Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Lehet nem aktuális téma, de érdekelne, hogy más is járt már így?
Letöltöttem a Biomutant-ot amit most ps plusba adtak, és némelyik effektek nincs hangja.
Pl. amikor a karakter lő nincs lövés hang vagy amikor bevisz egy találatot semmi hangja nincs. A beállításokat megnéztem, de ott minden jól van beállítva. -
peternac
tag
válasz tomszli11 #125651 üzenetére
https://www.reddit.com/r/biomutant/comments/xfcrl4/just_downloaded_the_game_for_ps5_missing_sounds/
The game automatically has the controller speaker on, just go in the game settings and turn it off :) -
marinea2
addikt
válasz undercover #125641 üzenetére
Koszi a valaszt! Akkor meg egy 2 hetig eltudom huzni a vegeig
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
nagyúr
válasz Scholes9 #125634 üzenetére
Elden Ringről tegnap jött szembe egy teszt youtube-on ami egészen meghozta hozzá a kedvem. Abszolút souls szűzként is emészhetőnek tűnik így első blikkre. A fantasy világa lebilincselő, amint beesik a bűvös 5 ezer Ft nagyságrendre használtan veszek is egy PS5-ös lemezt belőle.
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
BF alatt rendelt más is kontrollert a konzolvilágtól? Ti megkaptátok már?
Nálam nagyon nagy a csend
Érdeklődő levélre pedig 5-30 munkanapon belül válaszolnak"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
penge111
addikt
válasz tboy93 #125654 üzenetére
Nyugodtan megveheted, az első komolyabb bossnál van egy nagyobb nehézségi tüske, onnantól ha felfedező alkat vagy és nem csak a fő csapás mellett haladsz, akkor nem lesz gondod senkivel. A legkönnyebb souls játék, amihez szerencsém volt.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
HaZsolt
őstag
Upgradeltem a GOW ragnarok játékot ps5 verzióra. Honnan tudom, hogy tuti a ps5-ös változatot futtatja?
-
Zoltn
senior tag
Egy gyors kérdés. Lila dualsenst miért nem kapni? Nem is lesz belőle már több?
"Music is your only friend. Until the end!"
-
cyberkind
félisten
Elég karcsú ez a CP az utolsó harmadra, mondhatnám azt is, hogy bőven érthetőek a kritikák ezután, az a boss harc meg...
[ Szerkesztve ]
-
ratgab
tag
válasz Beri78 #125655 üzenetére
November 27én adtam le a fekete dualsensere a rendelést. Nem figyeltem, hogy november 29én Konzolvilág értesített, hogy nem tudnak midnight black színű kontrollert biztosítani, de ugyanilyen árban grey camot igen ( eredetileg is ilyet akartam csak addig totojáztam, míg elfogyott bf áron).
Írták, hogy árban ugyanannyiért kapom a grey camot. Szkeptikus voltam mert egyik sem rendelhető náluk, de ma jött az értesítés, hogy érkezik a kontroller. Szóval innen is köszönöm Konzolvilág a korrekt ügyintézést.
-
polonic
félisten
Valahogy nekem mindig kimaradt a mass effect.
Tényleg olyan erős sztoriban? Gondolom most érdemes begyüjteni, hogy ingyenes. -
EasyLife
aktív tag
Elkezdtem az AC Valhallàt, azt gondoltam egy 2 éves játékban már nincsenek szembe tűnő bugok, de harc közben többször elofordult mintha lagolnànak az ellenfelek és utána 1-2 másodpercre felgyorsul a játék. Meg az ellenfelek eltűntek és pár méterrel arrébb felbukkannak. Ez másnál is ilyen? Illetve a sklill előnézetnél is gyorsítva mutatja a sklilleket. Most néztem videót YouTubeon és ott rendesen normál sebességes játssza le őket, nálam még mintha 3x sebességre lenne állítva.
-
Bencus88
nagyúr
Én is kipróbáltam a Mass Effectet, de ide haladó közép angol kevés, elég sok párbeszéd és döntés van benne. Nagyon sajnálom, mert érdekelne a játék, de így nekem kimarad
-
@rglaaf
veterán
Valaki megvette itt teljes áron a biomutant-ot? Igy pluszba elkezdtem de valahogy nem akar berántani 1-2 óra játek után , tudom kis stúdió kis pénz de valahogy nem jön át az egész játék.
Probálok még szenvedni vele hátha jobb lesz mert kinézetre azért nem néz ki rosszul de a tartalom..PSN:BiZzare_0 ️
-
MODERÁTOR
-
LÁZ
addikt
válasz @rglaaf #125689 üzenetére
én igen, kipörgettem, nekem adta, a világ is bejött, persze a sztori nem atomfizika, de bőven voltak benne vicces részek/párbeszédek/mellékcuccok
én még a ps4 verziót toltam ps5ön, de vmikor mostanában jön hozzá free ps5 upgrade, valszeg vmikor lejátszom még1x ha ubiszezon lesz nálam..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
S e t h
nagyúr
-
őstag
Meglepve láttam a media marktban h a lemezes verzió GoW Ragnarökkel ~270ezer forint. Rosszul rémlik h ez tök normális ár és ennyiért vesztegetik már rég? Lemezes verzió összefoglaló alapján sokrétűbb, régi PS játékok kompatibilitása miatt.
Van vmi amire figyelni kell széria szám alapján, h vannak újabb újgenerációs konzolok, ami közismert h javítottak benne vmit? (Most csak sötétben tapogatózok )
Köszi előre is.
-
Sordoran
addikt
válasz ratgab #125675 üzenetére
Én még le tudtam adni utolsó nap rendelést szintén feketére, de már másnap láttam hogy nincs raktáron. Mivel nem volt sürgős így kivártam, ma ők hívtak maguktól, hogy nem tudják mikor lesz, de grey camo-t kaphatok ugyanabban az árban. Elfogadtam, foxpost is jelezte is hogy csomagot fognak feladni nekem. Tartalék/második kontrollernek mindegy milyen a színe ,csak ne keverjem az eredetivel.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
MODERÁTOR
válasz Freddycom #125697 üzenetére
A 185 ezres ár már egy jó ideje feljebb ment, egyrészt mert volt egy hivatalos áremelés, másrészt pedig mert volt azóta egy jókora infláció is. Ez a 270 ezer persze bundle, de sajnos csak alapgépet nem lehet venni, így ez a normál ár.
A játék kompatibilitás az ugyanaz a Digital Edition esetén is, csak ugye annál kiesnek a lemezek. Legalábbis egyelőre, mert elvileg jövőre érkezni fog külső meghajtó, ami talán használható lesz ehhez is.A GoW bundle az 1216-os egyébként, és jelenleg ez a legújabb széria. Sok választási lehetőség nincs, most ez kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest