-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195626 üzenetére
Miért a quest/gameplay/fizikai megoldások azok nem core dolgok? És ezek nem igazán változtak, max csiszoltak rajta egy kicsit. De még egyszer... ezt nemhiába hívjak remaster-nek, mert a játék alapja az maradt, csak itt nem annyi történt, hogy a QoL dolgok mellett felhúzták a régi grafikát, hanem a QoL dolgok mellett grafikát a mai igényekhez készítették el! Pl. ezért is készült el olyan 3-4 év alatt az egész.
De ha neked más infóid is vannak a fejlesztéséről, akkor azokat szívesen olvasnám, mert ezek szerint neked több rálátásod van erre a remaster-re, mint annak aki dolgozott is ezen a játékon... -
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195623 üzenetére
Az lehet nem ez hangzott el, de ezt az infót nem találtam ki, és nem egy random valakitől jött, hanem egy olyan személytől, aki ezen a remaster-en is dolgozott külsősként vagy másfél évet! illetve az arcok esetén, elő lehet venni azt is kifogásnak, hogy ez csak remaster!
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195617 üzenetére
Mondjuk ebben az esetben, konkrétan ott fut az eredeti Oblivion (vagyis a lényegében változatlan quest/gameplay/fizikai rendszereivel együtt) játék a háttérben, és így igazából ez az egész kiadás (nagyon durván leegyszerűsítve) csak egy UE5 alapú grafikus felület hozzá.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Bad Pritt #195535 üzenetére
Azt sem tudom hány éve ígérik a Skybliviont, mindig csak készül, majd jön, stb stb. Elég meredek úgy fércművezni az újról, hogy kb semmit se tudunk róla milyen is lesz. Skyblivionról vannak videók ugye, de azért eléggé túlhaladott az a grafika.
A mostani remaster meg vagy lyuk, vagy fa, de én várom, Egyik kedvenc játékom ever a MW mellett persze.
-
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #194559 üzenetére
Ha tippelnem kéne akkor ezt vagy egy szutyvadék, hírportálnak nem igazán nevezhető felület hozta le, vagy így értelmezte a hírben szereplő dolgokat. Az mondjuk egy ideje lehet már tudni, hogy ki szeretnék kicsit bővíteni a Part II-ben történt dolgokat, így lehetnek új történetszálak, és az ezzel járó új szereplők is.
Illetve HBO felől voltak olyan hangok, hogy ha nagyon nagy siker lesz a sorozat (kvázi új GoT), akkor lehetnek olyan új évadok és spin-off sorozatok, amik már nem a játékok közvetlen feldolgozásai! -
PTM
aktív tag
válasz
Bad Pritt #194134 üzenetére
Hát a Blasphemous nálam minden további nélkül a legkiemelkedőbbek közt van, szerintem egy zseniális akció-platformer, metroidvania elemekkel és egyedi hangulattal. Most a Last Faith is feljebb kúszott a wishlisten. Én nem éreztem negatívnak a beszámolódat, köszi, hogy írtál róla.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193889 üzenetére
[link]
Itt egész jó gonolatok születtek például a két játékról, úgy hogy szerették mindkettőt a népek ott.
A hangsúly a felejthetőn van, a Gotra még mindig emlékszem, a Valhallára már egyáltalán nem. Nem tudták úgy elmesélni a középszer sztorit annál hogy maradandó legyen, szerintem ennyi a történet. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193887 üzenetére
Ez oké, de filmként jobban működik a Sakai féle történet felépítés. A szinkronok és a karakterek benne mind egy korrekt iparos munka fölött vannak ám. De ezt egy ps topikban tényleg le kell írnom?
Azt hittem ti is játszottatok Got-al. Nem kell hozzá túl sok tapasztalat se, hogy lássam hogy a Sony nyomja a pénzt rendesen a történet alapú játékaiba és ez szerencsére meg is látszik szépen.
Ebben fejlődhetne az Ac széria, ha már a pénz állítólag ott is rendelkezésre áll. -
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #193739 üzenetére
Ez egy nagyon különleges "majdnem" egyszemélyes projekt. Egy korábbi Dreamworks, Illumination animátor saját munkája 90%-ban és készülőben van a második rész. Szokott róla posztolni. Én végigjátszottam és külön tetszik, hogy az egész szinte teljes egészében combatless.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193334 üzenetére
Ezt mondjuk megértem, itt jön képbe az ízlések és pofonok.
Az új Ac-ban a fizika ami nem túl izmos valószínűleg, de a grafika viszont gyönyörű lehet tényleg, főleg mert japán.Amiatt lesznek élvezetes pillanatok itt is biztosan, csakúgy mint a Valhallában. De azt leszámítva lusta egy cég még mindig számomra, nincs alamizsna.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193314 üzenetére
Ez is egy vélemény, csak több millió ember viszont éppen másként gondolja. Míg a ezt a játékot minden platformon dicsérik, mindenhez mérni akarják, konkrétan egy mérce lett az emberek számára.. és nem mellesleg nem is kívánják a Rockstar végét a népek az interneten. A Ubinál meg pont ennek az ellentétét láthatjuk szépen, kapja is az ívet rendesen az cég és a játékaik is kb mindenhonnan. És ez viszont már megérdemelt is lett mostanra szerintem, persze ettől függetlenül hajrá nekik ha sikerül. Én biztosan nem fogom támogatni őket most egy teli áras vásárral.
A rohadt unalmas részre meg hozzászólva.. Azok az npc-k, az üres érzésű hátason lovaglás, a lelketlen és agyatlan emberekkel tömött városok és azok a fárasztó feladatok benne, a felejthető karakterek mind mellékben mind fő szálon, micro tranzakciók tömkelege és gyenge fizika. Kb körül is írta a Valhallát.1-2 év után kb nem maradt meg semmi, csak az hogy voltak jó pillanatai.
S e t h
Vagy csak az emberek még szeretnének különleges játékokat kézhez kapni az életükben és gondolkodni mernek.Bar tudom, hogy is képzelik azt. Csak fizessenek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bad Pritt #193310 üzenetére
Mint a gomba eső után úgy szaporodnak a kárörvendő, lehúzó, miért ne vedd meg típusú videók a játék kapcsán, de ez volt a veilguard esetében is.
Ez a fórum még a nyugalom szigete, de elképesztő mennyiségű gyökér tobzódik a weben, a sikertelen, vagy inkább örömtelen életük miatt és ezt reprezentálják, mivel csak ennyire képesek, magukat adják.
Egyébként a sok youtuber meg ebben látja a clickbait lehetőséget és hangzatos címek mögül igyekeznek bevonzani a gyökereket.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193310 üzenetére
"unalmas szimulátort"
Meredek dolog ezt így kijelenteni, főleg miután a fejlesztők a Rockstarnal vért izzadva küzdöttek azért, hogy élőnek tűnjön az a hatalmas nyitott világ. És tegyük hozzá, hogy ez sikerült is végül nekik.
Az ac-ban változatosak a mellékek? És vannak epik fő szálak, vagy minden sarokban új és érdekes dologba bukkanhatunk? Ég és föld a két játék, aki türelmes az átlátja ezeket. Én kijátszottam a Valhallát így tudom mire képes ez a csapat, a másik oldalon viszont túl messzire nem jutottatok el az Rdr kettőben az tisztán látszik. Ha valamelyik játék megérdemli a monoton jelzőt, el kell keserítselek sajnos az a másik játékra lesz igaz.
Oh és nincs egy deka micro tranzakció se a single player játékukban a Rockstarnal, részemről ez is egy hatalmas szégyen a Ubinál. -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #193230 üzenetére
Jó összefoglaló!
Én egyszer neki mentem de elég hamar feladtam. Nagyon nem állt rá se a kezem se semmim. Nagyon darabos, főleg az irányítás.
Az a tipikus máshogy kell nézni a játékot. Inkább a kódsorokat kell látni Neo-ként, mintsem a játékban elmerülni, beleolvadni.Proevofan:
Legtöbb souls játékkal játszottam de DS2 nagyon más.
Szépen leírja Pritt, hogy az irányítás és a sajátos elemek miatt máshogy működik.
Meg pl egy Elden Ringhez képest lassított felvétel az egész. -
30z.Samu
félisten
válasz
Bad Pritt #193206 üzenetére
Nem akarok flame-elni vagy ilyesmi, csak véleményt írok le. Mindig elgondolkodom hogy bakker kéne egy PC-t összetenni, de az az igazság hogy ahogy haladunk előre az évekkel, a konzol által nyújtott kényelem egyre inkább felértékelődik. Ráadásul szeretek is a PS5-ön játszani. Most perpill imádom hogy AC-ban a DualSense visszaadja ahogy a patájával dobbant a ló menet közben.
-
bmakszim
senior tag
válasz
Bad Pritt #192719 üzenetére
Tök komolyan kérdezem: ez mitől ilyen várós?
Én akárhány gameplay videót láttam az első részről, ott vagy egy átvezető videó ment, vagy egy manus sétálgatott egy oszloppal a hátán. Se egy fejtörő, se egy ügyességi rész, se egy verekedés/lövöldözés. Csak a sétálás. Nekem őszintén szólva halál unalmasnak tűnik. -
S e t h
nagyúr
válasz
Bad Pritt #192404 üzenetére
Ínséges időnként élem meg az idei időszakot, nem tudok mire költeni, régi játékok között kotorászok, vagy csak szimplán kicsit most szelídült a bennem élő gamer lelkesedése.
Az AC Shadows, Khazan duótól várom, hogy kibillentenek és adnak néhány óra olyan élményt ami miatt élvezet lesz újra képernyő elé ülni.
Az Alan Wake 2 simára polírozta az agyam....
-
Zoona
aktív tag
válasz
Bad Pritt #192219 üzenetére
A CD addig nálam lenne amíg kijátszom azzal nincs baj, csak mivel ismerős így ide tudja adni, így minimális befektetéssel tudnám élvezni a Remastered verziót, utána visszaadom a CD-t, nekem meg megmarad az élmény, teljesen megfelel a dolog.
Így nem kell megvenni digitálisan a Remastered-et, nemtudom, hogy elővenném-e még, még nem nagyon játszottam újra játékot.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #192229 üzenetére
Remélem én is. Meg igazából nem tudom, hogy mi van a mostani megjelenésekkel, ezt ti tudjátok. Csak amilyen mostanság a Sony, el tudom képzelni, hogy előadják, hogy ez annyival szebb, nagyobb, hogy sajnos nem bírja a sima PS5. Na meg az első DS is 30fps-sel jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest