Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
-
-v-
addikt
válasz whitezo88 #53942 üzenetére
Sose értettem ezt... egy idő után elfogynak a formák, szerinem ez már megtörtént, kb. már ellőttük a szögletes kerek csepp alakú stb. mindenféle formájú légbeömlőt meg lámpát meg hűtőrácsot meg mindent amit lehetett.. nagyon újat alkotni már nem lehet, tök fölösleges ilyeneket mondani hogy ez BMW-s az meg ilyenes meg olyanos... ok, a kínai autók koppintásai, az más. Szerintem amiben lehet ma jót alkotni, hogy szép egységes és harmonikus a design, pont ezt sikerül szerintem eltalálni legkevésbé, mivel mindenki akkorát akar pukkantani design-al, tekerik össze vissza kívül belül, minden lesz csak letisztult meg harmonikus nem. Szerintem a mazda épp ezt kapta el nagyon az új 6-ossal és 3-massal, hogy őszinte legyek nekem az egész mostani autóipari design trend úgy ahogy van nem tetszik, a magas orr meg övvonal (gyalogosvédelem stb. miatt) stb... de el kell ismerni az új mazdák nagyon harmonikusak lettek.. aki ezt a hármast ilyen innen onnan összelegózott designnak tartja, annak defektes az ízlése szvsz De hát ízlések és pofonok, tegyetek behajtott visszapillantós multipla posztert akkor a falra
-
Khelben
nagyúr
Nekem mostanában minden új autó egyenkoreai. Ma láttam az új BMW designt, most már az is. Komolyan, már nincs olyan autó, amit a kinézete miatt vennék, holott régen az volt az elsődleges szempont (nézzük meg bármelyik cápa BMW-t pl. vagy az első Focust. Azok még tudtak egyediek lenni.)
-
Ivan15
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
Németország - Magyarország, német sima shell 95-ös benya, velem együtt több, mint 2 mázsa teher, 105-110 km/h átlag, néha kamion mögé befekvés, 740km/43L benzin
-
-
Agostino
addikt
üdv
nem biztos, hogy a legjobb helyen kérdezem, de budapesten megbízható, korrekt áron hol érdemes kocsit műszakiztatni szerintetek? egy hónap múlva lejár a forgalmija... : ((((
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
válasz Khelben #53954 üzenetére
Bazz pont ezt beszéltem tegnap este az asszonnyal h ekte délkóreai!
(#53964) zoo8800: Ez nem volt szép. Azt is tedd hozzá hogy ott ha vmi gebasz van akkor nem megy át. Vagy csak én hallottam h a Mozaik utca szigorú hely?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zoo8800
veterán
válasz bitpork #53965 üzenetére
Engem átengedtek rossz fényszórómagassággal, csak felírták a vizsgalapra, mint javítandó hiba. 16290 volt a vizsga, ennél olcsóbb akkoriban nem volt. Ennek egyszerű az oka: csak a vizsgadíjat kell megfizetni, a szerelőt nem. Azóta drágább a vizsgadíj, ha jól tudom.
A kötelező tartozékokat meg se nézték.Egyébként szerintem nem baj, ha meg is nézik a kocsit, és nem csak papírt kap.
rip and tear, until it is done
-
-
-
TaaT
nagyúr
Nem a Mozaik utcába küldik Pesten a problémás autókat újravizsgáztatni?
Aszem Winkler is azért ment oda mert megfogták a kínai xenon miatt a rendőrök.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
-
kalapacsolok
senior tag
Üdv!
Egy kb. egymilliót érő Renault Megane II (kacsaseggű) kishaszongépjárműbe (2 ülés és nagy csomagtartó) milyen védelmet javasoltok?
http://www.hondati.hu/autoriasztok.html - én ezt találtam, műholdas, SMS-sel vezérelhető, de 100 ezer ft-ba kerül, azaz az autó értékének 10%-a...
Totalcaron olvastam pár éve egy történetet, hogy vki úgy találta meg az autóját, hogy egy GSM-telefon volt elrejtve benne, állandóan töltve, a rendőrök be tudták háromszögelni - aztán a tulaj megtalálta az autóját, más rendszámmal arrafelé... Én arra gondoltam, hogy egy egyszerűbb okostelefont beépíttetek vhova az autóba, amin van GPS, van egy csomó program, amivel mobilnet/GSM (SMS) segítségével le lehet kérni a GPS-pozíciót. Ez jóval olcsóbb megoldás lenne, nem kerülne 100 ezerbe... Mi a véleményetek erről?
-
Kornel
veterán
válasz kalapacsolok #53979 üzenetére
ilyen kocsiba akár jó is lehet, kérdés nem fagy-e meg a droid egy idő alatt, ha hozzá se nyúlsz
nagyobb értékű kocsiknál, ahol gyaníthatóan van műholdas védelem, rögtön olyan helyre viszik, ami le van árnyékolva, utána meg szétkapják és kész vége.
egyébként okulva mások kárán, javaslok egy olcsóbb casco-t, egyik fórumtárs is több mint 100k-t tolt az 1 millás megane 2 védelmére, aztán elverte a jég... -
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
whitezo88
nagyúr
kicsit se bazári, egy élmény lehet vele autózni [link]
T5 lemezfelni, heggesztve,elöl8 hátul 9 coll fényezve kupakokkal módósítókkal csavarokkal elöl 185/35 hátul 195/40 es gumikkal eladó komplett egyben 150 000.-[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz kalapacsolok #53979 üzenetére
HI!
azat ugy tanntak meg hogy a tutaj hozzafert a cella adatokohoz mert a rendoreseg hozzalalsa szokasos, de ahhzo az kelelt, hogy nagyon-nagyon belso kapcsolatukelgyen a szolgaltatozhoz
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
whitezo88
nagyúr
ez meg ma gurult be ismerős polírozóműhelyébe: [link] 5,7 V8.
-
Kornel
veterán
szerintetek mennyire sz*póroller egy ilyen?
ennyiért itthon ladát se adnak
ismerős keres autót, és megakadt rajta a szemem. -
-
Ivan15
senior tag
Es ez a merci mekkora szopas lenne?
Itt a hirdetes, (magyarra forditottam:
Hello,
elado itt a mercedes C220 D-m elfogadhato allapotban. Az auto nagyon megbizhato es takarekos (5 liter fogyasztas kb.) egy teljes tankolassal 1050 km vezethetö. Motor es meghajas TOP!!! Az elmult evek soran egy profi Mercedes-Benz Autorszerelö vezette es gondozta. Az idös kor es a sok megtett kilometer: 293000 (ezek a motorok egy kb. 600000 km-es futasra lettek tervezve) miatt ez az auto kizarolag egy hozzaertönek, garancia nelkül elado. A kocsi meg be van jelentve, meg lehet nezni, es ki lehet probalni. Mashol is meg van hirdetve, korabbi eladas joga -az itteni aukcio lejarta elött- fenntartva.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest