Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4705) The.Grobber


The.Grobber
csendes tag

Üdv!
Először is mindenkinek thx a tippeket, jó sok okosító material gyűlt itt össze!
Magamban summázva a dolgokat, a Beyerdynamic DTX 910 mellett tettem le a voksom. A boltban alkalmam volt kipróbálni ezt, illetve mellé egy DT 235-öt is. A 235 valami eszméletlenül szólt, viszont kb 5 perc teszt után lezsibbasztotta a fülemet, vérző szívvel kellett minőségben lentebb, árban fentebb adnom.
A 910 a rövid összehasonlítás alatt kissé érzéketlenebbnek tűnt, kevésbé szólt tisztán, mint a 235, ellenben nekem sokkal kényelmesebb volt. Másik hátránya -ha lehet annak nevezni- az elég vastag kábele; jelenlegi fő projektem, hogy valahogy kiegyenesítsem a gyárilag összehajtogatott drótot :DDD
A használatával kapcsoltban fontos megjegyeznem, hogy a fenti "érzéketlenebbnek tűnt" dolog elég relatív. A 235-höz képest valóban az, viszont az eddigi füleseimet vígan elküldi borért. Remek, nem kiemelt mély, kristálytiszta közép és magas. Előszedtem pár régi lemezemet, hát lestem nagyokat, hogy olyan hangok jönnek elő, amit eddig nem is hallottam... (Most hallgathatom újra az elmúlt 20 év alatt összegyűjtött összes zenémet :) )
Hangkártyára kötve (Xonar DX) is remek, viszont notebookon már erősen kihozza a gyenge "erősítő" minden zaját.
Szóval részemről ajánlott, ha valaki relatíve olcsó, kényelmes és jó hangminőségű fülest keres.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.