Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beegabor81
tag
Tud. Élvezetes a harc, jó a felfedezés,a sztori és a karakterek, míg a Ronin hamar elvesztette nálam a sztorifonalat, túl sok karakter, túl sok név, nem tudod ki kivel van. A bejárható terület túl nagy de nem elég változatos, ahogy az ellenfelek sem, lévén ez nem fantasy így csak emberi ellenfelek vannak, azokból is kb 5 féle
-
Beegabor81
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
A készítők úgy gondolták annál a két trófeánál, hogy az emberek úgyis végigjátszák majd minden karakterrel és így simán összejön. Annyira nem jó. Úgyértem frankó, de 5x, 6x végigjátszani amiatt a trófea miatt tuti nem fogom. Részemről 1x szeretem a metroidvaniákat, de akkor 100%-ra
-
Beegabor81
tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nekem a grafikával nem volt bajom, még az effektek is kikapcsolhatóak,ha valakit az zavar. A vezetés fizikája volt szar, meg a rubberbanding, bár ez szinte összes nfs-ben benne van.Azt nem tudom miért soulslike, annyi időt nem töltöttem vele

-
Beegabor81
tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hát remélem a többi jobb lesz
Ez már amúgy is volt extra-ban, kb fél órát bírtam belőle -
Beegabor81
tag
Pár napja vittem végig a Space Marine 2-t. Régen játszottam ennyire monoton és unalmas játékkal. Grafika frankó, sztori okés (vagy inkább elmegy, mert nem vagyok nagyon művelt 40k világában,sokminden elsuhant a fejem felett), de a gameplay a 2005-ös játékokra emlékeztet, még Gears of War-nál is primitívebb,mert nincs fedezékbe húzódás sem.
Nálam max 5/10
Stalker viszont az atmoszférájával megvett kilóra, de ott is, ahogy Moby is írta, lassú, nagy nyílt, üres terek, kell hozzá türelem
Szóval ha rám hallgatsz,azt veszed ,amelyik neked jobban tetszik, pro tipp 
-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Gondolom az első. A 2. találka vele nálam már semmi kihívást nem adott, lecsaptam elsőre, kicsit túl fejlett voltam , ahogy valószínű bárki aki már addig elvitte

-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Aztán majd jön a káromkodás és a készítők másvilágra kívánása,amikor elérsz (akik már játszották)tudjukkihez

-
Beegabor81
tag
El tudom adni, nekem csak ez számít. 1 db PS5 lemezem van, a Demons Souls,amit a géphez adtak, közben meg vettem már vagy 60-at, mindet sikerült rövid határidőn belül eladni, pár euró veszteséggel, néha még 0-ra is ki tudtam hozni. Régebben én is gyűjtögettem ps4 lemezem van kb 50 db még most is, de 5-10 euróért nem fogom eladni őket. Ps5-nél azt mondtam elég ebből, és azóta megveszem-végigjátszom,platinázom ha úgy érzem és kész, megy ebay-re, mert tudom, hogy soha nem venném újra elő, nem nagyon játszok újra, nincs is nagy backlogom emiatt, haladok előre az új megjelenésekkel. Ezért fontosabb nekem ,hogy maradjon meg a fizikai lemez, mert csak a spórolásról szól, nem arról, hogy megőrizzem a jövőre, ez az igazság. Nem vagyok ellene a digitálisnak, jól megvan ez a kettő együtt , most is jó akciós volt a Space Marine 2 meg a Tainted Grail , hát behúztam őket
-
Beegabor81
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem tudsz egyszerre bejelentkezni két különböző ps5ön ugyanazzal az accounttal
-
Beegabor81
tag
válasz
leroyclub
üzenetére
Ha a Fallout 4 tetszett, akkor Outer Worlds 1-2 bejöhet. Hasonlóan komikus világa van és rendes rpg rendszere ,pontelosztással, perkekkel, kibeszélheted magad harcokból, meg hasonlók. Nemrég végeztem a 2. résszel, szerintem jobb volt mint az első, és akár azzal is kezdheted,mert másik bolygórendszerben játszódik, új karakterekkel
-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Sacred 2 nagyon rossz port lett, nem éri meg
-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Rengeteg olyat láttam, olvastam, akik soha nem kedvelték a körökre osztott harcot , de az Exp33 meg nagyon betalált, gondolom mert sokkal aktívabbnak kell lennie a játékosnak a védekezéssel, támadásokkal.
Tuti bejön majd neked is -
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az Absolum egy roguelite beat em up, a Tails meg metroidvania, teljesen más stílus
-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
2-3 óránál még szerintem nem csináltál meg semmit amiért adna. Majdnem minden trófea valaminek a kimaxolása vagy minden összeszedése
-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A dungeonok nem kötelezőek és random generáltak, azért olyan egyhangúak.
Cainhurst kastély megvolt? Egy teljesen opcionális, de jó nagy pálya. Meg bossokból is van vagy 5-6, pl Ebrietas
Én is a fejszével mentem jó sokáig, amíg nem szereztem meg a kalapács-kard fegyót, az oda tud csapni
-
Beegabor81
tag
Where Winds Meet , kit érdekel innen? Jövőhét péntektől lesz elérhető
-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem 1 óra alatt hozzászokik a szemed, de ne játsz utána 60 fps játékkal,aztán újra ezzel

-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az art nagyon rendben van,de technikailag egy zizegő, instabil valaminek tűnhet
30 fps, de az se az a stabil fajta, ha oled-en játszod,akkor zacskót készíts elő -
Beegabor81
tag
Novemberi PS Plus , részemről rémgyenge (Stray már megvolt,amikor day1 adták extrába,a többi meg meh..)
Stray
EA Sports WRC 24
Totally Accurate Battle Simulato -
Beegabor81
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
"Próbáltam nehézséget vissza venni de nem enged"
Figyelmeztet a játék erre ,amikor azon a fokozaton indítod, ez a Te sarad
-
-
Beegabor81
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Külön indítható a főmenűből. Érdemes az alapjáték után elkezdeni őket, bár nem igazán kapcsolódnak a fősztorihoz , kivéve a Control-os ügynökös
-
Beegabor81
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Tényleg 4x vitte végig a trófeák alapján

Én is most futok át rajta 3. alkalommal, pedig nem a szívem csücske nekem sem, de az endingeket meg akarom csinálni és sok dolog pl csak NG+2 -ben lesz világos vagy lesz elérhető, nyílik ki,szóval nem vitted végig, ha csak 1x játszod végig. Így a 3. nekifutásra sem tetszik a harc benne, kivéve ha a frankó "upgrade"-et használhatom
Nem az utolsó a SH játékok között, de a hátsó fertályban van nálam -
Beegabor81
tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A kinézet nem probléma, a modellje megvan, a hang már macerásabb, de biztos találnak valakit aki jól tudja imitálni, vagy csak megmagyarázzák a sztoriban valahogy. Végső esetben AI

-
Beegabor81
tag
Már vártam, nagyon sokat csiszoltak rajta az eredetihez képest
-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A Bayonetta egy DMC csak női karakterrel.
-
Beegabor81
tag
-
Beegabor81
tag
"Sony’s PlayStation Live-Service Title Fairgames Is Cancelled, It’s Claimed"
Ha igaz, akkor ez egy hatalmas veszteség a játékipar számára

-
Beegabor81
tag
Én ugyanígy voltam vele. Első rész nagyon tetszett, jól felépített világ, karakterek, sok érdekes email, amit el lehetett olvasni és bővítette a világ sztoriját, ami a 2. részben totál kimaradt. Ennél meg szinte csak a fősztorin futottam végig, de az sem jött be annyira, mint az előd. Kojima például túltolta nagyon a kikacsintásokat, 4.fal áttörését. Az első részben ezek még vidám dolgok voltak, pl Heartman Like-olása a kamerába, de itt már mindenki csinálja, néha a legkínosabb, oda nem illő szituációban. Nagyon kínos volt, a másik dolgokat má nem is említem, mert spoiler
-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Erre senki nem tud szerintem válaszolni, mert senki nem kínlódott vele 15 órán keresztül, csak Te

-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem igazán van illúzió vagy lerombolható fal. Talán 3-4 mimic viszont igen, de nem árulom el minek álcázza magát 
Hasonló, nem egyértelmű npc küldik vannak, ha pl elhagysz valahol valamit vagy nem beszélsz valakivel adott esemény előtt, akkor buktad azt a küldit és az endingekre is kihat ,ahol akár egy teljes terület és bossok is kimaradhatnak . De a new game+ -ban kb 5 óra alatt végig lehet rohanni, teljesíteni ami kimaradt. szóval nem olyan nagy ügy -
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Lonsword--> sword deflect skill = easy mód , de ezt a játék is javasolja pont ezelőtt a harc előtt, hogy tanulj valami olyan skillt , mint pl deflect
-
Beegabor81
tag
Mindenképp az első résszel kezd, folytasd. Így is katyvasz sztorija van a 2.résznek, az összefoglaló amit a menüjében lehet megnézni az első részről, nem sokat ér, inkább egy kivesézősebb sztori videó youtube-on.
Részemről.visszalépés volt a sztori, sokminden történik "csakmert" és mert cool vagy edgy, karakterek sem olyan jók. Szállítás baromi könnyű lett, kb semmit sem kell építened, létrát 2x használtam, kötelet meg egyszer sem szúrtam le. Ha az első 9 pontos volt nálam, ez max 6 -
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ender Lilies, Ender Magnolia, AWAKEN-Astral Blade. Mindegyik remek metroidvania
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox