-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #195660 üzenetére
Az az EULA elég meredek volt, kb. csak a TAJ-számodat nem gyűjtötték be a játékukhoz, plusz az se mindegy, ki gazdálkodik ezekkel az adatokkal: nulla utánajárással wikin egyenes ágon eljutottál a Mandragorától a putyini diktatúra egy oligarchájának cégéhez (Knights Peak->My.Games->Mail.ru->VK). Mindenkinél máshol húzódik a digitális tudatosságának határa, de inkább ez ütötte ki a biztosítékot, meg az is egy kicsit shady volt, hogy rengetegen jelezték, hogy nem első indításnál ugrott fel az EULA elfogadása, hanem másodszorra, mikor már sokan túl voltak a refund ablakon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #195624 üzenetére
Pont az ellenkezője hangzott el, szóval hagyjuk is.
Core játékmechanikák maradtak, de csomó mindenbe belenyúltak és fejlesztettek, például nagyon látványos, hogy a third person nézet mennyivel jobb, mint az eredetiben. Az meg nem érv, hogy csak egy remaster, az uralkodó arca pl. láthatóan nulláról lett megalkotva (régi, új), szóval akkor már figyelhettek volna arra, hogy emberi módon beszéljen és lekövesse a lip sync, amit mond.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #195602 üzenetére
Eskü nem értem a koncepciót emögött. Ahogy előre sejtettem megpróbálták a TESO stílusában elkészíteni, ami nem lenne feltétlen probléma, de így tényleg veszített a varázsából, viszont legalább szebb meg tényleg tele van szükséged frissítésekkel. Amit viszont egyszerűen ép ésszel nem tudok felfogni sem itt sem az Obsidian utóbbi évtizedes munkásságában, hogy mi a tökönbökött jóistenért akarják egy UE5-ben lemodellezni a Gamebryo engine janky hülyeségeit? Mik ezek a lifeless gyurmafejek meg embertelen arc animációk? Miért nincs rendes collision az NPC-k mögött? Miért ugrik itt is úgy a karakterünk, mintha a Holdon lenne? Stb.
Lehet azt gondolták, hogy ettől autentikus és nosztalgikus élmény lesz, de pl. pont a sok közeli miatt az arcok voltak azok, amik a legtöbb kritikát kapták 20 éve is, jó lett volna ha nem ilyen rémeket modelleznek a remaszterben is. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #195534 üzenetére
Az lesz majd vicci, mikor év végén megjelenik a Skyblivion és leiskolázza ezt a fércművet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #195439 üzenetére
Hülyeség. Ha játszottál volna vele első kézből tapasztalod meg, ahogy a Microsoft tankönyvi példáját mutatja be a corporate greednek az Infinite életciklus harmadik évétől és ezzel már azelőtt halálra ítélték a 343 és a segéd stúdiók összes többi projektjét, mielőtt átszervezték volna őket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #195436 üzenetére
De ők csinálták és nem fogják csak úgy átadni fejlesztés közben valaki másnak az egész projektet. Szerintem ez egy ritka okos döntés volt kivételesen, felismerték időben, hogy nincs kapacitás a live service-re, nem is ezt várják tőlük és elengedték inkább az egészet. Odaát láttuk a 343-nél, mi lesz a sorsuk, ha nem történik meg ez a felismerés...
-
Bad Pritt
félisten
Kemény, hogy a PS4 Remastered Factions még mindig megy és aránylag gyorsan is talál meccset az mm. Mondjuk lehet a sorozat miatt most többen elővették, de akkor se gondoltam volna, hogy így pörög.
-
Bad Pritt
félisten
Ha van collab, amire nem számítottam volna soha akkor az ez: Diablo x Berserk teaser.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #194954 üzenetére
Itt valami nagyon el van baszarintva a videóban. Én végigtoltam egymás mellett a simában és a remaszterben a prológot, sokkal szebb a PS5 változat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #194895 üzenetére
Jobb annál. Tuti tetszeni fog.
-
Bad Pritt
félisten
Crypt Custodian
10/10.
