Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz nandow #150910 üzenetére

    A márkaszervizben kérd el az állapotlapot, amit átvételkor készítettek, és a szerviztörténetét a hozzá tartozó km óraállásokkal együtt. A hibatároló kiolvasásról is. Ha megveszed az autót, akkor kérj ezekről másolatokat.
    Tény, hogy ők eladni akarnak, minél kevesebb ráfordítással. Ha nemsoká lejárna a műszakija, alkudd bele, hogy vizsgáztassák le, és a műszaki vizsga adatlapról is kérj másolatot. Minél több hiba és hiányosság van, annál többet lehet/kell alkudni. Minden egyes kapcsolót, funkciókat nézz át, és mindennek rendben működnie kell. Egy hosszabb próbaút se árt a típust ismerő valakivel. Ha automata, azt hozzáértővel kell teszteltetni.
    Ha engedik átvinni másik helyre, ott a vétel előtti átvizsgálás mellé kérj árajánlatot is a talált hibákra vonatkozóan és a kötelezően cserélendő összes folyadék és szűrő, valamint a vezérlés cserére is. A fényezett elemek rétegvizsgálata se maradjon el. A Téma összefoglalóban is sok infó van. Mivel cégtől veszed, 6 hónap garancia jár, ezt is beszéld át velük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés