Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#47027) Chaser válasza Fkris (#47024) üzenetére


Chaser
titán

Teló, tablet más téma. Ott már lassan IPS a standard, felbontás meg nő. Notebooknál az IPS premium kategória, ahogy a HD-nál nagyobb felbontás is. Valószínűleg hegyekben áll pár száz kontényernyi HD panel:D...vagy csak annyi a titok, hogy ezen kaszálják a legtöbb profitot. Akárhol nézem, HD meg FHD panelek közt van olyan 5-8k különbség. Tehát a FHD paneles gépeken mega extra profituk van így a gyártóknak...IPS-ről nem is szólva. Vannak gyártók ahol meglépték 12-13"-ban a FHD IPS-t, na meg is lehet nézni az árukat, pl asus zen-ek. Ha valamiből nincs tömeggyártás arra mindig borzasztó felárat kérnek végtermékben.

Ronam: Ha mindenképp új kell lenovo B590. Ivy pentium 2020m-mel 100-103k. Jó erős kis cpu. A gép matt kijelzős, jó billzetes, designra is jó, bár ez erősen szubjektív. Árkategóriájában egészen korrektnek mondanám.
De ha valóban tartós gépet akarsz amit szeretsz is majd tényleg használni én is azt mondom amit a párduc, használtan egy business. Gar miatt dell E5520 nagyon jó választás. Akár FHD panellel is meg lehet kicsivel 100k fölött.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.