Pár napja fejeztem be, hagytam kicsit ülepedni, nem akartam rögtön lelkendezni, de igazából teljesen mindegy, ezt egy év, két év, fél évtized múlva is az egyik legjobb indie játéknak fogom tartani, ami ebben a generációban megjelent. Kimagasló minőségű metroidvania, fasza képességekkel, amik végre túlmutatnak a szokásos dash, roll, double jump sémán, rengeteg remek ötlettel (a dash-elésre megjelenő és eltűnő ellenfelek és padló az egyik területen rendesen kikészített agyilag), remek kis puzzle feladatokkal, fantasztikus bossokkal, amik még normal nehézségen is kellő kihívást nyújtottak és egy magával ragadó, szomorú kis történettel (háziállatosoknál garantált egy-két könnycsepp). A harcrendszer nem túl mély, rpg elemek nincsenek nagyon, de az útközben folyamatosan megnyíló upgrade-ek széles tárháza szerencsére kellő teret ad a játékosnak a kísérletezésre, adott bossokat bizonyos képességek rendesen trivializálni tudnak.
A UI-t külön ki szeretném emelni, iszonyat okosan van megoldva, hogy egyszerre legyen minimalista, de minden szükséges infóval ellássa a játékost és közben kellemes legyen a szemnek, illeszkedjen az elragadó art designba. A térkép szintén remek, két layeren keresztül mutatja a területeket és rögtön látja a játékos, merre lehet és merre kell menni, illetve a hub területen lehet segítséget kérni potom pénzért sztori irányhoz és gyűjtögetnivalókhoz is.
Ami szintén meglepett, hogy a nehézség a bossharcoknál végre nem csak a hp poolt érintette: a három választható nehézségi foknál érezhető különbségek vannak a támadásaik között gyorsaságban, projectile-okban és abban, ahogy összefűzik őket, remek élmény volt kitanulni mindet a boss rush módhoz.
All in all, idejét se tudom, mikor élveztem utoljára játékot ennyire. Maradandó élmény, rögtön raktam is fel a PS4 változatot és végig fogok menni azon is. Erősen ajánlott rejtett gyöngyszem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #194824 üzenetére
Durandal forog a sírjában.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
F-ECT$ #194612 üzenetére
Erre két megoldás létezik: szabad szöveges/rajzolós, ami nyilván egy kontrollerrel embertelen kín vagy előre meghatározott elemekkel feltölthető, ami korlátozó tud lenni egy puzzle játéknál, hisz nem mindenki ugyanúgy gondolkodik. A papír+ceruza verhetetlen, mert te rakod össze a magad logikája szerint a megoldást.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #194537 üzenetére
Sokan játszanak még a BF4-1V tróval. Most még többen fognak.
-
Bad Pritt
félisten
PlayStation koncertet elhalasztották 2026.03.10-re.
-
Bad Pritt
félisten
Hirtelen felindulásból megvettem a Crypt Custodiant, le van árazva 5992-5243 forintra, na erről süt viszont az egyediség már az első pillanattól. Kellemes a szemnek a látvány, kellemes a kéznek az irányítás, remek kis kalandnak ígérkezik.
-
Bad Pritt
félisten
Én szigorúbb vagyok a játékokkal.
Modern klasszikusnak a Hollow Knightot tartom, illetve PS5-re is elérhetőek az ezredforduló környéki nagy Castlevania részek, Dominus, Advance és Reqiuem csomagokba rendezve, azok brutál jó játékok mai napig. Viszont ha a Blasphemous ennyire tetszett akkor szerintem a Last Faith is be fog jönni.
-
Bad Pritt
félisten
The Last Faith
Nehézkesen indult, de pár óra után úgy behúzott, mint régóta semmi, alig vártam, hogy folytathassam. Tartalmas 30 órás soulslike-metroidvania kaland, közepesen komplex területekkel, széles minőségi skálán mozgó, de összességében pozitív élményt adó bossharcokkal és egy közepesen érdekes, sajnos nagyon from-copy sztorival.
Ha kritikával kéne élnem akkor az egyik pont ez lenne: az egész játékról süt, hogy egy 2D Bloodborne-t akartak csinálni inkább Dark Souls-szerű játékmenettel. Nem csak külsőre vannak vicces áthallások, de sztori szinten is ugyanazok az elemek köszönnek vissza, a vége pl.1:1 Bloodborne, az utolsó boss olyanok ellen van, akik addig segítettek az utadon, előbb egy választás elé állítanak, majd ha elutasítod őket, le kell nyomni őket, lásd Gehrman, a tényleges utolsó boss pedig egy istenszerű lény, akit úgy érsz el, ha két tárgy az inventorydban van az előbbi bossharc során, lásd umbilical cord és Moon Presence.
A másik problémám a kicsit nehézkes irányítás volt néhol, ugyanis ebben a játékban nem lehet olyan szépen egymásba fűzni a mozgásokat: egyrészt van egy érzékelhető, de nem vészes input delay, másrészt a játék nem igazán ismeri fel, ha két gombot nyomsz egyszerre, ebből adódnak olyan helyzetek, hogy guggolásból ugrást úgy tudsz végrehajtani, ha guggolás gombot nyomva tartod-guggolás gombot elengeded-ugrás gombot megnyomod és ez néha bizony frusztrációt tud okozni. Ugyanígy a jump attacknál sem lehet egyszerre nyomni a kettőt, figyelni kell, hogy előbb jump, majd attack, hozzá kellett szokni és nehezebb platformer részeknél még a végén is voltak problémáim.
A harcrendszer és fejlődés viszont bőven kárpótolt, gyakorlatilag egy egyszerűbb soulslike formulát alkalmaztak a fejlesztők, stat alapú fejlődéssel, +10-ig húzható fegyverekkel. Nyilván itt is masszívan visszaköszönnek a fromsouls formulák, nem coalt adsz Andrenak, hanem blueprintet a Gepetto forma, erősen ír akcentussal beszélő csávónak, hogy tovább tudd húzni a fegyvereket és a stat scaling is hasonló módon épül fel, 50-es soft cappel. Van tucatnyi fegyver, rengeteg másodlagos mordály, varázslatok egész tárháza, charmok gyűrűk helyett és a parry is a Bloodborne-ból ismerős módon működik, szóval szerintem mindenki megtalálhatja a neki tetsző játékstílust, én végül a helyi claymore-ral toltam végig str buildre alapozva.
Ami kevésbé tetszett, hogy sajnos a questek nagyon egyszerűek voltak, kb. mindenkinek meg kellett keresni pár tárgyat és még From mércével is rohadtul kevés támpontot adott a játék, hol és mit kell keresni, úgyhogy a végefelé már inkább felcsaptam egy guide-ot hozzá. Illetve az is From örökség, hogy a játék a végén nem szól a point of no return kapcsán, hanem egy boss után egyszerűen eltűnnek az npc-k és ha addig nem fejezted be akkor hello van.Ami szintén negatívum, hogy nincs NG+, a játék a végefelé ad pár remek fegyvert, ezekkel tök szívesen kezdtem volna egy új végigjátszást, de így nincs lehetőség rá.
Most így leírva kicsit negatívnak tűnhet az összkép, de amúgy nem az: baromi jó játék volt néhány említésre méltó hibával és érdekességgel. Nem raknám oda a klasszikusok mellé, már csak azért sem, mert kevés eredetiség van benne, de a Blasphemous vagy a Death's Door szintjét eléri nálam, 6000 forintot bőven megért.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #193995 üzenetére
Végre úgy néz majd ki, ahogy prevgenen kellett volna.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193890 üzenetére
Akkor azzal vesd össze, ne egy egész, közel két évtizedes sorozattal. Mondjuk én egyikre sem emlékszem már, felejthető középszar mindkettő.
Ellenben a Black Flagből vagy a Unityből több jelenet megmaradt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193888 üzenetére
Szerintem mind játszottunk és rohadtul nincs olyan messze egy random modern ac-tól, mint ahogy azt te elképzeled.
Volt egy erős atmoszférája, jól nézett ki, jó volt a harcrendszer, de hogy a sztorija nem volt erősebb középszernél annak se az is biztos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193885 üzenetére
Még abból az időszakból is ott van Edward Kenway, Aldo Dorian, Bayek vagy akár az Alexios/Kassandra duó, akik sokaknak lehet emlékezetesebb, mint Jin Sakai.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #193853 üzenetére
Vagy csak addig jut el, amíg elfogy az inventory és utána off.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
raziel01 #193825 üzenetére
Resi 1 szerintem egy fantasztikus felújítás lett, a 0 számomra játszhatatlan a backtracking miatt. Ennyire szarul művészet megoldani valamit, főleg, hogy ez asszem az ötödik rész volt a mainline játékok között, szóval nem is kellett volna spanyolviaszt feltalálni. Nem tudom, mi volt az elmélet mögötte, de rendesen elszarták a játékélményt vele.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #193765 üzenetére
Bánat egy cég ez is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #193746 üzenetére
Ilyen mélyen nem néztem utána, köszi.
Azt láttam a végén, hogy valami maroknyi ember dolgozott rajta összesen, de ahhoz képest egyáltalán nem volt olcsó hatása, mind audiovizuálisan, mind játékmenetre kifejezetten magas minőség, ráadásul nem is egy pár órás minikaland, HLTB-n 11 óra a végigjátszás, 20 órás a platina. Nem vagyok egy duplikáló típus, de a teljes áras Steam vásárlás után megvettem most ide is
-
Bad Pritt
félisten
Ghost of a Tale 1000 forint alatt van PS Plus előfizetéssel. Remek kis stealth kalandjáték némi akcióval és indie létére elképesztően jól fest még mindig. Erősen ajánlott.
-
Bad Pritt
félisten
Nintendo Directen jelentették be, hogy érkezik a Patapon 1-2 Replay Switch mellett PS5-re és PC-re is. Most őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy ez a PS4-es remaszterek csomagja itt, vagy egy újabb felújítás, mert csak PS5-re fog érkezni.
-
-
Bad Pritt
félisten
Kár, hogy az alap és prémium Indy csomagokhoz nem jár a fémdoboz, régóta az első, ami elég vagányul néz ki.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #193514 üzenetére
Nekem a Square-nél volt hasonló, azt mondták, hogy a visszaélések miatt kell egy manuális kört is futni az ilyenekkel.
-
Bad Pritt
félisten
Ma 10 éves a Bloodborne. Elmentettem egy kommentet három évvel ezelőtt arról, hogy valaki elmentette a kommentem arról, hogy nem lesz Bloodborne remake, itt a lehetőség a Sony számára, hogy rám cáfoljon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193393 üzenetére
Az álláspontod nem hülyeség, leírtad érthetően, miért nem veszed meg és ezt mindenki nyugtázta. A hülyeséged ott kezdődik, hogy ezt aztán oldalakon keresztül közzétetted újra meg újra, mikor már az emberek rég azzal foglalkoztak, hogy meglepően nem rossz a játék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193389 üzenetére
Én nem játszom a játékkal, kívülről látom, hogy ugyanazt a hülyeséget írod le napok óta.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193380 üzenetére
Nem. Élveznek egy videojátékot, próbálnának róla online diskurálni, de rácsimpaszkodsz a témára, hogy márpedig ez egy szar és hogy élvezhetik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193323 üzenetére
Negatív kritikát nem tudnék írni róla, mert nem tartom rossz játéknak csak nálam a játékmenet az első és abban nem olyan kimagasló, mint az audiovizuális körítésben vagy mondjuk a sztoriban, karakterekben. Daggerfallt amúgy nem poénból írtam, tavaly vittem végig a Unity-re átültetett változatát, jövőre lesz három évtizedes játék és több gameplay feature van benne, mint a modern open world játékok 99%-ában.
Eszement, amit a Bethesda belerakott '96-ban és működik rendesen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193319 üzenetére
Sajna a több millió ember véleménye engem nem totálisan hidegen hagy, ha egy 100 órás open worldhöz lenne kedvem előbb nyúlnék egy Originshez vagy Odysseyhez (de még inkább a Daggerfallhoz), mint a RDR2-höz. Montázsokat szívesen nézek belőle, csak ne lenne a lényegi részek között háromszor annyi unalmas filler.
De tudom, élvezzem a virtuális tájat meg a ló heréjét, nagy élmény.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193312 üzenetére
Nem érdekel, ha meredeknek tartod, elismerésre méltó, amit összerakott a Rockstar, csak közben az egy rohadt unalmas játék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
S e t h #193303 üzenetére
Szerintem zseniális ez a videó, ha hangulatkeltés a cél. Kedvencem, mikor a 40-es szakállas ráncos Arthur Morgant vetik össze az épp csak nagykorú (vagy még az sem) Naoe babapopsi simaságú arcával.
Meg az a ladikozás, rohadt jó dolog, hogy a RDR2-ben szép lassan és valósághűen evezgetsz, csak kinek kell ez? Nem azért motorcsónak az AC-kban minden vízi jármű, mert ne tudnák a Ubisoftnál, mennyivel képes haladni egy ilyen, hanem mert egy kalandjátékot készítenek, nem egy unalmas szimulátort.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ctrl+Alt~Del #193283 üzenetére
10 éves lesz és nem felejtettem el.
Kösz a hasznos kommentet!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #193239 üzenetére
DS2-ben van a legtöbb olyan sajátosság, amit muszáj figyelembe venni és alkalmazkodni hozzá és nálam ebben a játékban akadt ki legtöbbször a bullshit-o-meter. 1500 órám van Demon's Souls-Elden Ring között a Fromsouls játékokban és ez alatt az idő alatt összesen nem ütöttem annyi homályt, mint itt 40 óra alatt köszönhetően pl. annak a sajátosságnak, hogy gurulás után nem a lockolt ellenség irányába ütsz R1-gyel, hanem a gurulás irányába. Tetejébe a szokásosnál is homályosabban fogalmaznak az itteni NPC-k és a játék is kevésbé segít a nyomok megtalálásában, nekem guide kellett a játék jó részéhez és akkor az adaptability stat idiotizmusáról tényleg ne beszéljünk.
Viszont az tény, hogy ez az egyetlen souls játék, amit tényleg bárki végig tudna vinni, mert teljesen tisztára lehet pucolni a térképet, asszem 10 kör után elfogy a spawn minden sima ellenségből, tulajdonképp kihúzták a formula egyik olyan méregfogát, amit a legtöbben kritizálnak a mai napig. -
Bad Pritt
félisten
Nehéz szülés volt, 2016 óta van meg, többször nekikezdtem és feladtam, de végül elkapott a lendület és itt álltam meg:
Csak a varázslatos trófeák hiányoznak, én azokhoz nem fogok farmolgatni meg bohóckodni, szóval így marad. Amúgy ez az a játék, amit tökéletesen lehet pro-kontra módon értékelni, annyira elkülönülnek egymástól a jó és rossz tulajdonságai. Nálam így néz ki a téma.
Pro:
- legkönnyeb Fromsouls játék, ha tudod, mit csinálsz
- Majula
- első két DLC
- ellenségek előbb-utóbb elfogynak
- gyorsutazás az első perctől
- gyors mászás létrán
- powerstance
- okos játékmechanikák a boss arénákban, amik megkönnyítik vagy nehezítik a harcot
- Raime
- néhány jobban sikerült boss (Flexile Sentry, Velstadt, Darklurker)
- fáklya
- sztori meg az NPC-k
- bonfire ascetic mechanika
- NG+ szerintem ebben a legjobb minden általam próbált játék közülKontra:
- legnehezebb Fromsouls játék, ha fogalmad sincs, mit csinálsz
- 8-directional movement, bár ha nem játszol mellette mással nem akkora probléma, mert megszokja az ember
- harmadik DLC
- ellenségek előbb-utóbb elfogynak
- menürendszer
- ADP... erről külön esszét tudnék írni, miért volt szar ötlet
- hitboxok
- stunlock
- lock-on működése, nézel valakire, ütsz és fél méterre mellette csapódik földre az ultra gs, kellemetlen
- 41 bossnak a nagy része minősíthetetlenül gagyi, kukázni lehetne a játék harmadát
- az alapjátékban rendkívül egyszerű az előrehaladás, elérsz egy területre, megkeresed a kulcsot a zárt ajtókhoz és kinyitod őket, rinse and repeat
- hitboxok
- túl sok az olyan item, ami az előrehaladáshoz kell, ráadásul sokszor egyszerre és nem egyértelmű a játék ezzel kapcsolatban (v.ö. Lord Vessel vagy a Small Doll)
- egymásra hányt területek
- boss runback a legtöbb helyen
- rengeteg az ellenség, de tényleg embertelen mennyiséget szórtak el
- tetejébe hosszú a játék, fárasztó rajta végigmenni
- hitboxok
- input reading ezzel az ADP mechanikával remek ötlet volt
- infusion mechanika visszafejlődött
- weapon scaling a végére sem nem jöttem rá, hogy működik, de nem úgy, mint a többi részben
- utolsó boss, mármint a legeslegutolsó
- hitboxokKb. ennyi jut eszembe. Anno a PS360 változatot elképesztő csalódásként éltem meg, a network testhez képest iszonyatos visszafejlődés volt tetten érhető (NMS és CP2077 szint, viccen kívül) és az egész játék keserű szájízt hagyott maga után, a SotFS egy egyértelmű fejlődés a vanillához képest, de nem az igazi. Közel 40 órát elvoltam vele és mindig mikor már csettintettem volna, hogy ez mégsem olyan rossz játék jött a reality check hol egy újabb csoportos bossharc, hol egy ellenségekkel tömött terület, hol egy elakadás miatt. Plusz ami a játék első felében rendkívül fogyasztotta a türelmem az a bossharcokhoz való visszafutkosás, ha nem lett meg elsőre, egy idő után már inkább minden boss előtt felhőbe mentettem, mert játékot bezárni és azt leszedni gyorsabb, mint visszamászni ezer ellenségen keresztül hozzájuk.
Szóval megvolt, az első Fromsouls játék, amit azonnal töröltem végigjátszás után és végre ki tudom törölni a backlogból is. Tipikus példája annak, hogy rengeteg jó ötletet a béna megvalósítás hogy tesz tönkre, de az tényleg vicces, hogy az Elden Ring tulajdonképp a DS3 alapjain egy DS2-2. -
Bad Pritt
félisten
Én megvettem a Last Faith-et, szintén metroidvania, belenéztem, baromi jó. Dark Souls 2-ben még hátravan négy boss, utána rá is cuppanok.
-
Bad Pritt
félisten
Celebrate the Greek and Norse legacy of God of War with the new 20th Anniversary PlayStation Network Avatar! To redeem:
Head to the PlayStation Store
Click on your profile, then ‘Redeem Code’
Input voucher code for your region
Americas: F27X-L946-8PTH
Europe: HMCJ-N3JM-4TT2
Japan: 6F3K-RR8X-2KEM
Korea: HRLN-L4AG-88GD
Asia: 8RC3-DEFT-NJPC -
Bad Pritt
félisten
Tegnapelőtt megjelent PS4-5-re az első Armored Core trilógia 10-10-10 euróért, ha valaki ránézne, honnan indult a sorozat. Ez azért is nagy szó, mert az eredeti PlayStation változat anno nem jelent meg sem a Project Phantasmából, sem a Master of Arenából, szóval szerintem ez az első alkalom, hogy hivatalosan megvásárolhatóak az öreg kontinensen.
Rohadt kíváncsi lennék, hogy a King's Field I-II-III vajon a csőben van-e, mert arra lehet ránéznék nosztalgiázni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #193005 üzenetére
Meg a Samurai Warriors 5-ben is, mint játszható szamuráj. Nem Yasukével van itt az embereknek bajuk, hanem a Ubisofttal, így bármit csinálnak az aránytalanul fel van fújva.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
S e t h #192961 üzenetére
Pont most néztem én is.
Either play the game or go the f*ck outside, it's not that hard.
Arany ez az ember.Komolyan azzal az energiával ki lehetne váltani a fosszilis üzemanyagokat, amit ez a sok kretén elfecsérelt az elmúlt fél évben erre a játékra, amivel alapból játszani se akart a legtöbb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zkxdn #192913 üzenetére
Én szinte biztos vagyok benne, hogy ilyesmi lehet az oka. Az elmúlt három évből az elválasztás ott lehet, hogy a belsős stúdiók játékai kapnak (Forbidden West, Ragnarök, Spider-Man 2, Astro Bot), a bérfejlesztők játékai nem (Stellar Blade, Ronin, Helldivers 2, most a Death Stranding 2).
-
Bad Pritt
félisten
Nem rossz kezdés.
-
Bad Pritt
félisten
Elindult az előrendelés az év játékára.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #192704 üzenetére
Én imádkozni nem szoktam, mégis mindig megjött a kód.
Magas értékelés, alacsony ár azt annyi, nettó 2 perces mutatvány.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest