két csuklóékszer közt nincs baromi nagy különbség.
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
veloke
tag
válasz Bazsi101 #156156 üzenetére
Tudnának ők szerintem önálló design-al is pofás órákat gyártani. Nemrég néztem egyet testközelből, nagyon is jól kidolgozott órák, ennyiért amennyiért árulják őket, baromi jó vételek. De így tényleg gáz, mintha egy replikát vennél basszus..... A megjelenése miatt simán vennék egyet ennyi pénzért, de tudva azt, hogy nincs semmi önálló design, hagyom inkább....bár a csikóhalas hátlap király szerintem...
-
Tulku
veterán
válasz @mriya@ #156163 üzenetére
"Feelingre a két csuklóékszer közt nincs baromi nagy különbség"
Igen...de tovább boncolgatva egy AAAAAA+ replika és ezek között sincs sok különbség feelingre....
Mondjuk egy sub és egy steinhart pontosságát össze lehet hasonlítani...de ez nem feeeling...csak "elmebaj" ezen a szinten.... -
soultrapp
senior tag
Hello!
Egyelőre mèg csak nèzelődök,de szeretnèk majd valami komolyabb órát a jelenlegi casio mtp 1247-től.
Olyan 50 körül szánnèk majd rá..
Tudnátok-e olyat ajánlani ennyièrt amiben van èbresztès ès világîtás?
Eddig ami nagyon tetszett az a casio edifice era 500d.kicsit több a keretnèl,de tudja ezeket.
Viszont az nagyon nem tetszik benne,hogy ez már nagyon vastag.
A másik amit mèg találtam az a casio lineage lcw-m100dse.
Ez is jónak tűnik,de valahogy az edifice jobban tetszik.
Lètezhet 50körül olyan edifice amire gondoltam,mert eddig szinte mind vagy csak èbresztős vagy világît.
Vagy valami hasonló márka hasonló árfekvèsben,hasonló kinèzetben??Világidő,stopper,időzîtő nekem nem lènyeg.
Köszi!
-
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Óraforgató vásárlásán töröm a fejem és ebben kérném a segítségetek!
Elég lenne olyan amibe csak egy órát lehet tenni.
Véleményetek szerint kell olyan funkció a forgatóba ami felváltva mindkét irányban tudja forgatni az órát, vagy elég olyan a mi csak vagy az egyik, vagy a másik irányba tudja?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Misi1979
őstag
válasz excalibur36 #156170 üzenetére
Én olyat vennék a helyedben, ahol változtatható a forgásirány (és felváltva is tudja forgatni erre-arra). Igazából szerintem már csak ilyen forgatót lehet kapni.. bár már annyira nem követem a palettát.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz excalibur36 #156170 üzenetére
Nem rég lett kibeszélve. Pontos gyakorlati tapasztalatok nincsenek, de nagy valószínűséggel kell. Conrados es társait kerüld.
-
excalibur36
senior tag
válasz vadászcsiga #156172 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
vadászcsiga
félisten
válasz excalibur36 #156173 üzenetére
Szerintem mindkettő jó, illetve ha én magamnak vennék ragaszkodnék olyan dolesszoghoz hogy pofával előre nézzen. De ez utóbbi csak az én meggyőződésem.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #156174 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #156179 üzenetére
Salma Hayek-be is szerelmes vagyok, de csakis a Zasszony az, akivel élek.
Szerintem sosem veszek már mechanikus karórát.
-
TeeJay
félisten
2 hónapja állítottam be a Seiko órámat, jelenleg +7 másodpercnél tart. Elégedett vagyok tartja a havonta 3-4 másodperc közötti sietést
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
hoffman_
nagyúr
még mindig nagyon szép ez az óra...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
fiktív1
tag
válasz alphaville #156184 üzenetére
Valamék" Zenith-ről. Tetszetős. Azért van saját dizájn is.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Mi az oka szerintetek a steinhart általános utálatának?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Drenadar
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
Nyilván nem ez, (mármint, hogy német) de nem tudom mi ennek az oka, az biztos, hogy több minőségi óragyűjtő/szerető ezen a véleményen van, szóval nem egyedi eset...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz vadászcsiga #156197 üzenetére
Remélem, hogy az ide vetett betűimet el tudod olvasni...
-
phranxinatra
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs