Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nekem nagyon tetszett, trófeák nem érdekelnek, de ebben kivételesen megcsináltam mindent csak hogy nyújtsam a játékidőt.
Sajnos azért néhány trófeáért elég fantáziátlan feladatokat kell megcsinálni, ami egy idő után unalmas lehet, főleg ha van annyi időd hogy egyhuzamban több órát játssz vele. Engem ez a veszély nem fenyegetett úgyhogy nem volt vele különösebb problémám. -
Sliderxy
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
HK-t a nehézség miatt hagytad abba? Soul Tyrant-nál voltam úgy többször, hogy kész, rohadjon meg ott ahol van.
Aztán csak mindig visszamentem és lenyomtam. Utána rá kellett jönnöm, hogy ez egy könnyebb ellenfél volt a későbbiekhez képest. Ott sokat tanultam, hogy mit hogy csináljak, kellett azért gondolkodni a Charm-ok helyes kombinációján is. Utána már jobban ment. -
Sliderxy
senior tag
Nekem csak most sikerült elindítani. Nem semmi..
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Lehet, hogy nem az én játékom ez. Mondjuk eleve már ott elcsesztem, hogy Wretch-el kezdtem.
Hat óra után van egy rozsdás kardom meg egy láncingem. Levertem a barlangban egy boss-t, most valami vártetőn találkoztam egy másikkal de esélytelen egyelőre. A sárkányt meg a lovagot inkább hagyjuk..
Lehet újra kéne kezdeni
-
Sliderxy
senior tag
Próbáltam variálni a beállításokon, csak kissé zavaró, hogy pro gépen most akkor kapcsoljam ki a grafikai turbót, komolyan
Amúgy meg minden beállításnál cseszi a szemem a gém. Nem akarok megindítani ilyen fps fight dolgot, de ez ugye max 30 fps? -
Sliderxy
senior tag
Elkezdtem az Elden Ringet Pro gépen Quality módban, RT be.
Lent a parton a kardos nagy dögnél néha brutál szaggatást produkál. Normális ez? -
Sliderxy
senior tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Azt hiszem vége az alvásnak, még annak a kevésnek is.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
-
Sliderxy
senior tag
DS2 38 óra alatt lement, mellék küldetést alig csináltam, mert nem kötött már le. A fő szál közben is alig kellett valamit csinálni. Leszállítasz ezt-azt meg van egy kis harc, de az is sokszor nagyon megúszús tud lenni, mert ha egy járművel átgázolsz a tömegen és eléred azt a pontot ahol jön a cinematic akkor harcolnod sem kell. BT-k dettó, kikerülöd őket és szinte harcolnod sem kell velük. A sztori jó volt bár még emésztek néhány jelenetet...
Az első részt imádtam, 160 órám volt benne.
Ez most csalódás. -
Sliderxy
senior tag
Ohh.. én kapásból őt választottam így ez nem volt meg. Charlie-val meg az arckifejezéseivel sem tudok sokszor mit kezdeni.
Oké, hogy Kojima, de az a tánc meg az ének... ez faszság szerintem, ennyi erővel bármit bele lehet pakolni egy Kojima játékba, mert az Kojima játék. Ezzel jönnek ilyenkor mindig. Ez aztán indok. Az első részben ekkora faszságok azért nem voltak.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
"Kojima például túltolta nagyon a kikacsintásokat, 4.fal áttörését."
Már tudom mire céloztál, tényleg elég szarul időzített, totál oda nem illő és haszontalan jelenet volt. -
Sliderxy
senior tag
10. epizódnál tartok, nem érzem azt a hűha érzést mint amikor az első résszel játszottam. Túl sok újítás nincs a játékban. Korábban már megfogalmazta itt más is, ez inkább olyan mint egy kiegészítő. Szépnek szép, de ha csak a fő küldetésekre gondolok, túl sok mindent nem kellett még csinálnom a 10. epizódig és az sem tartott túl sokáig, leszámítva ha felkészületlenül vág neki az ember a hegyoldalnak. A játékidőm alatt az átvezetők kb. hosszabbak voltak mint a küldetéseim. Persze csinálhatnám a mellék küldetéseket, mehetnék ide-oda mint a mérgezett egér, de minek. Azt megcsináltam már az első rész alatt és ebben is kipróbáltam párat, de csak menetelés volt az egész. Ennél fogva már csak a sztorira fókuszálok, az ad újat.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Boxból vettem ki. Bosszantott, de nem akartam túltolni a dolgot, mert a kontroller hibátlan. Biztos bele lehetett volna állni, de elérték már nálam is (a régi rossz garis tapasztalatokkal), hogy inkább lexartam. Persze azért küldtem egy fotót a cégnek, hogy nem reklamálok csak hogy tudják, így jött meg az áru. Megköszönték az észrevételt és hálásak voltak a visszajelzésért mert ezeket az információkat felhasználják majd a jövőben.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem jó lett volna, ha nem szakítják be. A szállító meg nem egy darabot adott el meg nyilván van rutin abban, hogy mit miben kellene, de hát ez van, mindenki spórolni akar és a legnagyobb profitot kihozni mindenből. A f.sz rosszabbik végén meg úgy is a vevő van, mert ha reklamálsz akkor megy a futárcég meg az üzlet közötti mutogatás, box esetén pláne. A vége meg az, főleg egy kisebb értékű cuccnál, hogy a vásárlók többsége enged, elenged. Én is így tettem, csak azért na. Nem lett volna nagy erőfeszítés egy rendes csomagolás, de ha nekik megéri hogy legközelebb nem onnan rendelek. Bár biztos megéri, majd elviszi más. Ez is egy felfogás.
-
Sliderxy
senior tag
Death Stranding 2 kontrollerrel jártam úgy, hogy a GLS automatából úgy vettem ki, hogy be volt szakítva teljesen a doboza. Mondjuk a bolt is csak egy vékony bubis borítékba rakta, a Sony álltal szarrá spórolt kontollert, a szarrá spórolt rajzlap papírdobozában. Nem tolták túl a csomagolást.
-
Sliderxy
senior tag
DS2-vel nagyon lassan haladok, hiába már nincs annyi idő gamingre...
Nagyon vártam, most a 7.-ik fejezetnél vagyok, de egyenlőre nem érzem azt amit az első már az elején az intrónál megadott.
Olvastam a korábbi hozzászólásokat a témában és én is azt látom, hogy inkább egy filmet kaptam. Az útépítésnek, meg úgy bárminek a megépítését, leszámítva 1-1 hidat nem sok értelmét láttam eddig. Simán átveretek mindenen, aztán lehet ez majd változik, de eddig nem vett rá a játék, hogy érezzem az utak szükségét. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nemrég ráakadtam a Wall World-re. Alig egy ezres volt store-ban.
Nagyon el voltam vele, kár hogy a DLC-t nem lehet PS-re megvenni.
Keress rá, hátha neked is bejön. -
Sliderxy
senior tag
Paltinumshop. Rendeltem volna nagyobb összegben, futárral, átvételkor fizetve. Erre hívnak, hogy oké rendben látják a rendelést ha elutaltam elküldik. Mondom, de én nem így rendeltem. "Ez nagy értékű rendelés, de várjak megkérdezi". Nem kellett megkérdeznie..
Kb 3 éve rendeltem onnan utoljára, de ahogy most ezek után nézem a kommenteket itt-ott eléggé lecsúszott a hely. Jobb is így, majd máshol.. -
Sliderxy
senior tag
Tárhelybővítéshez tudnátok ajánlani ssd-t?
Van most valami jó deal? -
Sliderxy
senior tag
Van most valami jó ajánlat ssd-re?
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Én ezt látom: Ahogy írtam EA Play-t megnyitom a konzolon és engem csak az előfizetési csomagok alatti EA Play Play List fogad, ami meglehetősen rövid. (És igen elgörgettem jobbra, mielőtt még felvetődne..
)
Alatta meg az Early Access Trials van. Ettől lejjebb nem lehet görgetni.

-
Sliderxy
senior tag
Lehet valahogy a konzolon listázni az ea playben lévő összes játékot?
Van előfizetésem, de ha megnyitom az ea playt a konzolon, azon belül csak egy rövid lista van, amiben pl a Battlefront sincs benne, pedig ha arra külön rákeresek, látom hogy az is benne van ea playben. -
Sliderxy
senior tag
Days Gone-al játszott mostanában rajtam kívül valaki?
