Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Oszt meg miért? Elfogyott a játék?
-
Farkassacred
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az a játék bukni
Ha az Ign 4 pontra értékeli és/vagy a játékosok is lehúznák, akkor is minden idők legjobb startja lesz. És a legtöbbet eladott játék is egyben idővel.. Független attól, hogy van e olyan jó mint egy kiváló soulslike például.
Egyébként meg pont a Rockstar az akiktől nem sajnálom ezt a figyelmet. Max a Fromsoftware csapatot tisztelem még legalább annyira. -
Farkassacred
őstag
A Wolverine-nél derül majd ki minden, ha ott se lesz akkor sajnos viszlát magyar felirat. De hátha lesz rajta.
Viszont látom nem open world-nek készül ez a játék, igy akkor már szerintem tuti király lesz.
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
A különleges jelző miatt akartam odabiggyeszteni a Returnalt. Rétegjáték tudom, de eléggé egyedi ex. cím. A pókember második részéről és a Yotei-ről ezt már nem igazán tudnám elmondani, független attól hogy sokaknak tetszettek. Az előbbi még nekem is.
A kedvet meg a Midnight-hoz akartam meghozni, a Kena-val már mindenki játszott.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A poén még az egyébként, hogy a Kena-ról egész sokan beszéltek anno itt a topikban, tehát ki voltunk éhezve már egy ilyen játékra. A Crimson-ról (mondjuk nem ex cím) meg kb senki se ír semmit se. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Stellar Blade és a Kena
Ne már, a előbbi egy csöcs-segg szimulátor, persze ezeket leszámítva is jó részekkel, de köze sincs egymáshoz a két játéknak. 
Egyébként nyílván mindenkinek más jön be, csak próbáltam meghozni a kedvét az embereknek hozzá. Mondjuk a Midnight esetében az a 15k fölötti ár azért borsos ezt nem tagadom. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egy tucat? Konkrétan csak a Kena volt, de ellentétben vele ő még feliratos is.
Úgy hogy ne beszéljétek le a leendő vásárlókat, nem fognak csalódni benne. A zenék és a helyszínek is pompásak és kapunk egy korrekt sztorit is mellette.
Inkább a Marathon-t kéne elővenni, ha már ekézni akarunk valamit. -
-
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Viszont akkor sokkal olcsóbb volt a kaja meg minden egyéb dolog ami nem játék és szórakozás. Plusz ma már jóval több dologra is fizetünk elő, telefon, streaming, biztosítások, hitelek, kocsi. Akárhogy is nézzük a mai világban kevésbé tud egy normális család pénztárcája elbírni egy 400-500 ezer forintos konzolt és a 40 ezer forintos játékokat mellé havonta. Előbb- utóbb valamiből bizony csippenteni kell.
Jobban nem akarok ebbe belemenni, de remélem egyszer jól megjárja majd a Sony ezekkel az emelésekkel. -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
De nem is részleteztük.

Egy vacak memóriakártya a ps2-be megjelenés után 5-6 évvel is 9-10000 forint körül mozgott a Saturn polcain (a mostani Media markt). Egy kevésbé neves cégé volt azt hiszem 7000 forint. Egy kicsit azért több pénz volt ez akkoriban.
De itt a lényeg egyébként az, hogy normalizálódott a mostani időnkben ez a luxusosdi, viszont kezdik tönkretenni ismét.. Feleannyi ex. címet se tudtak felmutatni most, mint ami a ps2-es konzolra volt, de azért van képük folyamatosan árat emelni. Mi meg ez ellen nem tudunk mit tenni, csak nézzük ahogy ismét luxussá válik ez a szórakozás. -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Viszont ott voltak aztán a másolt játékok hazánkban, megjelenés után nem tudom pontosan mikortól.
Nagyon sokan kihasználták, így szerencsére több háztartásba jutottak el.
2008-2009 körnényékén a pc-s játékok ára is hamarabb csökkent és nagyobb mennyiségben is. Plusz ott mégerősebb volt a warez. Akkoriban tényleg luxus volt mindent eredetiben megvenni konzolra.
-
Farkassacred
őstag
válasz
kresz2
üzenetére
Valószínűleg nem te vagy az egyetlen. De ez a játék fel fogja robbantani a piacot, jót/rosszat hozva egyszerre maga után, ha akarjuk ha nem. A mostani Crimson féle hype (főleg a megjelenés után) nudli hozzá képest, irdatlan mennyiségű hype van már évek óta körülötte. Sokan még most se hiszik el, hogy megjelenhet.
Ilyet se a Saros, se a Wolverine nem fog tudni felmutatni. Ellenben egy új Tlou vagy más top tier ismertségű játékkal, azokkal tudtak volna. Ebben nagyot hibázott a sony, hogy ezt kihagyta most.
De a Gta hatot most cserébe szépen meglovagolja, rengetegen miatta vesznek pro-t. Dől a lóvé, a recept bevált. -
-
Farkassacred
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Vagy csak megveszik használtan majd és évente kijátszanak 2-3 játékot. Többre lassan már nekem sem lesz időm..
Az már most borítékolható, hogy ilyen magas eladást már nem fognak tudni elérni a kékek se többet, ha csak nem lesz megérős ps6 verzió megjelenéskor. Amit kétlek..
Lehetne spórolni a tárhellyel, meghajtóval, meg egy kicsit akár a teljesítménnyel is, ha 300 ezer alá befutna. -
Farkassacred
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Én ilyen 70-90 ezer forint körüli árra emlékszek újságokból a ps3 esetében, bár valszeg nem induláskor. A ps2 slim (vagy mi) konzolt meg tuti 50 alatt beszereztük és úgy emlékszem, hogy új volt. Bár azt se megjelenéskor vettük, simán 2008-2010 körül. Tehát később már sokkal kevesebbet értek mindig ezek a kütyük. A mostani tendencia, hogy emelkedik még a ciklusa végén is majd nem normális dolog, hülyére veszik az embereket covid ide vagy oda.
-
Farkassacred
őstag
Visszatérve a fenti cikkre. Nem luxus lesz a konzolozás, egész egyszerűen csak konvertálják egy pc-re. Ezt akartuk, megkaptuk..
Csak aztán ne minket hibáztassanak, hogy nem jön össze a 60-70 millás eladás. -
-
Farkassacred
őstag
válasz
bmakszim
üzenetére
Én átadtam az enyémet a rokonnak úgy, hogy 2 címet (Des, Nioh) még nem lestem meg, ezért is a "fájdalom". De jók lesznek azok később is.
Tervben lett volna egy ps5 vásár, de túl "közel" is az új konzol ( mondjuk sajna max csak 2028-ban szerintem) és kevés is a hívogató ex. cím számomra.
Azoknak akik játszanák a Crimson-t is és más új címeket érdemes lehet még most lecsapni egy pro-ra. 2 évig biztosan fő konzol maradna számukra. -
Farkassacred
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Pontosan ezért nem vettem tavaly Switch kettőt. Na meg persze amiatt, mert még nincs bejelentve új Zelda rész.

Nem semmi egyébként viszont náluk, hogy elég egy cím is, hogy rácuppanjon az ember a konzoljukra.
Ebben a genben a Sony-nak sajna olyan játéka nem volt mint a Totk a piros oldalon. -
Farkassacred
őstag
Az áremelés is csak egy valamit erősített meg bennem, hogy a ps5 gen valszeg véget ért nálam is. Új erővel a ps6-nál majd ismét belépek, annak már ígéretesnek kell lennie. Agyaltam ezen a pro-n, de inkább apránként félrerakok a hatra, amúgy se sok időm van játszani, max télen. A Gta hat meg next gen lesz series x-en is, ha lesz olyan jó.
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
A régebbi generációkat annyira nem ismerem, de gondoltam hogy ott még nagyobb lehetett a különbség. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy egyre kevesebb változás történik évről évre. Max a 2 millió forint körüli pc-k mutatnak valamit..
A Gta 6-nál kiderül majd, hogy várható e itt még extrém változás. -
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
Most utánanézve se a Des Remake-nél, se a Nioh 3-nál nincs érdemi különbség a sima és a pro gép között. Bőven elleszek egy base ps5-el évekig majd.
Kiábrándító, hogy a disc drive-ért és a talpért is rohangálni kell külön, bóhozat kicsit. -
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Minden játéknál kb le se tojom én se ezeket, de a soulslike-oknál úgy éreztem jól jött. De lehet csak téveszme.

Az a baj, hogy a régebbi souls címeket nem tudom levinni 30-ra, hogy megnézzem úgy milyen.
Még a ds3 is 60 volt, mondjuk a bloodborne meg pont nem és azt is imádtam pedig.
Lehet megszokás kérdése az egész. -
Farkassacred
őstag
130k lemezesen (ps5), vagy 250-270k plusz lemezmeghajtó (20k talán).
Mondjuk az utóbbihoz van plusz tárhely meg gari is, és kicsit erősebb is azért teljesítményben. Nagy dillema a konzol nélkülieknek.
Már csak a nyavalyás Des remake-nél néztem, hogy meglenne a 60 fps. -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
"nem ördögtől való ár lenne egy új generációs konzolhoz mérten a 1500$"
Nem ördögtől való, de konkrétan a konzolozás végét jelentené globálisan. A játékok is az egekbe szöknének, én ott biztosan leállnék ezzel az egésszel.
Szerintem beszerzek egy sima ps5-öt még idén és amíg el nem romlik csapatom. -
Farkassacred
őstag
A Yotei-nél a sztorit leszámítva mind igaz dettó sajnos a fentiekből. Ugyanaz a repetitív ow recept, semmi érdemleges ráfordítással.
Visszatérve a ps6-ra. Az ára miatt nem fognak kapkodni érte.
Gondolom nem a pro alá fogják belőni.
Egyébként meg az exeket leszámítva elégedettek az emberek a mostanival, akkor meg minek cserélnék le egy 2-3x drágább masinára. -
-
Farkassacred
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Abból úgy már nem biztos, hogy kérnék.
Csípem ezt a mostani Sony tévémet is, kíváncsi leszek ő vagy az lg bírja majd tovább.
Amúgy volt már technikailag bőven probléma a Sony tévékkel idehaza is, úgy hogy pedig csak töredékét adták el az Lg-nél.
Valszeg már akkor sem érdekelte különösebben őket ez a gyártás. Úgy hogy összeségében semmiképp nem érte meg a felárat az a80k (500k), attól még hogy szép nagy név olyan trehányak ezek is mint a rosseb, sőt.. -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Egy Sony a80-as tévénél xbox/ps-re jobb nem is kell szerintem, sőt még ez is drága egy Lg c szériához képest. Telken Lg tévé van, oledben mást nem vennék már.
Az otthoni a80k is max méretben (55col vs 48) és hangban jobb, mást nem vettem észre..
Ha jól hallottam se Sony, se Pana tévé nem lesz többé.
-
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
Egy valamire jó volt számomra is ez a Crimson start. Nonstop jönnek szembe velem a Rdr2-es videók cserébe.
Jó isten, ezek mit össze nem hoztak 2018-ban.. Imádtam a Gow-ot, de itt mégis a Rockstar játéka volt a jobb/több.
Mi lesz itt a hatnál azt nem tudom.. Lealázzák technikailag az egész ipart?
-
-
Farkassacred
őstag
Nem semmi mikor egy játékra ajánljuk itt a topikban a pro konzolt.

Egyébként jó konzol, de nagyon csüggedni nem kell a sima tulajoknak sem. Jóval többen használjuk a base ps5-öt, elfelejteni nem fogják a fejlesztők.
De ha használtan be lehet szerezni 250-ért garival boltból, akkor uccu neki. Én annyiért még sosem láttam. -
Farkassacred
őstag
Örülök, ha Series x-elfut majd valahogy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én a Crimson-nal kapcsolatban nem is a grafika miatt haragszom, hanem sokkal inkább a sztori miatt. Egy ilyen középkori fantasy rpg-be illene azért valami jót összedobni pár kisebb íróval.. Azt írják a Zelda Botw-nál semmilyenebb a story, nálam az a minimum amit pedig be kéne egy ilyenbe pakolni.. -
Farkassacred
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem max grafon se lehet szegényt megmenteni, a vr videójában (Pisti elég rosszul festett, reméljük semmi baj) is max csak jobban túlszaturáltnak láttam meg fényesebbnek. De akciósan mint mondtam lehet ellesz vele az ember. Bár jelenleg semmi késztetést nem érzek felé.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight
üzenetére
A fentiben a kép alapján is mintha lenne lélek, a lentit órákig bámulva se keltene benne semmilyen érzést sajnos.
Ide felesleges ps6 meg ps7, egyszerűen a fejlesztők lusták/nem hozzáértők voltak vagy a vezetőség egy ***.
Általában csak folytatást rendelek elő, minden más orosz rulett egy hiányzó tölténnyel. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A fizika tudtomal nem változik akkor?!
Ha összevetem a konzolos verzióval legalábbis, low beállítások mellett nem tudom mi történik.
Az én szívemben még a Zelda Botw és Totk maradt meg, ha a fizikát veszem alapul.
Ha csillivilli a lényeg, akkor meg a Forbidden West. Nem tudom miért, de úgy van még meg a fejember hogy hű.. ez tényleg egy next gen játék már.
-
Farkassacred
őstag
Az Ac-t egyelőre csak pár perc erejéig, de ismerem mindet ott fent. Szépek nagyon azok a játékok tényleg, főleg a Forbidden West, de mégis teljesen más liga sajna az Rdr2-höz képest mind.
Főleg, ha még a fizikát is hozzácsapom, akkor ki tudja lehet a Gta 6 se fogja überelni..
Nem véletlen azzal mérnek össze elsőre mindent. Az emberek nagyon szeretik, egy mérce lett manapság. -
Farkassacred
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ahhoz a játékhoz máig nem ér fel egy se.

Pár szituban viszont kifejezetten gyalázatos ahogy szerepel szegény Crimson, de később ezek még javíthatóak talán. -
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
válasz
kresz2
üzenetére
De ott jók voltak a visszajelzések nem? Szegényt szerintem csak a Sony cseszte el, ahogy mostanában is kb mindent maga körül.
Day1 én biztosan csak olyan játékot veszek ami kedvenc számomra, vagy egyértelműen mesterremek. A többit csak akciósan. Nem tudom mi a probléma ezzel. Eleve verseny van, ilyen világban élünk. Nyílván aki jobb játékot csinál az generál több eladást a single címeknél. -
Farkassacred
őstag
Ha a generáció játéka lenne, akkor gondolom ennél azért jobb pontszámokat kapott volna. Valaki nagyon tudta náluk, hogy kell hypot generálni, abban tényleg nagyon jók voltak ezt elismerem.
Akciósan majd kipróbálom valamikor, most viszont megúsztam több mint 20k-t ez már egész biztos. -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Életemben nem hallottam róla. Az ingyenes online S&F után valahogy nekem elment a kedvem ezektől a játékoktól. Akkor azt élveztem egy darabig, de soha többet.
Remélem semmi online cuccos nem lesz benne, mert akkor borítékolható hogy semmi köze nem lesz a fentebb említett játékokhoz a Crimson-nak. -
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én is csak a játékok miatt nem vettem eddig pro-t, úgy igazán egyiknél sem éreztem azt, hogy na most akkor ezt biza day1 kéne játszanom.
Hátha a Wolverin ilyen lesz, de azért meg pro-t még akkor se vennék, ha előrendelném.
A másik szerencsém, hogy sok a lemaradásom.. Nem day1 játszásnak is megvan az előnye.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Most már minden kis dolognak is örülni kell, 500k alatt nem igen fog fejlődni az ipar. A Gta új részére leszek kíváncsi, ha ott nem lesz látványos ugrás, akkor évekig stagnálni fogunk.
Amit mondjuk én pont le se tojok, csak jöjjenek a pazar játékok.
Ps5 pro egyébként a nagy ps5 bázishoz képest még mindig sokkalta apróbb. A Rockstar új játékát is a simára fogják a legtöbben megvenni, tehát jól kell majd működnie ott is. -
Farkassacred
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A wolverin-re kíváncsi leszek, az feldobja majd a topikot az biztos is.
A gta 6 meg.. elég sok helyen fő téma lesz hónapokig, szerintem itt sem csak 1-2 napig fognak róla beszélgetni. Kicsit felpörget majd a pro/ps6 témát is biztosan.
-
Farkassacred
őstag
De jó lenne, ha már a játékokról is tudnánk beszélgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha az Ign 4 pontra értékeli és/vagy a játékosok is lehúznák, akkor is minden idők legjobb startja lesz. És a legtöbbet eladott játék is egyben idővel.. Független attól, hogy van e olyan jó mint egy kiváló soulslike például.

Kendek
RangerFox