- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali felmérő szavazás. LINK
Mond el véleményed, szerinted hogy/mikor/hol legyen!Ez csak egy felmérő szavazás a következő szavazáshoz, az otherbe nyugodtan lehet írni bármit
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
CactuS #155435 üzenetére
Yep, pedig szívesen roadstereznék, főleg egy S2K-val.
Egyébként nem is számítottam másra az MX-5-tel kapcsolatban, csak a poén kedvéért ültem bele. Még a rám várakozó emberke is röhögött, amikor négykézláb másztam ki.
(#155436) j.bravo: A kuplung az ilyen, van benne egy ún. clutch delay valve, ami a csúsztatást hivatott segíteni a gyakorlatlan vezetők számára, de időnként több ideig csúsztat, mint azt szeretnéd, és a fogáspont is kissé inkonzisztens. Sajnos nem lehet eliminálni sem, bele van építve a munkahengerbe.
De ha csak azt találod furának, hogy kemény a pedál, azon lehet segíteni folyadékcserével, közönséges DOT4 fékfolyadék kell bele.
És ha minél kevesebb fakó pirost szeretnél, szívesen elcserélek veled egy ezüst csomiajtót.(#155456) CactuS: dafuq
............................................................................Megjártam Győrt, nem volt semmi gebasz, de ahogy írtátok, tényleg minden elindulásnál elkapart. Egyszer végre erősnek érezhettem az autót.
Ehhez képest Óváron semmi ilyesmi nincs. És még az utak állapota is sokkal jobb itt; Győrben, a Szent Imre úton majdnem elsírtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest