Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117578) #04441088 válasza sto1911 (#117577) üzenetére


#04441088
törölt tag

Láttam. :DDD

Arra is volt már több példa is, hogy facebook (hálisten töröltem magam még január 1.-én) hirdetés alatt kommentekben láttam olyanokat, hogy megosztva(gondolom azt hitték nyereményjáték), aztán olyanokat is, hogy valami kínából rendelt órákat 10-15x-ös haszonnal áruló magyar webshop hirdetése alá írt egy csávó, hogy király az óra, 8800 + 1590 volt a szállítás. Tetszik neki és a többi. Gondoltam jó arc leszek, így ráírtam, hogy haver, láttam a webshop oldalát, megtaláltam a szabályzatukat, küld vissza nekik az órát, visszakapod a lóvét, aztán segítek megrendelni neked ugyanezt Aliról, ~700 Ft-ért. Aztán jött egy negyed órás 'beszélgetés', amiben le lettem oldva, el lettem küldve a kínai, ali-s k... anyámba, illetve hogy ne pofázzak, mert ezt az órát itthon, Magyarországon rakják össze, s itt is gyártják. Hát jó.
Amúgy már sok sok évvel ezelőtt feladtam minden hitem az emberiségbe. Ide sorolható a sok hülye, akit látok fórumokon, gyakorikérdéseken, közösségi oldalakon, de még az exeim is. Mert neki is pl. a közel 20 ezer Ft-os apple töltő volt csak jó, a kínai Blitzwolf és a többi töredék áron, masszívabb kábel...már nem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.