Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
A HSD -t kezdem elengedni - akárhogy osztok, szorzok, mindig az jön ki, hogy nekem nem éri meg - ahhoz túl keveset járok városban, és túl sokat pályán, hogy a kisebb fogyasztással visszahozzam a felárát. No meg a párom rátapintott tegnap a lényegre, szerinte nem bírnám, mert "neked az lassú" Hát, ebben van valami, bár most tudatosan próbálom magam a nyugodtabb tempóhoz szoktatni.
(#142379) zoo8800: Háát, rbalint88 kolléga ezt tegnap sokkal diplomatikusabban fogalmazta meg: ízlésről nem vitatkozunk Szépnek én sem nevezném, ezzel együtt nekem bejön és tetszik ez a formavilág -ez a szép abban, hogy nem vagyunk egyformák Pedig sem mopszom, sem kopasz macskám - a köpcös férj pedig max én lehetnék (OK, a szőrösséget néhanap bevállalom)
(#142380) runner 125: Ezzel pont így vagyok én is - meglehetősen konzervatívnak tartom magam - és amennyire tudom, mások is annak tartanak De néha van bennem egy hajlam fricskát adni a világnak - na ebbe pont beleférne egy ilyen forma.
A specifikációiról még alig van infó (tömeg, fogyasztás), no majd legközelebb kitudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sorozatok
- Android játékok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik