Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapi vihar előtt lemosta?
Mondjuk tali után még nekem is leverette az enyém, de csak hogy a paszta nyoma eltűnjön.
Amúgy Saint kollégának itt is köszönöm a pasztázást, és a gyors kis most. Hogy mindenkinek tiszta legyen, a motorháztétón voltak egy tenyérnyi helyen kisebb karcok, de elég látható volt. Átpasztázta, nagyjából el is tűntek, kicsit még halványan látszott, utána átmostuk, majd még áttörölgettem kicsit és semmi nem látszik már ott, nem is értem hogy ha mosás után még kicsit halványan látható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Yettel topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest