- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
November 3-ig legalább 20 liter üzemanyag tankolásakor literenként 15 Ft kedvezményt ad az Orlen bármilyen üzemanyagra az applikációval.
Amikor legutóbb néztem, MOL kutakhoz és Shell kutakhoz képest kedvezmény nélkül is olcsóbb volt az Orlen, a 100-as benzin literje például 50 forinttal került kevesebbe, mint a Shellnél, de a többi üzemanyag is olcsóbb volt. Prémium üzemanyagoknál van nagy különbség árban a kutak között az utóbbi időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- PlayStation 5
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- The Edge of Fate címmel jön a Destiny 2 következő kiegészítője
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest