Hirdetés
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
rbalint88 #38948 üzenetére
Mentem egy párral, családban van több. Ameddig egyenesen gyorsítasz, lassítasz, addig jók, tényleg.
Finoman pakolnak, és meglepően gyorsan.Gond inkább akkor van, ha hirtelen valami mást kéne csinálni, mint ami eddig történt, mondjuk 2-3 fokozatot visszaváltani, vagy mondjuk nagyobb fékezéshez kettőt visszaváltva motorfékezni. Ott azért van gondolkodás meg tanakodás.
Füllel váltogathatót nem vezettem még, az biztos jobb valamivel, főleg, ha tényleg nem pofázik bele, hogy mit csinálsz. Sajnos elég soknál volt az a kritika, hogy igenis belepofázik meg felülír.
Brumi: A 8-as időt az 1.4 TSI is tudja - gyári adatok alapján azért nem. Youtube-on sok mindent láttunk már. És ha még tudja is, az azonos gyorsulás közel sem elég kitakarítani valakit a belsőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest