Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103171) gyapo11 válasza spidersoft (#103150) üzenetére


gyapo11
őstag

Megy NiMH akkuval is, most próbáltam, de sokkal gyengébb a fénye.
A hatásfokot nem tudom, de még ahhoz hozzájön, hogy az uv fényt nem látjuk, csak azt a kis kékes-lilás járulékost, amit kibocsát az uv mellett. Ezért meglepő, amikor valami fluoreszkálóra világítunk vele, ami konvertálja látható fénnyé.
Van nekem egy fénycsöves kézi pénzvizsgálóm, de az annyira halvány két ceruzaelemmel, hogy ahhoz képest ez a kis lámpácska egy reflektor. Azzal kb. két centire kell közel menni a pénzhez, hogy előjöjjenek a kis szálacskák, ez meg méterekről is jó. Az uv-ra keményedő körömlakkot is kikeményíti. Most várom az uv ragasztót, remélem arra is jó lesz, de ha nem, akkor bevetem a purple lasert.
Valaki kérdezett korábban a kék laserről, inkább lila, ahogy az angol neve is jelzi, és messze sokkal gyengébbnek látszik a fénye, mint a zöldnek. Lehet hogy ugyanolyan erős, csak uv-ban nyomja a legtöbbet, pénzt is lehet vizsgálni vele, ha letekerem a lecsés fejet, akkor elég nagy a fényfolt. Mutogatni sokkal rosszabb, mint a zöld vagy akár a piros. De 3.99-ért nem tudtam otthagyni. Szobai vagy akár nagy előadótermi környezetben simán jó pointernek, annyira azért látszik. Viszont az uv miatt lehetnek meglepetések, egy fehér ing, vagy más fluoreszkáló felület meglepően vakító tud lenni. Nálam a kis műanyag liquides flakonok fehér kupakjai úgy világítanak vele, mintha beépített ledek lennének bennük. Megnéztem a kamera képén, de nem adja vissza, nem tudom megmutatni.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.