Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trassher
addikt
válasz bitpork #119952 üzenetére
Azt tudod esetleg hogy szigorított vizsga mikor jön képbe? Ha pl nem megengedett átalakítás miatt hívják be az egyszeri boyracer-t?
Csak azért kérdezem mert hétfőre kaptam időpontot az nkh-nál műszaki vizsga és új alvázszám miatt és nem tudom mire számítsak. Itthoni vizsgabiztos azt mondta hogy ne legyen hibajelzés az óracsoportban és a kézifék nem túl acélos. Hibajelzés ki lett javítva, kézifék bowden és a fékpofák is újak azóta. Fosok hogy majd valamelyik nagyokos nekiáll az autónak és olyanokba köt bele hogy a hajam égnek áll.Redmi Note 7
-
-
trassher
addikt
válasz bitpork #119954 üzenetére
Akkor reménykedek hogy nem fognak majomkodni mivel az autó szerkezetileg jó állapotban van. Elindul, megáll, nem esik le az útról, nem himbálózik. Az más kérdés hogy az előző 2 tulaj hatalmas szakikhoz vitte az autót. Opel topikban végig lehet követni milyen okosságokat csináltak.
tresh: Remélem. Arról esetleg nincs információd hogy új alvázszám esetén mi a dolog menete? Mármint egy táblát kap az autó az új számmal vagy pl a toronyba ütik bele az új alvázszámot?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
válasz bajnokpityu #119958 üzenetére
Arra gondolsz h csak azért mert egyiknek másiknak pl adott típus van, akkor jobban kötekedik? A tipizálási paraméterlista nem elérhető nekik minden az országban forgalmazott autóra? Nem abból dolgoznak?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
trassher
addikt
válasz tresh #119957 üzenetére
Remélem hogy a toronyba ütik, ott legalább nem tud megállni a víz.
Papírok ügyében jól gondolom hogy törzskönyv, forgalmi és eredetvizsga kell? Már az eredetvizsgás papírral mentem időpontot kérni amiben leírták hogy nem külső beavatkozás hanem természetes elhasználódás miatt nem olvasható az alvázszám.Redmi Note 7
-
tomiii.
aktív tag
válasz bajnokpityu #119960 üzenetére
Ilyenek most a Ladások, ha olyan rendőrt fogsz ki még a kormányba is beleköt, pedig csak egy másik Ladából tetted át. De mondjuk neki is volt fiatalkorában és tudja, hogy a kettő között van 3 év évjárat különbség.
Én meg berakhatom a komplett Scorpio futóművet a Sierra alá, mert fingjuk sincs róla és csokira össze passzol.
[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
VW Passat km óra állása 322.000 km. A motorja hibátlan és külsőleg is rendben van.
Szerintetek érdemes megvenni? -
SzlobiG
félisten
válasz !Overdose! #119966 üzenetére
Na meg mi az évjárat egyáltalán pd vagy sima, esetleg cr. Nem ártana tudni.
-
FrankMonzano
őstag
http://m.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iv/volkswagen_golf_iv_1.6_edition-9415644
Ez jo lenne, de szerintetek van, aki ad ennyit egy 4-es golfert? Velemenyem szerint 1m a maximalis realis erteke 4-es szerianak.
Van egy masik 1m50ezeret. 3x probaltam vele egyeztetni, 3x hivtam 1x volt jo neki, akkor meg nekem nem. Ma is hivtam, se ma, se a 7vege nem jo neki ismet. El akarja az ilyen adni egyaltalan az autot?
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz FrankMonzano #119968 üzenetére
Azért ez elég az utsó szériás g4-ek közé tartozó darab szóval nem olyan elrugaszkodott ez az ár, de természetesen biztos lehet alkudni belőle ésszel. Az mondjuk más kérdés hogy ennyiért én mást néznék.
-
ACAB95
tag
Sajnos nem tudtam milyen témába tenni, ezért írok ide.
Adott egy Fiat Brava 1.9TD. Idáig hosszabb utakra használtam, de most más a helyzet.... városra költöztem és mindennap használom 2-8 kilométeres utakra. A városi forgalom ugye megköveteli, hogy pörgessem az autót. A kérdésem az lenne, hogy lesz valami baja az autónak ha ilyen rövid utakra használom, vagy ha hidegen pörgetem? Vagy inkább vegyek egy benzinest? Előre is köszi"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
-
Integrale
veterán
-
-
alienpapa
senior tag
Ehhez mit szóltok?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
kaszaking
tag
válasz !Overdose! #119966 üzenetére
A motorkódot nem tudom sajnos. Fater szerint minden rendben van a kocsival csak még nem tudja hogy érdemes lenne e megvenni
-
kaszaking
tag
válasz !Overdose! #119989 üzenetére
évjárat 1997/10
1,8as motor 125 lóerő benzines 1781 cm3 motor -
rbalint88
addikt
válasz kaszaking #119990 üzenetére
Hat sietni nem fogsz vele, az biztos. Szerintem Passatba keves az a motor, nem lehet vele kenyelmesen autozni, ilyen nagyobb autohoz meg nem illik annyira, hogy pocskoszoru modra porgetni kelljen allandoan a haladashoz... Ha eleg olcso, megerheti amugy, de az auto fenntartasa azert nem ket filler es lehet nem leszel boldog, ha a vetelarat majdnem rakoltod ket ev alatt, hogy a vezerlescsere es egyebek meglegyenek es a fek-futomu kopoalkatreszeit rendes minosegben kicsereld.
-
h1ght3chzor
őstag
2000-es Audi TT quadro vélemények? Mennyi ebben egy turbó felújítás, illetve vezérlés csere?
[ Szerkesztve ]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
rbalint88
addikt
válasz h1ght3chzor #119994 üzenetére
Az is csak egy golf4 Pózolni jó vele, menni nem annyira, mint ahogy kinéz. 2+2 üléses, elől elférsz, de hátul nem hogy gyerek nem fér el, de még a sporttáska is nyüszíteni fog. Egy sima Mini cooper minden szempontból élvezetesebb autó a TT-nél. Sajnos. Autópályázáshoz elég rövid mindkettő váltója, de a cooper 116 lóereje is bőven elég mindenre értelmes keretek között.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Tavasszal, vagy nyár elején szeretnénk autót vásárolni.
Elkezdtem most nézelődni az arák iránt...
Egy családii autó kellene négy személy számára.Kivitel: kombi, egyterű illetve városi terepjáró (talán az utóbbi lenne a legjobb).
Motor: max. 2000 cm3, inkább disel.
Lehetőleg minél fiatalabb (2007-2008 utáni), illetve minél kevesebb kilométerrel. (mindenképp 200 000 km alatt).
Konkrét leképzelés nincs, lehet bármilyen márkájú.
Feltételnek körülbelül ennyi...Az összeg amit rászánnánk maximum: 2,3 mFt
Szerintetek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest