- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Autóstali lefújva Január 4-én Budaörs Auchan totemoszlop alatt[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz Skillet #32455 üzenetére
~500Km-t mentem azóta mióta néztem. Aztán megeshet, hogy már akkor is kevés volt, csak szarul láttam...
De a tegnapinál 100% h több volt benne.Ilyenkor nem dolgozik ám egyik normális szerelő/szerviz se... Most vagy lemegyek az egyik az egyik lenyúlós, kókler helyre vagy megpróbálok lemenni vele Győrbe megint pályán, aztán eljutok odáig lábon akkor megnézetem jövő7-en vmi normálisabb helyen. Bár egy ilyen piti mérést csak megtud csinálni még egy kókler is szerviz is, nem?
(#32453) Integrale: Nem terveztem Astrát venni, azért nem fogok venni ugyan ilyen v még szarabb autót csak azért, hogy legyen... Ha "megbukik" a kompresszió mérésen akkor eladom, aztán megint tömegközlekedek amíg nem lesz megfelelő anyagi forrás újra...
(#32454) w333: Hát biztos nem nyugger tempóban mennék vele, de tudnám a határokat. Nemám még a végén azt hozzátok ki, hogy én gyilkoltam le a punto motorját 5hónap alatt...
Amúgy az a GSi elég tetszetős, de ennyiért lehet az jobb állapotú, mint a punto? Meg ahogy nézem ebben nincs klíma, az utóbbi évek 50fokos nyarait meg biztos nem bírnám ki nélküle...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest