Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87151) Gzula[HUN] válasza Pityu. (#87144) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Az alap verzióját elsők között ajánlottam, amikor még 5.000.-HUF körül kerestél.
Fogalmam sincs mekkora a külömbség, mert SL150 nem volt még rajtam. A Pro 50 és a Pro10 közötti külömbségről ITT csináltam korábban egy tesztet. Idő közben lett belőle tök fekete is (amit brown-nak írnak alin :D ), és kapott egy Hi-res plecsnit. Ilyet nem hallgattam, csak plecsni előtti változatot. Nem tudom, hogy más-e.
Egyébként V karakter sok méllyel. Szerintem egyik legjobb ár/érték arányú fejhallgató, nov. 11-én akciós ára lesz. Elvileg a Pro30 ugyanaz, mint az 50, csak a színe ezüst-barna.

#87145kill_switchGzula[HUN]: Kettőt rendeltem a OneNone store-ból, semmi gond nem volt. Időnéknt a fekete pro10-et és a piros 50-est spanyol postával is lehet kérni.

A Pro50 párnája egyébként memóriahabos, és egyébként is nagyon jó minőségű anyagból készült. Tuningolni is lehet, Darvinya rájött, hogy ha a kagyló külső és belső közti szigetelő csíkot kiszeded, akkor nő a tere a fejesnek. Én is megerősítem ez. További infót az OneOdio meg a Studio Pro szavakra rákeresve találtok. A fenti 2 tesztelt fejes mai napig műxik, az elsőt már a 2. tulajdonosa "rongálja".

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87152) proci985 válasza Gzula[HUN] (#87141) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

mondjuk annyiban megvedenem, hogy itt egy hat eves fulesrol van szo, amiben kb 5-10.000 ora van, ha nem tobb. nem hangzik jol, hogy a fel fules csereerett, de itt most nem egy "havonta meghallgatok ket jazzlemezt" use caserol beszelunk.

igazabol ha nem tudom rendberakni akkor utodnal az Amiron, a Dt1770 es a DT1990 is szoba jon egy vadiuj DT990 Edition 250 mellett. a T5ot dragallom es annal mar lehet megijednek, ha sikerulne lerantani az asztalrol. de gyakorlatilag legutobb amikor fulest kerestem max a 350 euros kategoriaig neztem, szoval ezekkel meg nincs tapasztalatom.

kenyelmes, strapabiro mindenes kene.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#87153) Dorien válasza Pityu. (#87125) üzenetére


Dorien
veterán

A Soul SL150-et személyesen nem hallottam és elég vegyes véleményeket olvastam róla. Szóval azt én inkább nem. :) A HD2000-et szinte mindenki szerette, aki nem volt basshead.

proci985: A Philips Fidelio X2HR is jó lehet, ha nem akarsz sokat költeni. A Beyereknél szerintem sokkal jobban eltalált hangképe van. Dögös, feszes mély, de minden tartomány prímán hallható.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87154) Pityu. válasza Gzula[HUN] (#87151) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Hát mindegy most van 2 év garival egy sl150 ami szerintem nem szól rosszul de tököm se tudja a többi,hogy szól :)
Mondjuk sl150 nél is hál isten kintről lehet pót fülpárnát rendelni.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87155) Gzula[HUN] válasza Pityu. (#87154) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Nem rábeszélni akartalak, csak válaszoltam. Ha meg vagy vele elégedve, akkor használd egészséggel. Azért ebben a "szakmában" is elég könnyen lyukra lehet futni egy hozzád nem passzoló fejessel, ha "vakon" vásárolsz.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87156) Pityu. válasza Dorien (#87153) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Fura eddig az sl150-et dicsérte mindenki míg meg nem vettem :) most meg már más lett a tuti.Pedig én a HD2000 felé hajlottam először,na de most már mindegy.Amúgy pl arról is nagyon vegyesek a vélemények olvastam sok helyen,sőt szinte mindenről vegyesek a vélemények.

#Gzula[HUN]

Paráztam ezzel a fülrerakós dologgal,de fura mód nem nyomja el a fülem,a régi fejhallgatóm benyelte a fülem de egy idő múlva fájt benne. Ebben a múltkor elaludtam zene hallgatás közben és 2 óra múlva ébredtem semmi baja nem volt a fülemnek,mindig attól parázok nem e mozdul el valamerre,hogy csak a fülemen van de nem.Azt hiszem ebbe a témában is be kell fékeznem mint más témákban is mert elköltenék egy csomó zsét de nem az életem múlik a fejhallgatón :)

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87157) Gzula[HUN] válasza Pityu. (#87156) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Nyugi, tök jó ár/érték arányú az a fejes. Mindenkinek más az igénye. Nem csak hangzásban, a fejhallgató egyéb "szolgálatatásaiban" is. Zártból olyat használok, amit utcán is lehet használni (nem árt, ha nem egy bumszli), de itthon szinte kizárólag nyitottat. Cserélhető vezeték nálam nagy előny. Vagy pl. a 2 kis(nagy)fiam miatt évekig meg sem fordult a fejemben, hogy ne csak egy oldalon lévő vezetékű fejesem legyen ezért (volt rá sajnos példa):

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#87158) Dorien válasza Pityu. (#87156) üzenetére


Dorien
veterán

Magánszemélyként 14 napon belül el tudsz állni a vásárlástól, ha nem tetszik. Le lett írva az egyik / másik fejes előnye / hátránya, jellemzői. A saját döntésedért a felelősséget neked kell vállalnod.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87159) Pityu. válasza Dorien (#87158) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Egyenlőre nincs vele bajom.Egyetlen egy fura olyan kis törékenynek érződik.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87160) Dorien válasza Pityu. (#87159) üzenetére


Dorien
veterán

A HD2000 sem a masszivitás csúcsa. Ami igazán jó anyaghasználattal rendelkezik ebben a belépő kategóriában az a félnyitott Omnitronic SHP-600. [link] Lényegében egy Beyerdynamic DT880 Edition koppintás a design, ovális kagylókkal és kevésbé selymes plüss párnákkal. Ilyenem is volt. Kell egy kis EQ neki a magasok csillapításához, és akkor überjó ár/érték arányú fejhallgató lesz belőle.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87161) proci985 válasza Dorien (#87153) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

koszi. igazabol picit bonyolultabb a helyzet. vegigveve:

roviden, legyen kenyelmes (viseletre es hangzasra is), legyen strapabiro, szoljon az arahoz merten jol. ar valamennyire erdekes, a kerdes foleg az, hogy a 180 euros Beyerdynamic DT990 Edition (250)hez kepest kapok-e tobbet a penzemert, vagy siman csak vegyek belole egy ujat, mert bevallt, a regit meg rakjam el potalkatresznek.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Kizarolag itthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Minden. Videokonferencia (tehat ne emelje ki az osszes mikrofon hibait, kulon asztali mikrofont hasznalok), zenehallgatas (punktol, death metailtol es lofi elektrotol klasszikusig minden), film, jatek.

Fontos, hogy ez tenyleg mindenes fejhallgato, szoval adott esetben egy 8 oras online meetinget ki kell birnia es azt is, ha utana faradtan lerantom az asztalrol.

Az Audio-Technica MSR7em hosszu tavon (4+ ora) annyira nem kenyelmes, szoval ez kritikus.

A DT990 extrem kenyelmes. Ja igen: elony ha a parnakat egyszeruen lehet tisztitani.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Legyen mondjuk ~150-600 eur. A HD800 mar nem fer bele.
4.) Új vagy használt?
Uj.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural. A nagyobb a jobb.
6.) Zárt vagy nyitott?
Mindegy
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
A par audiofil fulesre jellemzo "husbavagoan eles, csilingelo magas" hosszu tavon faraszto, szoval azt semmikeppen ne.

Fulesbol felvaltva hasznalok egy Audio-Technica ATH-MSR7et es egy Beyerdynamic DT990 250 Editiont, mindkettot szeretem, szoval egy pici V oke. A Sony MDR-XB910 szintjen azert ne legyen eros V karaktere. a HiFi setupnal Klipsch hangfalaim vannak, azokat is szeretem. volt AKGm is (K530 ltd), szinten kedveltem.

A DT990nel imadom a reszletesseget, a pontossagat, a gyorsasagat es cserebe toleralom, hogy ha az online beszelgetopartnereim mikrofonjainak az osszes hibajat is pontosan visszaadja.
8.) Honnan vásárolnál?
Kulfold. Nem biztos, hogy meg tudom hallgatni elore (tudom, blaszfemia, ez van, korona miatt eppen a lezaras hataran vagyunk es itt a kisvarosban ).
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Asus Xonar Essence MK1, upgradelt DSDvel es Muses02 opampokkal (tehat kb egy Xonar Essence Mk2). Van egy Korg DS-DAC 100am is, ha kell akkor meg tudom cserelni, bar nem veletlenul az van az irodaban es az Asus itthon. Elony, ha a Pioneer DDJ-SB3 valamennyire elfogadhatoan meg tudja hajtani.

ugye ez egy erdekes kategoria. ott a jelenleg mar erosen akcioban meno DT990 Edition, az altalad emlitett Fidelio es az Audio-Technica MSR7, picit feljebb a sennheiser HD 600, HD650 es HD660s, a hifiman sundara, a DT1770 pro es a DT1990 pro, vegul pedig az Amiron (es talan a Quad Era 1, de az erre 650 eur).

itt ugye az is a kerdes, hogy a DT990 Editionhoz, az MSR7hez (vagy a Fideliohoz) kepest mi az aminel lenne egy erezheto elorelepes a penzemert. ahogy neztem a HD 6x0 szeria ugyanugy legendasan birja a strapat.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#87162) Pityu. válasza Dorien (#87160) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Arról is olvastam elbizonytalanító írást pl hogy valami csavar kiesett a fülrész tartóból meg ilyesmi,szóval mindenre találni valamit meg volt aki a hangzásra írta,hogy nem olyan jó :) Olyan ez mint anno a fényképezőgép vásárlás nikon 3100D vagy canon 1100D vagy 2 hétig olvastam mikor már majdnem döntöttem jött a negatív vélemény hol erről hol arról a fényképezőről,aztán fogtam magam és meg vettem az egyiket azóta is meg van :)

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87163) Samtya válasza Gzula[HUN] (#87157) üzenetére


Samtya
senior tag

Már rég nem vagyok gyerek, de ugyanezt megcsináltam az egyik kis fejesemmel. :B Azután 15 centinként összeszigszalagoztam. :D Lehet, mégis gyerek vagyok...
A harmadik kép jól adja a feelinget.

[ Szerkesztve ]

(#87164) stellaz


stellaz
addikt

Soundmagic P22C. A lemondott rendelésem mégis megérkezett, én meg átvettem..
Egy óra hallgatás után azt mondhatom, hogy nagyon kellemes hangja van, nem fárasztó, a Koss Portapronál lágyabb, részletezőbb és mélyebbre megy, de azért majd össze hallgatom őket bejátás után. Nem egy mély orientált fejes, de szerintem jó arányban van. A hangja egész szellős. Mondjuk ebből is szűrődik ki hang, de nyilván jóval kevesebb. Kíváncsi vagyok bejáratás után mennyit változik.

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#87165) Pityu. válasza Dorien (#87160) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Egyébként csak annyit figyeltem meg,hogy jól szól a fejhallgató de a bal fülemben olyan pici kis fura tompaságot érzek de nem a hangzásban.Ezen kívül nincs bajom az sl150-esel

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87166) Zoliee válasza Pityu. (#87162) üzenetére


Zoliee
senior tag

Oké, de ez a vásárlás előtti időszak.
Már megvetted, használod. Ilyenkor a legkönnyebb dönteni, hiszen már nem kell hagyatkoznod mások véleményére.
Ha marad, 1 dologra vigyázz, ne törd el. Minden másra ott a 2 év gari.

(#87167) Exodius válasza Ba cy lus (#87148) üzenetére


Exodius
őstag

Elméletileg lehet hozzá szerezni eredeti germánt. Ez egész friss poszt. :)

https://www.head-fi.org/threads/original-beyerdynamic-ear-pads-ear-cushions-pair-velour-for-dt440-dt860.945027/

(#87168) Ba cy lus válasza Exodius (#87167) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Ez nem a vintage DT440, de valóban kapható hozzá még párna. :) Nem ez a lényeg, hanem ha egyszer nem lesz kapható (és kifogyok a készletemből), ezt a "mosogatószivacsot", meg egy olyat, mint ami pl. a Sennheiser HD414-re kell, sokkal könnyebb jól - ami itt a gyári hang minél pontosabb megközelítését jelenti - helyettesíteni, mint a lényegesen komplexebb párnákat, mint amilyen az EDT770V is.

(#87169) s4tch válasza proci985 (#87161) üzenetére


s4tch
veterán

Az említett Sennheiserek szerintem nem hoznák, amit szeretnél: egyrészt valami combosabb erősítő kellene nekik, másrészt inkább a középtartományuk részletes, nem a tetejük, mint a DT990-nek, úgyhogy felül lehetne hiányérzeted.

A 1990 nekem kimaradt. A 1770 hozza a Beyer hangot, emlékeim szerint a Beyer-tüske nélkül (bár a mérések mást mutatnak). A 1770 brutál masszívnak tűnik. Viszont zártat nem biztos, hogy bevállalnék egész napos viselésre, ha a nyitott is opció. Szerintem önmagában a szellőzés miatt megéri inkább nyitottat keresni.

Kapásból azt mondanám, Amiron, de ahhoz nem biztos, hogy elég lesz ez a forrás. A Quad ERA-1 szerintem neked is megfelelne, ha találsz belőle akciósat.

Ha valamiért rájössz, hogy mégis zártat szeretnél, akkor Ultrasone Signature DXP, Denon D5200.

Ami még érdekes lehet, de még nem hallottam:
- a dropon mostanában jelent meg a Hifiman HE5XX, ami nagyon olcsónak tűnik, de a HE500-ból és a reakciókból kiindulva simán előrelépés lenne, én is gondolkodom rajta, hogy lövök egyet az Elear mellé (helyett?)
- Audeze LCD-1

Én talán a Quadból próbálnék meg keresni egy akciósat, vagy bevállalnám a HE5xx-et.

[ Szerkesztve ]

(#87170) Ba cy lus válasza Pityu. (#87162) üzenetére


Ba cy lus
őstag

A mosógép vásárlás pedig még ilyenebb. :DDD 24 óra alatti több órás utánaolvasás után annyira elegem lett a vélemények sokszínűségéből, hogy végül maradtam annál a márkánál, amelyiktől elindultam. A mosógépszerelők is hol ezt, hol azt ajánlják megvételre/messzire elkerülésre. Inkább megvettem egyet, aztán lesz, ami lesz, úgyis kiszámíthatatlan. :))

(#87171) Pityu. válasza Zoliee (#87166) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Igen arra vigyázok,de még azért benne vagyok a gondolkodási időben :)

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87172) Pityu. válasza Ba cy lus (#87170) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Hát ja valami ilyesmi,mindig mikor az ember már döntene direkt jön egy rossz vélemény :)

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87173) #71562240 válasza darvinya (#87135) üzenetére


#71562240
törölt tag

Na ja, emlékszel, a C5-öt is hányszor vittem "fokozatos hibával" - lásd merev membránfelfüggesztés megnyúlása. :)

(#87174) Exodius válasza Ba cy lus (#87168) üzenetére


Exodius
őstag

Hát mit lehet tenni. Én hadilábon állok a fülpárnákkal, olyannyira hogy lassan kritériumok szempontjából felkúszik az első helyre, hogy simán elhordjam min. 4 óráig.
Csak érkezzen meg a Dekoni Lengyelországból. :U

(#87175) Ear001 válasza Ba cy lus (#87170) üzenetére


Ear001
addikt

Pedig az egyszerű. Miele és kész.

(#87176) -Skylake- válasza Ear001 (#87175) üzenetére


-Skylake-
addikt

Ez mondjuk igaz. De minden haztartasi nagygepre igaz. Tulajdonkepp abbol a termekkategoriabol amibol gyart a Miele, abbol majdnem biztos , hogy amugy a legjobbat gyartja.

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#87177) taf120 válasza s4tch (#87169) üzenetére


taf120
lelkes újonc

A Quad Era-1-et csak ismeretlen boltokban lehet kapni a neten?
Vagy van valami jól bevált hely?

(#87178) Polllen válasza s4tch (#87169) üzenetére


Polllen
nagyúr

AVX-n még megvan az ott hirdetett, nem? Én nem azt hoztam el. :B

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87179) Ba cy lus válasza Ear001 (#87175) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Csak épp 3x annyiba kerül, mint egy alap mosógép, szóval mégsem olyan egyszerű. :)
Amúgy az előző Electrolux ment 12 évig, ehhez képest min. 3x-os áron nem nagyon hiszem, hogy a Miele min. 36 év után került volna lecserélésre. :N

[ Szerkesztve ]

(#87180) Zoliee válasza Polllen (#87178) üzenetére


Zoliee
senior tag

Megvoltam győződve, hogy azt veszed meg. Máshol nem is láttam hirdetve.

(#87181) Polllen válasza Zoliee (#87180) üzenetére


Polllen
nagyúr

Nem is volt. krisz242-től hoztam el az ő példányát.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87182) darvinya válasza #71562240 (#87173) üzenetére


darvinya
titán

Az időben kicsit hosszabb volt, mint adott fejesnél bezuhanás.
De itt is alkalmazható, amit akkor mondam.
Hűtőbe rakni, lehűteni, s mikor bemelegszik és elhalkul egyből, akkor a membrán hibás, megnyúlt, azon már csak membrán csere segít.

Ba cy lus

ilyen terméknél a tudás/energia/árat nézem, márka nem érdekel.
Mert olcsó gép úgysem tudja az elvártakat.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#87183) proci985 válasza s4tch (#87169) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

:R

a fules erosito birja es forraskent biztosan eleg ahogy nezem.

nyitottat preferalom, de igazabol mindegy, nem irodaba lesz.

igazabol a kisebb gyartoktol azert tartok, mert nalam jellemzoen ket evente kell a parnat cserelni es az egyszerubb ha van gyari megoldas. Quadnal nem vagyok biztos, hogy van long time support.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#87184) s4tch válasza proci985 (#87183) üzenetére


s4tch
veterán

Kérdezz rá esetleg a gyártónál. Saját tapasztalat: Nad HP50 párna kimúlt, webshopban sehol sem találni gyári megoldást, csak kínai izék vannak. Írtam a gyártói supportnak, és megoldották, hogy kulturált áron kapjak gyári párnát. Mint kiderült, létezik, van cikkszáma, ára, csak a webshopok nem tartják, viszont a hazai forgalmazó be tudta rendelni, és ki is postázta.

Illetve még egy ötlet: lehet, hogy a szaktopik népe már talált megoldást a párna pótlására. Ha jól emlékszem, egyszerű kerek párna van rajta, simán lehet, hogy kapható hozzá többféle 3rd party megoldás, amik akár jók is lehetnek.
https://www.head-fi.org/threads/quad-era-1-thread.878180/

Egyébként az Amiron is mocsok jó. Vedd azt bátran, ha kétséged van a Quaddal kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]

(#87185) Geree


Geree
senior tag

Sziasztok. segítséget kérnék fejhallgató választásában...még csak most kezdtem utánajárni a témának, de gondoltam szívesen veszek ajánlásokat, öteleteket innen is... Az elképzelés:

1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
zene (rock, klasszikus főként), film, TV
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
~30k, de jobb lenne alatta, valamijen optimális ár-érték aránnyal.
4.) Új vagy használt?
új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, de szívesen veszek más ajánlatot, mert utána mindenképp szeretném kipróbálni is - főleg kényelemre... Fő szempont, hogy puha, kényelmes legyen.
6.) Zárt vagy nyitott?
zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
kiegyensúlyozott hangzás, tiszta középtartomány. Ami zavar: erőteljes mély vagy magas kiemelés
8.) Honnan vásárolnál?
Magyarország / ausztria (amazon.at)
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Sony hifi, panasonic tv, yamaha avr..talan RX-V385

Köszi előre is az ötleteket!

a friend in need is a friend indeed

(#87186) Ear001 válasza Ba cy lus (#87179) üzenetére


Ear001
addikt

Pedig esélyes. :) És ma venni egy olyan Electroluxot, ami 12 évig hibátlanul fog menni, szintén nem kis kihívás. ;]

(#87187) osonte válasza Pityu. (#87162) üzenetére


osonte
senior tag

Én mindig arányokat nézek, vagyis ha sok a pozitív vélemény, de van elvétve pár negatív, akkor azt nem veszem alapul. Illetve azokat sem veszem alapul amikor egyértelműen látszik, hogy egy rossz példányt fogott ki aki írja a véleményt. Ha minden fórumot elolvasok és minden véleményt elfogadok, akkor az lesz a vége, hogy minden szar és inkább nem veszek semmit és ez igaz bármilyen termékre. :)

Nekem is volt HD2000, tényleg jól szól! A tartósságról pedig annyit, hogy talán 2 évig használtam és utána eladtam és azóta több éve használja a volt munkatársam. Természetesen a fülpárna már lemállott, de semmi nem tört el rajta.

Xiaomi 14

(#87188) Ba cy lus válasza Ear001 (#87186) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Nem tudom, nem vagyok jós. :N Az biztos, ha olyan egyértelmű lenne, mindenki Miele-t venne, a többi meg lehúzhatná a rolót.

(#87189) Polllen válasza proci985 (#87183) üzenetére


Polllen
nagyúr

Én ránéztem a múltkor és nem találtam gyári párnát hozzá, de a Brainwavz gyártott ugyanilyen design-nal fejest, szóval náluk biztosan van olyan aftermarket párna, ami erre is jó lesz.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87190) K1LLMy53Lf válasza Ear001 (#87186) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

elvileg a Miele sem a régi... Állítólag az újabb modelleket nem éri meg megvenni...
Nekünk is Miele a mosógép és a mosogatógép. A mosógép felültöltős ~25éves, de tökéletesen meg vagyunk vele elégedve, a dob, mint az új, 1200es centri meg annyira mozgatja meg, hogy egy talpára állított öngyújtó nem dől el... ugyanakkor mosogatógéppel feleségem nem elégedett és vakarom a fejem, hogy vajon mit lehetne/kellene helyette venni... (Bosch s6/8-on gondolkodom)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#87191) darvinya válasza K1LLMy53Lf (#87190) üzenetére


darvinya
titán

Mosogatógép elsősorban mosó kapszulától és edény piszkosságától függ.
Pl: vannak mosó kapszulák, amik akkor hatékony, minnél piszkosabb amit mosógat.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#87192) proci985 válasza s4tch (#87184) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

& Polllen: köszi :R

igazabol itt toleg a tartossagtol tartok: parna egy dolog, de a fejpant ugyanugy elmalik parezer oranal. a beyerekrol es a sennheiserekrol (meg az osszes tobbi regi gyartotol) van nagyon sok ev tapasztalat, a HD6x0 es DTxx0 szeriabol boven vannak modellek amik nagyon sok evet kibirtak aktiv hasznalatban es ha valami meg is doglik, akkor rendbe lehet rakni. ok, a dt990em potencialisan gazdasagi totalkaros, de nagyon szep kort megert.

dt1990 / amiron emiatt szimpatikusak, meg tudom, hogy ugyanaz a design szoval biztos nekem is kenyelmesek lesznek.

tippeket egyebkent koszi, nezem a revieweket is.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#87193) Polllen válasza proci985 (#87192) üzenetére


Polllen
nagyúr

Ebből a szempontból az Amiron jobb választás, egyszerűbben beszerezhető a pótalkatrész.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87194) s4tch válasza proci985 (#87192) üzenetére


s4tch
veterán

Jogos felvetés, főleg, ha nálad gyakran leesnek a fejesek. Kíváncsi leszek, hogy döntesz végül.

(#87195) K1LLMy53Lf válasza darvinya (#87191) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

megtaláltuk a megfelelő kapszulát hozzá, amivel nagyon szépen mosogat stb, de ettől feleségem "rossz szájízzel" tekint rá, mert mire ideág eljutottunk elég sok "legjobb" kapszulát próbáltunk végig stb... no, de nem is ez a lényeg, csak mellékesként említettem meg... a lényege az írásomnak az volt, hogy sajnos elvileg a Miele sem a régi, így nem lehet azt mondani, hogyha valaki azt vesz az újak közül, akkor az tuti jó... állítólag...
De befejeztem, sorry, nem akarom szétoffolni a topikot ilye irreleváns témával :R

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#87196) proci985 válasza s4tch (#87194) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

gyakran... parhavonta / parszaz oraneknt egyszer kb beleakad a szek lababa. probalok ra vigyazni, de tenyleg nem arra veszem, hogy egy dobozban alljon a polcon :B.

plusz amilyen a fejem, nalam mindig a fejpant torik meg, ez eddig harom fulesemnel is problema volt (DT990, K530, XB910), szoval alapvetoenha ezt is sok evre veszem akkor muszaj robosztusnak lennie.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#87197) fericske válasza proci985 (#87196) üzenetére


fericske
addikt

Ha zárt is játszana, akkor Final Audio fejes jó lenne neked. Betont is lehetne törni vele.
Hangzásra is olyasmi amit keresgélsz, és hajtani is könnyű. Dorien Sonorous 3-asára ránézhetsz, meg privátban megbeszélhettek próbát.

(#87198) Samtya válasza Geree (#87185) üzenetére


Samtya
senior tag

(#87199) Geree válasza Samtya (#87198) üzenetére


Geree
senior tag

Köszönöm, meglesem őket (főként "papíron" mert nem nagyon vannak "mainstream" boltokban ahol kipróbálható lenne...

esetleg supraaural változatok ilyen paraméterekkel? Ez a fő paraméter amiben nem vagyok biztos, melyik lenne kényelmesebb.

a friend in need is a friend indeed

(#87200) Gzula[HUN] válasza proci985 (#87196) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Én Dorien tippjére szintén felhívnám a figyelmed. Nekem is nagyon bejött a Fidelio X2HR, ha nem akarsz túl nagy összeget kiadni egy fejhallgatóra. Enyém 1 éves. Párnát könnyen leszeded, vezeték cserélhető. Annyi, hogy a párna egyébként szöszmágnes, és ruha tisztító hengerrel mosás után is át kell rajta menni.
Vagy lehetnél első fecske :D Úgy is itt lesz a Black Friday! :))(Ok, ezért én se adnék ki annyit, mint amennyit kérnek érte, de lesz még olcsóbb...)

#87185Geree: Shure SRH440, CM MH751-752, Takstar Pro82 esetleg M40X.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.