Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87201) fericske válasza fericske (#87197) üzenetére


fericske
addikt

Storno a Final ajánlás.
Visszolvasva az előzményeket, a kényelem kérdéses, főleg 8 órás viseletre.
Audoquest Nightowl, Nighthawk fejesekre viszont még ránézhetsz a többi mellett. Félnyitottak. Nagyon kényelmesek, és elég jól össze is vannak rakva.

(#87202) Samtya válasza Geree (#87199) üzenetére


Samtya
senior tag

A supraauralok többsége kényelmetlen, számomra mindenképp. Van a Sony MDR-10RC, amelynek nagyon puha, jó párnái vannak, ez kényelmesnek mondható. A hangjában viszont nagyon túl van tolva a mélytartomány, pedig a többi része jó lenne. A Philips Downtown még kényelmesebb és a hangja is teljesen jó. Itt viszont a párnacsere nem megoldott arra az esetre ha az tönkremenne. Előbb-utóbb minden fejhalgatónál bekövetkezik. A Philipshez nem találtam utólagosat. Az egy furcsa teli párna belül egy részlegesen burkolt szivacskoronggal. Már a leszedése/felrakása is kegyetlenül macerás. Tehát ez a fejes addig nagyon jó, amíg nem megy tönkre a párnája.

(#87203) Zoliee válasza Gzula[HUN] (#87200) üzenetére


Zoliee
senior tag

Ezekből a "mikrofonos zenélgetésekből" mit is tudunk meg? :F

(#87204) taf120 válasza Zoliee (#87203) üzenetére


taf120
lelkes újonc

Hát azt hogy szól egy fejhallgató.
Különösen akkor ha a mobiltelefon beépített hangszóróján hallgatjuk meg hogy szól igazából az Audeze LCD4z. ;) :B

[ Szerkesztve ]

(#87205) K1LLMy53Lf válasza Zoliee (#87203) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

meghallgatod a videót, aztán meghallgatod ugyanazokat a zenéket közvetlen a saját rendszeredről (160kbps minőségben, ha jól rémlik yt ott vág) és a különbségből megtudod az adott fejes karakterisztikáját... ha jól értelmezem a dolgot :)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#87206) Gzula[HUN] válasza Zoliee (#87203) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Nyilván messzemenő következtetést nem fogsz belőle levonni, de az alap karakterisztika nekem át szokott jönni. Mivel párat már azért láttam, ha már így is egy kalap x@r, amit hallok, akkor lépek tovább.
Példa. EZ például szerintem egy jobban sikerült összehasonlítása az AT M-es széria 4 fejesének. Mivel a 30X-et meg a 40X-et már hallottam, nagyjából be tudom lőni a többi is. Hangsúly egyértelműen a "nagyjából"-on van.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87207) Gzula[HUN] válasza Gzula[HUN] (#87206) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

... vagy EZ Beyer vonalon. (bocs, csak most találtam meg, szerk. idő után)

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87208) Zoliee válasza Gzula[HUN] (#87206) üzenetére


Zoliee
senior tag

Szvsz inkább semmi nem jön át ebből.
Kb annyi értelme van ennek, mint az UAPP-ben a Morphit-nek: csak egy csúszka kérdése, és lőn varázslat, a fejem lévő mdr-z7 máris HD800S. Vagy amit akarok...

Szerk: igen, írtad hogy nagyjából. Szerintem még az se, hiszen mi van ha tényleg egy mobilról hallgatom, ahogy előzőleg viccesen és találóan vki írta.

[ Szerkesztve ]

(#87209) Sinesol válasza proci985 (#87183) üzenetére


Sinesol
veterán

Bár igaz, hogy csak a tonalitásról ad képet, de kíváncsiságból ránéztem a Quad frekigrafikonjára és ha csak fele is igaz a látottaknak, akkor is elég hiányos lehet a közép teteje és a magasak alja-közepe, ez azért erősen fel fog tűnni a DT990 után.

Amúgy így utánanézve, nem igazán mond igazat a cég a fejlesztéssel kapcsolatban, mivel egy oem/odm fejesre épül a cucc. Mondjuk ez semmit nem von le a fejes minőségéből, viszont nem a legszebb gyakorlat, érdekes módon pl. a Denon sose mondta, hogy ő fejleszti a Foster drivereket. :U

Na szóval a lényeg, hogy ha érdekel a dolog, a Brainwavz Alara is elvileg ugyanarra a fejesre épül és kapható pl. Iponnál is garival. Tökéletesen biztosan nem ugyanaz, kicsit más a kialakítás, de könnyen kipróbálhatod, ha pedig nem tetszik, egyszerű visszaküldeni.

[ Szerkesztve ]

(#87210) Exodius válasza K1LLMy53Lf (#87195) üzenetére


Exodius
őstag

Tudom, hogy nagyon off, de melyik kapszulánál álltatok meg? :)

(#87211) proci985 válasza Gzula[HUN] (#87200) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

neztem egyebkent az X3mat is, de az egyelore erre kb 300 euro, ahogy anno eredetileg az X2HR es a 990 Edition is volt.

video nekem nagyon nem segit, hogy ez mit tud. marmint persze, remek, de most egy Audio-Technica ATH MSR7en hallgatva ebbol nekem max az jon at, hogy jo fulesem van.

AudioQuesteket sajnos erre nem kapni.

sinesol: koszi, ez nem tunt fel, hogy ODM a cucc.

Brainwavz Alara erre sajnos nem kaphato, ipon pedig nem hinnem, hogy szallit ide :).

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#87212) s4tch válasza Sinesol (#87209) üzenetére


s4tch
veterán

Tudjuk, hogy a Quad már kész drivert kapott, vagy esetleg részt vett a fejlesztésben?

Ha nem hallottuk egyik fejest sem, akkor miért nem olvasunk picit alaposabban utána a témának? Pl. itt és itt könnyen elérhető, bőségesen elég infó van. A leírások alapján más termékekről van szó, más driver van bennük, más a felépítésük, és máshogy is szólnak.

(#87213) Polllen válasza Sinesol (#87209) üzenetére


Polllen
nagyúr

Erre gondolsz?

reference-audio-analyzer.pro

A többire már reagált más.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87214) s4tch válasza Polllen (#87213) üzenetére


s4tch
veterán

Szerintem erre gondol: [link] Itt mértek brutál beszakadást a középtartomány tetején, ha a kompenzált adatokat nézed. Persze a fejes nem így szól, és más sem mért hasonlót.

(#87215) fericske válasza Sinesol (#87209) üzenetére


fericske
addikt

Igazat mond a Quad a fejlesztéssel kapcsolatban, csak nem néztél utána rendesen.

Az IAG - International Audio Group - vált a tulajdonosává néhány angol audió cégnek az elmúlt évtizedek során, többek között a Quadnak is.
A cégek továbbra is ugyanúgy működnek, csak nem függetlenek az IAG-tól, ami egyébként előnyös üzlet mindegyik félnek.
A Quad megtervezett egy fejhallgatót, aminek tervezetét elküldte az IAG-nak, hogy egy ilyet kellene csinálni. Megcsinálták. Nem OEM termék.
Az Alara az. Ők is felkérték az IAG-ot, de mivel ők külsősök, ezért az övéké OEM.
Ami egyébként a Brainwavz tervei alapján készült - Amin némi változtatást kellett eszközölniük, mivel már az Era1 gyártása folyt, és teljesen új gyártósorok felállítása odavert volna az Alara árának, ezért a hasonlóság. De nemhogy a driverek, még az egymással kompatibilis fülpárnák anyaga sem ugyanaz. - , szóval nem egy átmatricázásról van szó.

(#87216) Sinesol válasza Polllen (#87213) üzenetére


Sinesol
veterán

Oratory méréseit néztem, azt eléggé megbízhatónak tartom, plusz sok fejesről van anyag, sok minden összevethető.

Fericske: Amiről én tudok az, az, hogy egy tajvani odm/oem gyártó fejesére épül mindkettő, nem tudom van e közük az emlitett csoporthoz, de a weboldalon nem látok kapcsolatot, vagy csak nem találom. [link]

[ Szerkesztve ]

(#87217) Polllen válasza Sinesol (#87216) üzenetére


Polllen
nagyúr

Ettől a driver simán lehet saját tervezés, a quad ennyit állít.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87218) fericske válasza Polllen (#87217) üzenetére


fericske
addikt

Így jönnek létre saját brandok az OEM gyártók részéről, mint pl. a Soundmagic vagy a Periodic Audio, miután eleget tanultak a megrendelők igényeiből, tervezéseikből.
A Trinity Audio annak idején abba bukott bele, hogy ő olcsón akart kínálni jobb hangminőséget, de azzal a transducer készítő vállalkozással akikkel kapcsolatban voltak, nem tudtak túllépni a belépő kategória szintjén, mert azok nem tudták elkészíteni azt a minőségű membránt amit a Trinity tervezett felsőbb kategóriához, és nem találtak mást akivel meg tudtak volna egyezni az ő üzleti filozófiájuk szerint.
Az OEM gyártók a megrendelők tervei alapján dolgoznak. Illetve felkeresnek nagy neveket akiknek bemutatják mit tudnak, mire képesek és ilyenkor történhet egyszerű felcímkézés, ha mindenki hepi a találkozó eredményétől.
De gondolom nem mondtam újat, csak jellemzően van egy elítélés az átcímkézéssel kapcsolatban, hogy becsapják a vásárlókat, meg lehúzás, kizsákmányolás, ilyesmi.

(#87219) szkink


szkink
aktív tag

Hali.Csere előtt álok,egy öreg :) AKG K545 utódját keresném,amit kinéztem egy AKG K361 esetleg használ itt valaki ilyet vagy tudnátok arról infót adni hogy cserélhető-e a fülpárna?

(#87220) Padre81


Padre81
csendes tag

Sziasztok! Lehet hogy ez hülye kérés lesz de segítséget kérnék Steelseries Arctis Pro Wireless lecserélésére! Egy éve van meg, és tényleg jó a hatótáv meg a hangzás, meg két akksi van, egyiket lehet tölteni a bázisállomásban stb, de van egy alap white noise, vagy inkább ilyen sziszegős zaj. Ez leginkább akkor hallható ha nem szól semmi, de akkor is ott van és zavaró amikor akár halkan vagy hangosan szól valami. Utánaolvastam amikor megvettem és az volt a mondás hogy ez ilyen. Ezzel nem is volt gond amíg nem kezdtem el állandóan itthonról dolgozni és majd egész nap a fejemen van, illetve kb utána is ha a gépen csinálok bármit. Tudnátok egy jó vezetékes megoldást ajánlani kb 50-60 ezer forint körül aminek a mikrofonja is elég jó hogy munkahívásokat bonyolítson az ember Zoomon például? Ha esetleg külön fejhallgatót és mikrofont javasoltok azt is megköszönöm mert különálló mikrofonokról semmit nem tudok sajnos. Köszi!

(#87221) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Srácok, azt tudja esetleg valaki, hogy a Lewitz HP 8500-ast hogy tudnám megbontani. Ha jól tudom, akkor ez egy Takstar Pro 80 klón, ott a fülesnél a külső klipszet kell levenni, hogy lecsavarozható legyen a fülpárna, de a Lewitznél nem akar lejönni.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#87222) Samtya válasza CactuS (#87221) üzenetére


Samtya
senior tag

Nem tudod csak úgy egyszerűen lehúzni róla a párnát, mint a HyperX-ről (ez is Pro80 klón)? [link]
BTW, mi az a külső klipsz?

(#87223) Padre81 válasza CactuS (#87221) üzenetére


Padre81
csendes tag

Na nem megy ez nekem, a saját előbb hozzászólásomra akartam reagálni hogy elnéztem a topikot, és elnézést :R

[ Szerkesztve ]

(#87224) CactuS válasza Samtya (#87222) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Így jó lesz, köszönöm. Már látok csavarokat. :R Klipsznek azt a részt értettem, ahol a videóban a HyperX felirat van, kupak vagy mi.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#87225) Polllen válasza fericske (#87218) üzenetére


Polllen
nagyúr

Ugyan más üzletágban, de a munkáltatómnak (neves márka) van saját márkás terméke, és mellette kisebb volumenben más vevőknek bérgyárt. Ezek között is vannak nagy nevek, de mivel nekik nincs saját gyártásuk és nem is akarnak, így nem konkurenciaként tekintünk rájuk, hanem kiemelt vevőként. Itt is a "csak átcímkézéstől" kezdve van teljes custom design. Személy szerint nincs vele gondom.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87226) Ear001 válasza fericske (#87218) üzenetére


Ear001
addikt

Hangdoboz gyártóknál is ez a módi. Hangszórót ugye sokkal kevesebb cég készít mint hangdobozt. Ez utóbbi meg nem csak annyiból áll, hogy kinézik a katalógusból a mélyközepet meg a magasat, csinálnak hozzá valami ketesztváltót, dobozolják és kész. A hangszórókat a legtöbben a saját kívánságuknak megfelelően módosíttatják, amit csak nekik gyártanak,te vagy egy másik cég olyat nem rendelhet. Ez már meglepően kicsi, mondjuk ötven darabos tételnél is működik.

(#87227) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Most hallgatgatom az sl150-et hát elég jól szól jó kis basszus van benne :) meg kaptam a kábelt is elsőnek mintha halkabb lett volna mint a gyárival de most már meg nem.Egy valami nem százas a bal fülem elején van egy kicsit nyomás jól át jönnek a hangok de mintha ott kicsit benyomódni mintha lenne valami a fülemben,lehet,hogy a két fülem nem egyforma :) egyébként elég jó a cucc.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87228) taf120 válasza Pityu. (#87227) üzenetére


taf120
lelkes újonc

Ez a kicsi nyomás nem okozhat hosszabb távon problémákat?

(#87229) Pityu. válasza taf120 (#87228) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Már milyen téren érted,kényelmetlenséget?Kényelmetlennek nem kényelmetlen csak olyan mintha az egyik fülemben lenne valami de amúgy a hangok abban a fülemben is ugyan úgy hallatszódnak mint a másikban.Valószínű a két fülem nem teljesen ugyan olyan,de ez olyan jól szól,hogy most akkor mire is cserélhetném?Félek ,hogy másik nem lesz ennyire jó pl Superlux HD330 ,Invotone HD2000 meg még egy párat írtak itt anno ezek gondolom a teljes fület belepik meg írtak még valami OneOdio Studio Pro50-est meg ki tudja még párat.Még a vissza küldési időben benne vagyok amúgy.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87230) taf120


taf120
lelkes újonc

[Beyer fejesek összehasonlítása]
Tudom semmit se ér, de olyan jópofa ahogy oda vannak hányva a fejesek a polcra. Meg az egész szoba olyan jól néz ki.
Mytek Manhattan DAC, 24/192 felvétel, nyami-nyami :K .

(#87231) Gzula[HUN] válasza taf120 (#87230) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Én nem tudom, hogy az én fülemben van-e a hiba, de én kihallom ebből a x@r minőségű akármiből is, hogy nagyjából milyen különbségek vannak egymáshoz képest. (Gondolom a fülem lehet a hibás, mert a láncom biztos közelebb van egy "mobiltelefon hangszórójához" a többiekéhez képest.)

#87229Pityu.: Ennyiért nincs jobb! Nyugi van. ;)

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87232) Pityu. válasza Gzula[HUN] (#87231) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Jó is nem is mondtam,hogy rossz csak annyi,hogy a bal fülemnél érzek valami kis tompaságot de lehet ott egy ponton picit jobban benyomódik a fülem.Egy fülbenyelősnél is éppen lehetne valami amúgy.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87233) taf120 válasza Gzula[HUN] (#87231) üzenetére


taf120
lelkes újonc

[AKG fejesek]
[Sennheiser fejesek]
Én is kihallom a különbséget :)
De mondjuk én hallom a különbséget youtube videón egy Stradivari és egy Amazon hegedű között is.
Az megint más kérdés hogy igazából hogy szól.

Egyébként ez a youtube-os fickó tök őrült, a frekvenciagörbék alapján magyaráz meg minden fejhallgatót.
Ezeket a sound demókat nem tudom honnan szerezte/lopta mert teljesen elüt a csatornájától.
A bilibili webhely a kínai youtube megfelelője.

[ Szerkesztve ]

(#87234) Dave™ válasza taf120 (#87233) üzenetére


Dave™
nagyúr

Hallani szerintem mindenki hallja, hogy máshogyan szólnak, csak sajnos ez érdemben semmit sem jelent. Ennél nagyobb különbséget tudok ugyanazzal a fejhallgatóval összehozni attól függően, hogy mire dugom rá.

(#87235) Ba cy lus válasza Gzula[HUN] (#87231) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Miért ne lehetne valami különbséget kihallani? Csak ez jórészt a tónusok közti különbségben merül ki. Az meg messze nem minden. Szóval a teljes képtől a kettő közti különbségről nagyon messzi leszünk, ha csak olvasgatok róla beszámolókat, méréseket, lehet az is többet mond, mint egy ilyen youtube-os "meghallgatás". :R

[ Szerkesztve ]

(#87236) proci985 válasza Gzula[HUN] (#87231) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

kulonbseget en is hallom, nem arrol van szo, csak eppen az fules -> mikrofon -> Xonar One -> MSR7 felveteli lancon a fulem egyertelmuen kihozta gyoztesnek a DT990et. ahogy neztem nem csak en jutottam erre.

szoval diffelni jo, a DT1990 ez alapjan egy picit kevesbe V, ami kb a meresekkel egybe is vag.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#87237) taf120 válasza taf120 (#87233) üzenetére


taf120
lelkes újonc

Meg is van az eredeti [老韩视听 bilibili] csatorna :)
Igaz hogy meg kellett tanulnom a kínai nyelvet hozzá

[ Szerkesztve ]

(#87238) Gzula[HUN] válasza Dave™ (#87234) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Ezt senki nem vitatja. Én is tudom, hogy a saját fejhallgatóm hangját hallom, nem azt, ami éppen a képernyőn van, de ha tök vakon vagy, és keresel valami karaktert, akkor legalább az irány meglesz. Szóval ez a "semmi" részemről azért túlzás.

Ok! Srácok, szerintem egyre gondolunk, egyet beszélünk, csak egy kicsit túlpörögve reagáltam ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87239) Dave™ válasza Gzula[HUN] (#87238) üzenetére


Dave™
nagyúr

Én is tudom, hogy a saját fejhallgatóm hangját hallom

Azt is, de előtte még hallod a forrását, a műfejet/fület vagy annak hiányát, a párnája állapotát/szigetelését, a felhelyezési pontatlanságot (a nagy AKG fejeseknél ez kifejezetten fontos), a mikrofont, a youtube tömörítését, majd következik a saját fejesed. Remélem semmit sem hagytam ki :D

(#87240) Sinesol


Sinesol
veterán

Bár ebből az adott fejesekről sok minden nem derül ki, de egymáshoz képest összevethetőek és érdekes hallani, hogy mennyire erősen elviszi, színezi egy-két fejes a hangot.

[ Szerkesztve ]

(#87241) Ba cy lus válasza Sinesol (#87240) üzenetére


Ba cy lus
őstag

de egymáshoz képest összevethetőek

Nem. Csak a tónus nagyjából. Egy elektrosztatikusnak például nem sűrűn fogja így az ember kihallani a valódi előnyét, amiért jók az elektrosztatikus fejhallgatók, tehát egy összevetésben simán nyerhet vele szemben a mezei dinamikus, holott lehet pont arra a paraméterre vagyunk érzékenyek, amit az elektrosztatikus jól tud. Nyilván nem csak ilyen esetekre érvényes, szándékosan hoztam szélsőséges példát, tehát gyakorlatilag mindig fennáll a lehetősége, hogy élőben meghallgatva teljesen más a benyomásunk a különbségről, még ha a tónusok közti difi stimmel is.

[ Szerkesztve ]

(#87242) RetepNyaraB válasza taf120 (#87233) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Na a Stradivari vs Amazon könnyen teljesíthető. Andrea, vagy Niccoló Amati érdekesebb. Kivéve, ha vicceltél...

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#87243) taf120 válasza RetepNyaraB (#87242) üzenetére


taf120
lelkes újonc

[link]
Amazonon kapható olcsó hegedűre gondoltam.

(#87244) Remus389 válasza Ba cy lus (#87241) üzenetére


Remus389
veterán

Ha már elektroszatikus szóba került, érdekességképp:

[link]

Most látom, bónusz is van: [link]

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#87245) p_adam válasza Remus389 (#87244) üzenetére


p_adam
addikt

Semmit nem mond a hátrányairól (mondjuk akik le merné szólni, annak aligha küldenének többet ilyet), ugyanezt az összehasonlítást megejtettem, azonos konklúzióval.
Szomorú, hogy képtelenek jobbat gyártani, mint régebben, és csak a profit érdekli őket (bár csak a piachoz igazították a terméket)

(#87246) Phoenixft


Phoenixft
újonc

Üdv! Új fejhallgató vásárlása előtt állok, azonban teljesen tanácstalan vagyok, ezért kérném a segítségeteket.

1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Játék, néha zene - Nem fontos a nagyon erős mély
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? ~35k
4.) Új vagy használt? - Új
5.) Circumaural vagy supraaural? - Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? - Inkább zárt, de lényegtelen
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - Általánosságban legyen jó a hangzása. Eddig HyperX Cloud Stinger volt, de a fül párnája nagyon foszlik, előnye viszont hogy teljesen fejre lehetett "formálni" (Hajtható, forgatható) ha ez benne lenne az új fejhallgatóban, az nagy előny volna. Mikrofon nem szükséges, sőt, előny ha nincs. Nem szeretem a nagyon robosztus, "erős dizájnú" fejhallgatókat, a letisztultság is lényeges, a már említett Cloud Stinger-hez hasonló.
8.) Honnan vásárolnál? Legjobb lenne, ha egy Magyarországi boltból megtudnám rendelni, nem szeretnék rá sokat várni.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - GIGABYTE B550 AORUS ELITE alaplapom van, de gondolkodom akár hangkártyán is, akár erre is jöhetnek ajánlatok. (Max 15k)

Köszönöm előre is a segítséget! :R

Jogtisza digitális termékkulcsok >> Subble.store

(#87247) Gzula[HUN]


Gzula[HUN]
őstag

Ma volt szerencsém tesztelni egy Pioneer SE-MJ503-W-t. Túltolt mély, közép nincs, magas hangok meg max egy csipetnyi. Egyébként játéknak tűnik. Nem lenne rajta a Pioneer felirat, akkor a 4-5 dolláros kategóra lenne kb. Hogy valami jót is mondjak, az ugyanannyiért kapható Trust, Sencor meg Grundig fejhallgatóknál még így is jobb választás.

#87246Dark Shade: Shure SRH440, CM MH751-752, Takstar Pro82, Beyerdynamic dt 240 esetleg AT M40X.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87248) Samtya válasza Phoenixft (#87246) üzenetére


Samtya
senior tag

Creative Aurvana Live! [link] , ha megfelel a fülpárna belső átmérője, ami 5,2 x 4 cm.
Omnitronic SHP-600 vagy Lewitz HP8500 [link] , [link] , ezek olyanok, mint a normál HyperX Cloud, ha azt ismered. Kicsi függőleges forgásuk ezeknek is van, de nem sok.

(#87249) Pityu. válasza Samtya (#87248) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Ez a LEWITZ HP8500 jó cucc?Mert a kinézete elég frankó.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87250) Samtya válasza Pityu. (#87249) üzenetére


Samtya
senior tag

Jó cucc. Most négyezerrel olcsóbb is. Nagy youtuber vagy, ugye? :) Itt egy [link] róla.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.