Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
válasz S e t h #125397 üzenetére
Nekem az azokból fakadó véletlenfaktor és hogy mindig valami új scenario lesz és nem hagyatkozhatok a jól bevált kombókra, hanem folyamatosan alkalmazkodni kell a helyzethez és az adott paklihoz nagyon tetszik. Nem érzem azt, hogy ugyanazt csinálom az első 5 órában, mint 20-szal később.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz S e t h #125361 üzenetére
Amúgy F-ECT$ nem mondott akkora nagy hülyeséget, mégha csak trollkodni is akart. Nincs beállítva véletlenül a gyorsfordulás is a touchpad valamelyik részére? Nekem a 2018-ban volt elég hektikus, ha a jobb és bal oldalára külön dolgot állítottam be, úgyhogy inkább csak egy dologra használtam és használom most is.
-
S e t h
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #125407 üzenetére
De igen.
A touchpad mind a négy oldalára való húzásra be volt állítva vmi, az egyik az azonnali fordulás volt.
De nyomásra térkép az alap, majd kilépéskor miért csinálta ezt ha nem húzó mozdulattal léptem a térképre?
Az meg külön fura volt, hogy utána hiába szedtem ki a touchpadról a fordulást, a térképes-fordulós bug megmaradt, csak a teljes reset segített.Ez az egy dolog ami zavart a játékban, viszont ez nagyon, még jó hogy így a végén egy beállítás resettel rendeződött.
63 óra után.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Elofizettem ea plyra, letoltottem a grid legendset, vegigvittem azt a 30 valamennnyi palyat, aztan hogyan tovabb? Megkel venni a jatekot, hogy tovabb tudjak jatszani vele?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #125411 üzenetére
Amíg aktív az előfizetésed, korlátozások nélkül hozzáférsz az alapjátékhoz, nem szükséges megvenned.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #125413 üzenetére
36 Story event
63 Career event
21 helyszínLegalábbis a Google szerint.
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #125410 üzenetére
Stray nincs XsX-en még
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
hombre[EU]
veterán
válasz zozika84 #125415 üzenetére
ha pc-n droppolt akkor ott is problémás lett volna. szoftveresen el van maradva,mint a borravaló...ezért adtam el a pébe drágább volt,papíron erōsebb aztán az új játékoknál nagyítóval kellett keresni,hogy melyiket futtatja jobban...többnyire meg rosszabb volt.
az új warzone-hoz sem kellett sony brigád,hogy stabilan több frémet pumpáljon kiLife, Uh, Finds A Way
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #125417 üzenetére
Az új Warzonehoz elég volt a Sony szerződés, amit kötöttek
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #125419 üzenetére
Az lehetetlen
Mindenesetre arra vettem megPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Mephike
őstag
A PS Plusba most szerdán jönnek az új címek, vagy következő hét szerdán?
-
Maxtreme
addikt
Így lassan a Callisto Protocol vége felé haladva, még mindig adom hogy méltó utódja a dead space sorozatnak, viszont
..aki a liftes részt kitalálta (ahol van a 4-5 nyitható láda, és hullámokban önti rád a játék a durvábbnál durvább ellenfeleket) annak remélem anyukája jó egészségnek örvend. Senki nem szólt neki hogy hahó nem doomot vagy serious samet fejlesztünk? Eddig kb 2x annyiszor haltam meg itt, mint az egész játék során összesen... Ez ebbe annyira felesleges és nem ide illő volt hogy elmondani nem tudom -
Beegabor81
tag
válasz Maxtreme #125425 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, már az utolsó fejezetben vagyok. Azt hittem soha nem fogom megszokni ezt a kitéréses kéziharcot, de igazából pofonegyszerű
Liftesnél semmi problémám nem volt szerencsére, volt 3 GRP töltőm, mindenkit kidobáltam A kétfejű már problémásabb volt, mert a végén már fogócskáztunk, nem maradt lőszerem. Nagyon rossz ötlet volt szerintem az együtéses ellenfelek bevezetése [ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #125410 üzenetére
Nem kell kezelnie, a konzoloknál mivel egyenhardver, és nincsenek beállítások, előre lehet csomagolni a shdereket a játékhoz. PC-n sem probléma ez, a töltőképernyőn fordítják a játékok a shadereket, csak ha mondjuk egy játék sony pénzelt, és el kell toszni szándékosan a többi platformon, akkor be lehet bizonyítani, hogy máson ezt nem lehet megoldani. Kivétel ha akkora a népharag, hogy még aznap ki kell adni a normális megoldást, ahogy ezek a fakezű barmok tették is. Arra volt jó az egész, hogy a megjelenés napján feloldott embargo által a megjelenéskor úgy szerepeljen, hogy csak a PS5-ön fut jól. Másnap meg már mindenen, de ez már senkit nem fog érdekelni.
Csodás állapotok uralkodnak ma a játékvilágban...[ Szerkesztve ]
-
nFlex
tag
Üdv srácok.
Melyik magyar webshop küld külföldre ps5 játékot? -
Moby
addikt
válasz undercover #125430 üzenetére
Igen-igen, miután pár óra alatt 5500 "mostly negativ" review-t kapott steamen, már kint is volt a patch! Nem csak megtalálták a hibát varázsütésre(amit előtte évekig nem, amíg tartott a fejlesztés), nem csak elkészítették pár óra alatt, de végig is verték a steamen, hogy terjeszthető legyen!
Ezek ilyen MEDZSIK dolgok
Okádás ahol ma a géimg tart. Bárhol máshol történnének ilyenek, a fogyasztóvédők, civil szervezetek perek százaival nyalatnák fel a földet az ilyen cégekkel, de sajnos az van, hogy a gémerekkel, $70-ért bármit meg lehet tenni. Bármit. Napi szinten. -
Anti-Hero
aktív tag
Na Callisto Protocol befejezve.
8 óra tisztán. (Minimum Security)Összességében egy nagyon jó játék.
Nem félelmetes viszont annál inkább hangulatos.A harc..akinek nagyon jó a reflexe annak biztos tetszik..nekem ez a dodgeolás nem nagyon ment..ezért is vettem le inkább Minimum Securityre. (Persze tudom csak ellentétesen jobbra meg ballra kell pöccinteni a ball joysticot..nem húzni és tartani..de akkor sem éreztem rá igazàn.)
A játék Minimum Securityn is baromi nehéz volt nekem..főleg a végén..na ott..bizonyos részeknél azt mondtam hagyom a francba inkàbb.
De csak nem hagyott nyugodni..ezért küzdöttem..mert érdekelt mi lesz a vége.
Lehetett volna még 2-3 chapter..akkor nem mondanám, hogy rövid a játék. Viszont, ha a kis hibáit nem nézzük, meg a hosszát, akkor igazi élmény a játék.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Beegabor81
tag
válasz Anti-Hero #125433 üzenetére
"(Persze tudom csak ellentétesen jobbra meg ballra kell pöccinteni a ball joysticot..nem húzni és tartani..de akkor sem éreztem rá igazàn.)"
Akár tartani is lehet, sőt inkább úgy csináltam. Így nem kell időzíteni sem, mielőtt az ellen ütne már tarthatod vmelyik irányba, aztán felváltva a másikba
-
Bad Pritt
félisten
válasz Beegabor81 #125434 üzenetére
Meg célzás után kell néhány frame, hogy a "sima" oldalazás animációt kezdje el Jacob. Szóval a célzásos oldalmozgás animáció tovább tart, mint ameddig ténylegesen célzol és aközben ugye nem tudsz dodge-olni, ezt rendszeresen megszívtam, mert próbáltam minél tovább célozni.
Amúgy a perfect dodge-ot nem értem teljesen, 14 óra alatt kettő sikerült, pedig elég hatékonyan kerülgettem az ütéseket, szóval nem tudom, pontosan mi számít itt perfectnek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
nem tudom megszámolni mennyi unreal játék mikrolaggol(t) pc-n és ez már lehet egy évtizedes probléma. lehet azon filózni,hogy ennél a játéknál mit csinált a sony vagy mit nem, de annál is problémák voltak (lesznek is), amelyekhez semmi köze. vagy a ghostrunnertōl a fellen orderig mindenkit lefizettek?!
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #125437 üzenetére
Ami ezzel a játékkal történt, az nagyon messze volt a mikrolaggolástól. Ami ide vezetett az valóban évtizedes probléma, bár ez nem technikai jellegű. És igen, jobb már nem lesz, sőt, és valakik mindig szopni fognak, hol az egyik, hol a másik, hol a sokadik oldalon. Tulajdonképpen jól is van ez így.
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #125437 üzenetére
Itt nagyon nem a mikrolagg a probléma, de ezt gondolom te is láttad
-
hombre[EU]
veterán
ez már csak rosszabb lesz
nekem mindegy, befejeztem az új játékok vásárlását, 70-80euróért hülyét csináljanak belōlem?! jövōre veszek egy új zeldát, meg az insomniactól valamit (pók2 vagy wolverine jön?), többit majd gamepass,ps extrából választok.(#125439) zozika84 inkább csak a pc portot néztem.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #125440 üzenetére
Akkor így érthető
XsX-en konkrétan nincs normális RT; cseszekszik a HDR és még sok minden más is van, amitől valahogy nem kerek ez a "fejlesztők sara" mantrPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
madle
őstag
Üdv Srácok, lassan egy éves a PS5-öm, nem lett hangosabb, meg nem is használtam nagyon sokat, de kitakarítanám. Néztem videókat, hogy nem ajánlják a sűrített levegőt. Elég valóban a porfogó lyukakat kiszívatni porszívóval meg mikroszálas antisztati kendő és kész?
-
MODERÁTOR
válasz madle #125447 üzenetére
Nem is nagyon tudsz vele mást csinálni, max még a ventilátort lehet kiszerelni. A sűrített levegővel sincs nagy gond, csak akkor várj vele pár órát mielőtt bekapcsolod, illetve áram alá helyezed.
Ahhoz, hogy a hűtőbordákhoz hozzá lehessen férni, nagyon szét kellene szedni, de egy évnyi laza használat ezt egyáltalán nem indokolja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest