Új hozzászólás Aktív témák

• cOxeR

Ármester

válasz Tsebacsi #336546 üzenetére

Mert ha egy parkoló szarul van megcsinálva, te meg beállsz az okot ad arra, hogy más autójának nekinyisd az ajtód? Azért mert valami nem értelmesen van megcsinálva, nem kell neked amiatt kárt tenned... pláne itt egy rakás hely volt, nem én vagyok fordítva bekötve, hanem az akinek ez normális, meg ezt csinálja.
    Tudod milyen vékony ezen az autón a festék, ránézel és már le is pattant... aztán jó kis gyöngyház fény, sose lesz jó, mert úgy is elüt a többi felülettől... ergo vagy nézegeted a karcot, vagy utána a fénytörésben lesz rossz a kettő egymás melletti elem, nem mellesleg egy vagyon megcsináltatni.
    I3-on is volt vagy 3-5 db ilyen... ha én vettem volna az autót azokat biztosan megjegyeztem volna az eladónak, vagy ha épp annyira nagy, meg se veszem. Ne már, hogy más lakja le az autómat... mert éppen neki úgy tartja kedve.

bulikavagyok, Qru
    Nem nagyon tudom kerülni, mert ha meg a túlsó sarokba állok be akkor is mellém állnak, meg akkor gyerkőcöt felöltöztetni jobban, hogy beérj, egy rakás plusz macera.
    Költői volt inkább a kérdés, kettő percig nem lenne érdemes vele foglalkozni sajnos, mert a vége úgy is a nagy büdös semmi lenne, de pont ez az idegesítő, hogy ha én csinálnám ezt, tuti előszednének.

szabónagyúr
    Én se szoktam ide beállni... hát most így "jártam", de ezt max az érti aki vigyáz az autójára, a többiek meg csak kerek szemmel néznek mi ezzel a baj. Fene se érti. :U

Macilaci78
    Pont így, ahogy írod, van akit zavar, van akit nem, én kényes vagyok erre, normális keretek között azt gondolom, mert mégis csak használom és nem állandóan csak lesegetem egy vitrinbe... na mindegy ez van elengedtem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés