Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Maxtreme #118386 üzenetére
Azért majd ne lepődj meg, az első része az eléggé kezdetlegesnek érződik, de emiatt ne add fel, mert egyre jobb lesz. A PS3-as korszak vége felére már egészen belejöttek, a The Last of Us egészen zseniális lett. Ezeken a címeken keresztül végig lehet követni, hogy akkor még tényleg ki kellett ismerni a vasat, és egyre többet lehetett kihozni belőle.
-
ribizly
veterán
válasz Maxtreme #121052 üzenetére
Passzolom. Nekem anno PC-n mentek le ezek. De azt lattam, hogy volt egy koztes allapota (v1.01) a jateknak, amikor kb. unlocked volt a framerate PS4-en, de annyira fluktualt, hogy a vegleges (v1.02) lock-ot kapott 30-ra.
Arra nem erdemes szamitani, hogy kapjon a Batman Arkham szeria valami "next-gen" patch-et, mert azok, akik ezt megtehetnek most az arcunkba akartak tolni ezt a kozepes Gotham jatekot.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Maxtreme #121066 üzenetére
Na ez a gond ezekkel a regebbi gyongyszemekkel. Hatalmas problemanak tartom, hogy anno nem jovoallo modon lettek megjelenitve es most emiatt "szivunk".
PC-n kompatibiliasi gondok akadnak es trukkozni kell (aztan lehet ugyse jo), konzolon meg limitalva vannak es sok esetben mar a fejlesztok vagy a studio sincsen meg (Order 1886, Bloodborne (?), Driveclub, ...) vagy csak siman tojnak a fejunkre (RDR2, Concrete Genie, Batman Arkham, ...), mert "nem eri meg" vele foglalkozni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Maxtreme #122075 üzenetére
Triwarden-es srac mondta is, hogy jellemzoen azert mennek tonkre, mert tulhevulnek. Ezert erdemes olyan helyre tenni, ahol jol tud szellozni.
Szerintem az uj reviziok nem lesznek rosszabbak, a regiektol. Optimalizalas tortenik. Tudtommal a gyartastechnologia is valtozik, nemcsak a hutes.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
melega
őstag
válasz Maxtreme #122538 üzenetére
Igen ingyen jók, de már az AC sem a régi, már aFar Cryyal is röhej amit csinálnak, a Ghost Recorn breakpoint gagyi lett, a Steep csak multiban játszható, és a Crew 2 is mind megvannak.
Ingyen jók, de a sok játék után ahol már egy szem önálló ötletük sincs normális Prince of Persia kéne nem Sands of Time remake, ami gagyibb mint a jólsikerült eredeti, hanem ami olyan sikert arat mint a Warrior Within annak idején.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Maxtreme #125311 üzenetére
Szerintem is jó lett, nem annyira, mint a Dead Space (bár van pár dolog amiben jobb is), de jó.
Hangulat, grafika, minden szuper... egyedül apróságokba lehet belekötni, és ahogy nézem a DF elemzés alapján is, jól tettem/tettük hogy PS5-re vettem/-ük...
Mondjuk a marketing alapján én ezt is vártam, látszott ez a fókusz platform, preorder, stb. Azért döntöttem így tudatosan.Szerintem a 75-80 metacritic vs 86 DS valós.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Beegabor81
tag
válasz Maxtreme #125425 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, már az utolsó fejezetben vagyok. Azt hittem soha nem fogom megszokni ezt a kitéréses kéziharcot, de igazából pofonegyszerű
Liftesnél semmi problémám nem volt szerencsére, volt 3 GRP töltőm, mindenkit kidobáltam A kétfejű már problémásabb volt, mert a végén már fogócskáztunk, nem maradt lőszerem. Nagyon rossz ötlet volt szerintem az együtéses ellenfelek bevezetése [ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz Maxtreme #126784 üzenetére
Nekem a WRC 10-es van és nem tudom beállítani úgy az autót, hogy ne az a lebegés legyen. Aszfalton megvan a tapadás, de murván vagy havon lebegős. Nagyon messze van a Dirttől e téren, pedig van olyan, amiben meg sokkal jobb. WRC 6-tol tolom, az még tök jó volt.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Maxtreme #126999 üzenetére
Úgyúgy, nálam is 50 a bűvös határ. Van most itthon 5 kontrollerem, abból 4 vatta új sosem használt, egy meg amit lehet püfölni, és ezek együtt sem kerültek annyiba, mint amennyibe ez az "elit" kontroller fog...
Nekem csak a hátsó ravaszok hiányoznak, ilyen 10 ezres back button tökéletes lenne, mint ami van a PS4-hez is, csak hát azzal nem lehet úgy megfejni a játékosokat, különben nem tervezték volna úgy a dualsenset, hogy véletlenül se legyen hozzá jó a régi, vagy legalább csináltak volna ehhez is egyet...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
KaitouP
nagyúr
válasz Maxtreme #126999 üzenetére
Az a baj, hogy aki ilyet vesz, azért veszi, mert ott vannak az extra gombok, meg azoknak a testreszabhatósága (nem csak szoftveresen). Ebben az esetben a többet venni a simából nem opció, nekem se az, mert pont nem a sima, hanem az Edge képességeit keresem, de nem ennyiért (hanem mondjuk annyiért, amennyit kérnek érte a zöld oldalon). De ez ennyi pénzért rablás, és azért nem mondom hogy a SCUF is az, mert az nem gyári, hanem custom cucc, azok meg mindig drágák.
Szóval ezt jóval lejjebb kellett volna árazni. Ha utólag meg erre nem hajlandóak, akkor legalább a DualShock 4-hez készített Back Button Attachment mintájára (de annál azért egy továbbfejlesztett) kütyüt adhatnának 10-15K környékén, és akkor azt mondom duzzogva, hogy megelégszem ezzel is, és nem kell az analóg karok cserélhetősége. A BBA jó volt bétázni, most jöhetne egy ilyen real deal cucc.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Maxtreme #128031 üzenetére
Nekem a Cult of the Lamb csak szódával elmegy kategória.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Maxtreme #128128 üzenetére
Nem kell, hogy reagáljon a Sony, mert kifejezetten jól le van szigetelve és körbe van kerítve a chip. Kb. nulla esélye van annak, hogy kiszivárogjon a folyékony fém.
Ami viszont igaz, hogy nem célszerű megbontani, mert utána már sosem lesz olyan mint a gyári állapot. Ugyanakkor nincs is miért ennyire szétszedni, szóval ez nem probléma. -
Moby
addikt
válasz Maxtreme #128130 üzenetére
Az a videó egy olyan állapotot mutat, ami alapján nem lehet eldönteni, hogy egyáltalán mikor került oda a hővezető, mert azon a videón pont a szigetelőréteg le van már tépve az APU-ról. Az APU-n gyári állapotban van egy viszonylag merev, átlátszó fóliaréteg, azon van a szivacsos lapka. Ez a fóliaréteg az apu körül ki van nyomva gumiszerű izolátorral, ami pont azt akadályozza meg, hogy a hővezető beszivároghasson a fólia alá. Ha ezt a fóliát leszedik, vagy ez az izolátor réteg megsérül, akkor tud befolyni a fólia alá, és a linkelt videón már nincs is ott ez a gumi izolátor.
Itt látod amiről beszélek, látszik amikor leszedi fóliát, hogy feltépi vele az izolátort, amit aztán kénytelen ő is letépni róla:
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest