Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
amúgy amit megvesztek, az kell is nektek vagy csak "vegyünk valamit, aztán jó lesz"? mert én pl semmi értelmeset nem látok mostanában, már az előző snap-up is elég gyenge volt szerintem, de a mostaniból is csak egy körömcsipeszre mentem rá, de mint később kiderült, kár volt, akció nélkül olcsóbban linkelte itt valaki.. annak meg pláne nem látom értelmét, hogy valaki már a 4.-5. powerbankot rendeli.
ami augusztusban volt, az igen, azon én is vettem csomó cuccot, amiket használok is. igaz többnyire apróságok de a "snap-up élmény" is megvolt, meg vettem is valamit, ami még ráadásul hasznos is.. és még mennyi minden volt amit szerettem volna és jó árban is volt, csak nem jött össze.. most meg nem is próbálkozok, mert lehet, hogy összejönne, de minek? azért hogy én is elmondhassam, hogy van powerbankom, piston fülesem, blitzwolf töltőm, stb.. aztán meg ott porosodjanak a szekrényben? (persze aki használja az vegye, de nekem pl ezek feleslegesek.)
személy szerint nekem jobban bejönne, ha több olcsó cuccot tennének ki. nem az, hogy kitesznek egy telefont 100$ körül, hanem legyen helyette mondjuk több, de kisebb értékű valami. de lehet, hogy ez csak az én véleményem.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest