Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Skacok. Ugye még nincs megcsináltatva a lexus, lóg a lökháritó de nem tud leesni. De látszik h törött.
M0 haladtam amikor mellém sorolt egy BMW amit már előtte is "hektikus vezetéssel" jelzővel illettem
Német rendszámmal. Mutogatott jobbra de én nem nagyon láttam h mit, a feleségem mondta. Mondom biztos az a baja h a belsőben megyek, amit nem teljesen értek mert voltak autók előttem bőven. Mondtam sebaj úgyis mindjárt lemegyek az M0-ról át az m1/M7 bevezetőre. Nah de emberünk besorolt mögém és vészvillógóval követett. Itt már sok mindenre gondoltam, néztem a kocsi viselkedését, hátha defektem van vagy figyeltem a hangokat h leszakadt a lökhárító vagy mitudomén de nem hallottam semmit. Az m7/m1 előtti úton megelőzött záróvonalon és megállásra kényszerített. Kiszállt tagba szakadt napbarnított napszemüveges emberünk és közelített a kocsim felé és közbe németül karattyolt. Én lehúztam az ablakot és sztem elég összezavaró módon megmondtam neki németül h nem tudok németül úgyh mondja meg angolul h mi a baja
Unfarhtot(baleset) mondott, meg plasztikról és policájról magyarázott. Egy zsírúj 7es bmw-ből szállt ki, mögöttem egy másik német rendszámos X5s bmw állt meg. Utólagos kamerafelvételen látszik hogy a mögöttem lévő kiszáll, előremegy és a kocsija orrát nézegeti-fogdossa. Én értelemszerűen nem mentem neki senkinek és nekem se jött senki. Kiszálltam a kocsiból átmentem a túloldalra h megnézzem leszakadt e valami vagy lóg vagy bármi, de nem. közbe a csaj is mutogatott h kamera meg policáj. Na mondom én továbbra se értem h mit karattyoltok és vonathoz viszem a feleségem ugyh beszálltam az autóba és elmentem.
Segítsetek megérteni h mi a sz*rt akarhattak mert egyszerűen nem tudom megérteni azóta se
videó előlről
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest