- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
cOxeR #255596 üzenetére
Én már a 155 pacis MiTo 7,7-es értékétől is vigyorgok a 83 pónis Jazz 11,9-e után.
........................................Amúgy nem tudja valaki, hogy mennyi kormányfordulat van a két végállás között a MiTóban? A net bugyraiban keresgetve nem találtam konkrét infót, és a kezelési útmutató vagy a prospektus sem említi, lemenni és kipróbálni meg most nincs kedvem.
A Jazz-nél 3,7 fordulat van (katalógusadat), a WagpnR-nél pedig ~3,3 (tapasztalat, egy irányba icipicivel több, mint 13/8 fordulat, ezt megszoroztam 2-vel).
Az Alfáé jóval kevesebbnek tűnik mindkettőnél.Az Ypsilon meg 2,6 az eLearn szerint, emlékeim szerint stimmel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest