Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
radi8tor #282258 üzenetére
Szerencsére jelenleg ez a legégetöbb probléma kishazánkban, sikerült szakszerüen priorizálni.
Mondjuk nem igazán tudom megérteni, hogy ebben miért nem látnak bevételforrást, mégha elenyészö is lenne a kivülröl jövö tricsilliárdmillió Euró mellett, szerintem ha lenne egy Stage2-es müszaki vizsga valamivel drágábban, azt sokan bevállalnák, ha cserébe legális lenne az egyébként sem veszélyes átalakítás.
Mert most érted, a fapados modelleket fel lehet pimpelni az adott típus legerösebbjére, de a legerösebb modellbe "külsös" alkatrészekért már golyó általi kötél jár...
Tehát én pl. a GSi-mbe belelógathatok egy 16 szelepes motort, de ha a gyárilag benne levö 8 szelepes motorhoz gyártott Lexmaul, dBilas szívósort, vagy vezérmütengelyt szeretném "engedélyeztetni", azzal már a rendszer ellensége vagyok... #mindfuck
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest