Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115798) Skullwipe válasza Timyyy (#115689) üzenetére


Skullwipe
senior tag

Van ilyen (tudjátok honnan) és ennyit megér. De a jack az zajosabb, ez fülhallgatón azonnal észreveszed, eléggé izeg-mozog maga a műanyag rész a fém keretben (orion fajtához képest). A fém keret az elég vastag 1.1-1.2 mm körül van. A fájl kezelése az a számokkal kezdődik (0-z), és úgy halad a betűk felé, szóval ez valakinek vagy jó vagy nem. A hangerőt nem jegyzi meg, de hol járt azt biztosan tudja. Megy közvetlenül hálózatról is, de ilyenkor nem tölti magát, külön rajta kell hagyni kikapcsolva az akkutöltéshez. Mikor megjött teljesen hagytam lemerülni és úgy <~2 órát kibírt. A csíptetője nagyon rosszul van kitalálva, csak rátolni tudod amire felakarod akasztani, nem tudod semmivel segíteni a felakasztást. 16Gb-os SanDisk van benne szóval kezeli tényleg. Nem adnak hozzá semmit se, neked már lenni kell mindennek hozzá (microUSB-USB cable, charger, earplug, etc.).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.