Nem tudtam elengedni a játékot és mentem még tovább a stáblista után, aztán kiderült, hogy volt is értelme. Mondjuk nekem nem tetszik, hogy egy játék sztorijából nagyon fontos dolgok még a stáblista után történnek meg. Ha elengedem, hogy vége, le is maradok szépen pár dologról. O'Brian utolsó jelenete és Deek reakciója pedig pont olyan volt, ami után inkább fellőttem volna azt a bizonyos Credits-et.
Aki nem látta vagy nem emlékszik rá vanegy utolsó találkozó a stáblista után O,Brian-el amikor leveszi a sisakot. -
Sliderxy
senior tag
HyperX Cloud Core Wireless-hez emlékszem, hogy volt aki már vett innen új fülpárnát.
Nem találom a hsz-t.
Valakinek esetleg van forrása honnan érdemes rendelni? -
Sliderxy
senior tag
Csináltam a gyereknek egy profilt. Eddig az enyém alatt játszott. Meg lehet azt valahogy oldani, hogy az ott elért eredmények, mentések átkerüljenek a profiljába, hogy ne kelljen mindent elölről kezdenie?
-
Sliderxy
senior tag
Ha már Fallout. Sosem játszottam egyik résszel sem. A sorozat feldolgozza valamelyiket vagy csak egy random sztorit mesél el a világából?
-
Sliderxy
senior tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Él, de hogy mikor jelenik meg végre az egy nagy kérdés.
Tavaly lett volna eredetileg a megjelenése, de határozatlan időre eltolták.
-
Sliderxy
senior tag
Most legalább nem a digitális csöcs-segg kombóval kapcsolatos kommentek jöttek. Ez is valami.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
Én már az Otherworld-öt sem nézem egy ideje. Nem is tudom, talán csak lustaságból nem nyomtam még rá a leiratkozásra. Pedig anno kedveltem, amikor még nem volt ekkora az arc. Egy szobában kuporogva nyomták a meccseket. Most meg már minden szar, fos, stb., stb. csak a károgás, rinyálás, sírás, semmi sem jó, baromi negatív, taszító számomra.
Le is iratkoztam.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
A kontroller világítása is olyan számomra ,hogy egyébként tök jól néz ki, de sosem nézem, hogy milyen színnel világít. Játék közben meg eleve nem nézek rá.
-
Sliderxy
senior tag
Dark Pictures részek közül melyiknek a legizgalmasabb a sztorija?
Nem nagyon vágom a szériát, egy ismerősöm ajánlgatta miután végeztem az Until Dawn-al, ami nagyon tetszett. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Egyébként nem lennék abban olyan biztos, hogy minden fent lévő hirdetés mögött van valós tartalom is.
Amikor már másodszor futok bele olyanba, hogy kiemelkedően kedvező árú frissen feltöltött hirdetéssel kapcsolatban keresem az eladót, aztán válasz semmi, 3 napig futtatja a hirdetést aztán meg jegeli, azért elgondolkodom. Ebből nekem az jön le, hogy ő nem eladó hanem inkább vevő, aki le akarja nyomni az árakat. -
Sliderxy
senior tag
válasz
üzenetére
Ezt már nehezen tudnám megmondani. Több mint 20 éve, hogy játszottam velük.
Lehet, hogy csak az emlékek szépítik meg, de akkor nagy élmény volt. A szél süvítése, menekülés az alienek elől a telepes bolygón..
Azért mára már nagyon elavult ez a játék. Ha újra elővenném már biztosan nem nyújtaná az egykori élményt.
Ez ugyan olyan mint, hogy most hétvégén meg akartam nézni a Bátrak karavánját meg a Harc az Endor bolygónt és nem bírtam végig nézni egyiket sem, pedig anno nagy kedvenceim voltak. -
Sliderxy
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az egy hatalmas játék a mai napig. Beégett az agyamba amikor a kis xeno-val kellett kúszni a szellőzőkben.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
zsotesz81
üzenetére
Igazad volt. Ott rontottam el, hogy hiába mentem neki először a kardjának, amikor feltöltötte HP-val már bevittem sebzést neki is. Na ezt nem szabad csinálni, mert ilyenkor mindig jön egy Counter Attack, ami rohadt nagyot sebez az összes karakterre. Így hogy első körben csak a kardra koncentráltam meglett rögtön.
-
Sliderxy
senior tag
Mi van itt, bölcsöde?
-
-
Sliderxy
senior tag
Sea of Stars-t játszotta valaki?
Eljutottam Elder Mist-ig. Van itt valami pro tipp, hogy hogyan lehet legyőzni? Próbáltam már több taktikát. Figyelek a kerekterek életére, töltögetem őket, védekezek, támadok, de akkora sebzéseket ad, hogy még védekezve is nagyon sokat húz le a karaktereim HP-jából. Ráadásul időnként fel is tölti a sajátját 55-el. Neki mentem már vagy 10x, de ha ez az elején ilyen akkor vagy valamit én csinálok nagyon rosszul vagy ez nem az én játékom lesz, pedig egyébként tetszik, nagyon jó retro hangulatot ad. -
Sliderxy
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Most már nagyon elkapott a Death's Door. Ceramic Manor a nagy fejű banyával nagyon tetszett. Most a felvonóval átmentem a mocsaras területre, az öreg varjú ezt javasolta. Elég jól el lehet kavarodni. Már bejártam háromszor a területet, látom, hogy hová kellene feljutnom, de csak nem találom az utat. Nem baj, legalább addig is gyűlik a soul.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem is tetszett, ez a Suicide Squad viszont abszolút hidegen hagy.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem vitatom, hogy hatalmas bukta volt az Anthem, de azzal még mindig van aki játszik. Fél éve kb. hogy végigjátszottam. Mindig találtam magamnak csapattársat. Még én is meglepődtem, mert csak rosszat hallottam róla, azt hittem, hogy majd mindent egyedül kell leküzdenem benne, aztán csak volt mindig valaki aki betársult.
-
Sliderxy
senior tag
-
Sliderxy
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is újráznám szívesen, de annyi olyan cím van amivel el vagyok maradva és érdekelne, idő meg nem sok.
Épp ezért nem nagyon szoktam most már OW játékokkal játszani, bár most kivételt tettem az Avatarral, mert az eleve érdekelt nagyon. (Tudom hülye vagyok, mert az állítólag egy szar fárkráj klón
) . 70 óra van benne eddig, esténként játszogatva úgy hogy day1 vettem kellett laza 2 hónap hozzá.
Szóval az újrázás nálam kb. soha nem játszik, kivéve 1-2 régi nagy kedvenc, mint pl Half-Life széria. -
Sliderxy
senior tag
-
Sliderxy
senior tag
Várós ez a Death Stranding 2.
Ez a gyurmafilmeket idéző izé egyedül, ami szemöldökfelhúzásra ingerelt, bár gondolom rendesen meg lesz a szerepe, feltételezem majd nyomja a dumát út közben rendesen.
A gitárharc is elég elborult volt.
Meg úgy az egész trailer. -
Sliderxy
senior tag
Vettem 1 év extrát, halmozni valóban nem lehet.
Prémiumot lehet csak olcsósítani, ahogy F-ECT$ is írta korábban. -
Sliderxy
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Az Essential csomagra meg nem is adnak kedvezményt.
Gondolom azt viszik a legtöbben.Azt nem is néztem: be lehet tárazni belőle, vagy most csak 1 évet tudsz kedvezményesen venniÍ?
Szerintem lehet.
Azon agyalok, hogy veszek 2 év Extrát, mert ez olcsóbb nem hiszem hogy lesz. -
Sliderxy
senior tag
Nekem December 18.-án jert le a Prémium előfizetésem.
Ma végre megkaptam a kedvezményes ajánlatot.
Ugyan az mint amit BBenceTM képként beillesztett.Extra 45.000 Ft helyett 44% kedvezménnyel 25.200 Ft
Premium 54.000 Ft helyett 33% kedvezménnyel 36.180 FtPremiumot offolom, nekem nem érte meg a felárat, nem használtam ki.
Az Extra viszont így már nekem jó deal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Alig 3 hónapja van meg. kb. 4 méterre van tőlem mikor játszom, de közelről sem hallottam eddig semmi zavaró hangot.
Lehet újra kéne kezdeni

RangerFox